Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizde eşim ise başlamadan izmire gidiyoruz yarın ama evimize 1.30 saat felan uzaklıkta plajlar yani kalmadan doneriz zaten otel tatili yapamazdik böyle iyi oldu en azindan bi denize gireriz güzel olur yarin sabah erkenden kalkıp gideriz iki üç gün once de gidip geldik. Orda cok güzel yerler vardi dün haberlerde gordum yangın cikmis cok üzüldüm ya

Arabamız sanayideydi. 2400 tl masraf çıkarmış. Çok eksiği vardı yağ damlamıyordu,ses geliyordu... Neyse 2000 tl elimizde vardı 400 u de artı hesabından çektik malesef. Eylülde kredim bitsin artık ekstra yüzünden faize girdik. Eylülden sonra babamın 10 bini verip birikime başlayacağız inş

Oğlunda oynar iyi olur onada degısıklık.

Para su gibi gidiyor dikkat ettikcede Birseyler çıkıyor

Ooo baya masraf cikmis kolaylıkla ödersiniz insallah araba cok masraf ama olmayinca da olmuyo

Ooo baya masraf cikmis kolaylıkla ödersiniz insallah araba cok masraf ama olmayinca da olmuyo
Öyle canım,okul başlayacak cocuklari krese bırakacağım. Arabasız düğüne gittik dö
nemiyorduk az daha neyse ki babam birakti

evi boyayacaktık iyiki boyatmadik. Daha cok eksiye girerdik yiksa Az kaldı inş bitecek bu borçlar

Kızlar bir şey soracağım. Toz tarhana yapmak istiyorum ama bizim buralarda pek bilinmiyor. Iki yıl evvel komşumla yapmıştık. Sebzeleri çiğden robota atıp yoğurt ve unla yoğurmuştuk.Sizin yaptığınız güzel bir tarif varsa denemek istiyorum.

1 yilini doldurdu biz alali. Cok sukur ariza olmadi. Sadece mtv sigorta odendi bakim yapildi.
Bi onceki arabamiz ariza vermisti epey masrafliydi.
Biraz biriktirip yasi kucuk kmsi az araba almaya calisin canim

1 yilini doldurdu biz alali. Cok sukur ariza olmadi. Sadece mtv sigorta odendi bakim yapildi.
Bi onceki arabamiz ariza vermisti epey masrafliydi.
Biraz biriktirip yasi kucuk kmsi az araba almaya calisin canim
Inş canım, ocaktan sonra 4000 bin aylık biriktirme hedefim olacak. Bir yıl biriktirip bumu da satarsak rahatlarız
Her şey olur ya Yaradana güvenmek lazım Allah sağlık,huzur versin her şeyden evvel. Evlatlarimizin ailemizin acılarını görmeyelim en önemlisi bunlar

Inşallah allah ödeme kolaylığı versin cocuklar kac yasinda canim

Inşallah allah ödeme kolaylığı versin cocuklar kac yasinda canim
Büyüğü 7.5 yaşımda canım öğlenci. Şabak okul saatine kadar kreşte kalacak küçüğü de ekimde 4 u dolduruyor. O da tam gün kalacak bir aksilik çıkmazsa.Kreste ilk yilimiz olacak çok heyecanlı ve korkuluyum
Şimdiye kadar bakıcılara devam ettik ama hiç içime sinen birine denk gelemedi
Eğitimli,görgülü birini bulamadık

Yaa bende bu yıl yarim gün krese vermeyi düşünüyorum haftanın 3 günü felan ben hic ayrılmadım oglumdan nasi olacak bende cok heycanliyim ☺ ya iyi bi kreş olursa en iyisi yaşıtlarıyla olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…