- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.261
Evet valla çok şükür alabilecek durumda değildik açıkçasıIste bu haber harika tasinma donemi bir De dolap masrafi cikmamis oldu.
Pure biz hafta sonu Ataturk orman Çiftliğinin 1 kg luk tereyagini 42,5 liradan aldik.
Sevindim canım buzdolabının çalışmasınaEvet valla çok şükür alabilecek durumda değildik açıkçası
Sağol canım ❤Sevindim canım buzdolabının çalışmasına
Oğlunda oynar iyi olur onada degısıklık.Bizde eşim ise başlamadan izmire gidiyoruz yarın ama evimize 1.30 saat felan uzaklıkta plajlar yani kalmadan doneriz zaten otel tatili yapamazdik böyle iyi oldu en azindan bi denize gireriz güzel olur yarin sabah erkenden kalkıp gideriz iki üç gün once de gidip geldik. Orda cok güzel yerler vardi dün haberlerde gordum yangın cikmis cok üzüldüm ya
Para su gibi gidiyor dikkat ettikcede Birseyler çıkıyorArabamız sanayideydi. 2400 tl masraf çıkarmış. Çok eksiği vardı yağ damlamıyordu,ses geliyordu... Neyse 2000 tl elimizde vardı 400 u de artı hesabından çektik malesef. Eylülde kredim bitsin artık ekstra yüzünden faize girdik. Eylülden sonra babamın 10 bini verip birikime başlayacağız inş
Evet canim cok seviyo suyu kap kara bisi oldu havuza felan gitti baya beyazdı simdi zenciOğlunda oynar iyi olur onada degısıklık.
Benimkidr öyle ayaklarının altı avuçları ve mayo yeri beyaz kalan yerler kapkaraEvet canim cok seviyo suyu kap kara bisi oldu havuza felan gitti baya beyazdı simdi zenci
aynen bi mayo yeri normal rengi kışın eski hallerini alırlarBenimkidr öyle ayaklarının altı avuçları ve mayo yeri beyaz kalan yerler kapkara
Ooo baya masraf cikmis kolaylıkla ödersiniz insallah araba cok masraf ama olmayinca da olmuyoArabamız sanayideydi. 2400 tl masraf çıkarmış. Çok eksiği vardı yağ damlamıyordu,ses geliyordu... Neyse 2000 tl elimizde vardı 400 u de artı hesabından çektik malesef. Eylülde kredim bitsin artık ekstra yüzünden faize girdik. Eylülden sonra babamın 10 bini verip birikime başlayacağız inş
Öyle canım,okul başlayacak cocuklari krese bırakacağım. Arabasız düğüne gittik döOoo baya masraf cikmis kolaylıkla ödersiniz insallah araba cok masraf ama olmayinca da olmuyo
1 yilini doldurdu biz alali. Cok sukur ariza olmadi. Sadece mtv sigorta odendi bakim yapildi.Öyle canım,okul başlayacak cocuklari krese bırakacağım. Arabasız düğüne gittik dö
nemiyorduk az daha neyse ki babam birakti
evi boyayacaktık iyiki boyatmadik. Daha cok eksiye girerdik yiksa Az kaldı inş bitecek bu borçlar
Inş canım, ocaktan sonra 4000 bin aylık biriktirme hedefim olacak. Bir yıl biriktirip bumu da satarsak rahatlarız1 yilini doldurdu biz alali. Cok sukur ariza olmadi. Sadece mtv sigorta odendi bakim yapildi.
Bi onceki arabamiz ariza vermisti epey masrafliydi.
Biraz biriktirip yasi kucuk kmsi az araba almaya calisin canim
Inşallah allah ödeme kolaylığı versin cocuklar kac yasinda canimÖyle canım,okul başlayacak cocuklari krese bırakacağım. Arabasız düğüne gittik dö
nemiyorduk az daha neyse ki babam birakti
evi boyayacaktık iyiki boyatmadik. Daha cok eksiye girerdik yiksa Az kaldı inş bitecek bu borçlar
Büyüğü 7.5 yaşımda canım öğlenci. Şabak okul saatine kadar kreşte kalacak küçüğü de ekimde 4 u dolduruyor. O da tam gün kalacak bir aksilik çıkmazsa.Kreste ilk yilimiz olacak çok heyecanlı ve korkuluyumInşallah allah ödeme kolaylığı versin cocuklar kac yasinda canim
Yaa bende bu yıl yarim gün krese vermeyi düşünüyorum haftanın 3 günü felan ben hic ayrılmadım oglumdan nasi olacak bende cok heycanliyim ☺ ya iyi bi kreş olursa en iyisi yaşıtlarıyla olmakBüyüğü 7.5 yaşımda canım öğlenci. Şabak okul saatine kadar kreşte kalacak küçüğü de ekimde 4 u dolduruyor. O da tam gün kalacak bir aksilik çıkmazsa.Kreste ilk yilimiz olacak çok heyecanlı ve korkuluyum
Şimdiye kadar bakıcılara devam ettik ama hiç içime sinen birine denk gelemedi
Eğitimli,görgülü birini bulamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?