- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 103
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.281
Çalışıyor musun canim? Çocuğunu gözlemle canım,mesela parkta arkadaşlarıyla oynayabiliyor mu? Dün fark ettim benim küçük artık parkta daha rahat oynuyor başka çocuklarla ilişki kurabiliyor.Eger ev hanımıysan 3,5 4 yaşını bekleyebilirsin. Tabi etrafında komşu çocuğu akran olursa daha iyi olurYaa bende bu yıl yarim gün krese vermeyi düşünüyorum haftanın 3 günü felan ben hic ayrılmadım oglumdan nasi olacak bende cok heycanliyim ☺ ya iyi bi kreş olursa en iyisi yaşıtlarıyla olmak
Ben tarhana yapıyorum tarif edeyim canım. 1 kg soğan .1/2 kg havuç. 2 kg domates. 1 kg kapya. 1 su bardağı haşlanmış nohut kurufasulye ve kırmızı mercimek .sarımsak. yarım kilo yeşil biber .maydanoz nane ve dereotu isteğe bağlı miktarı. Bunları 1 cay bardagi suda hasliyorum sonra tuz eklerken 1 pk yaş maya ekliyorum. Çörek otu atıyorum yoğurt ve un.ben yogurtsuZ yapıyorum cocugumun alerjisi var çünkü .ev hanımı isen veya mayasi haftasonu gelirse şayet sabah dok öğlene robottan geçir .güzel ve besleyici oluyorÇalışıyor musun canim? Çocuğunu gözlemle canım,mesela parkta arkadaşlarıyla oynayabiliyor mu? Dün fark ettim benim küçük artık parkta daha rahat oynuyor başka çocuklarla ilişki kurabiliyor.Eger ev hanımıysan 3,5 4 yaşını bekleyebilirsin. Tabi etrafında komşu çocuğu akran olursa daha iyi olur
Bu tarifte sebzeler pişiyor, acaba tarhanada sebzenin pişmiş hali daha mi lezzetli oluyor ?Ben tarhana yapıyorum tarif edeyim canım. 1 kg soğan .1/2 kg havuç. 2 kg domates. 1 kg kapya. 1 su bardağı haşlanmış nohut kurufasulye ve kırmızı mercimek .sarımsak. yarım kilo yeşil biber .maydanoz nane ve dereotu isteğe bağlı miktarı. Bunları 1 cay bardagi suda hasliyorum sonra tuz eklerken 1 pk yaş maya ekliyorum. Çörek otu atıyorum yoğurt ve un.ben yogurtsuZ yapıyorum cocugumun alerjisi var çünkü .ev hanımı isen veya mayasi haftasonu gelirse şayet sabah dok öğlene robottan geçir .güzel ve besleyici oluyor
afiyetle yiyin inşaallah. Çiğden yapanlarda var ama ben hiç denemedimBu tarifte sebzeler pişiyor, acaba tarhanada sebzenin pişmiş hali daha mi lezzetli oluyor ?
Tarif için teşekkürler,kaydediyorum
Çok moral verdin şuangunaydınlar
aracın bakımını yaptırdık 2000tl
oglumla bana tamamlayıcı sıgorta yaptırdık 1700tl
kasko, sıgorta var sırada
Rabbim saglık versın bebıste cok masraflı hamişler hazırlıklı olun
Rızkıyla gelıyor bebısler bereketıyle her sey halloluyor zaten tucecım saglıklı olsunlar yeterliÇok moral verdin şuan
Bakim kasimda.gunaydınlar
aracın bakımını yaptırdık 2000tl
oglumla bana tamamlayıcı sıgorta yaptırdık 1700tl
kasko, sıgorta var sırada
Rabbim saglık versın bebıste cok masraflı hamişler hazırlıklı olun
Evet bak o konuda sana hak veriyorum mesela sana sormak istediğim dolu soru var . Ekim de kıyafet alışverişi yapalım diyoruz bebek için ama neyi ne kadar almam lazım bilemiyorum . Bi arkadaşıma sordum 10 taneden fazla zıbın almak lazım dedim yok canım sende ne gerek dedi banaRızkıyla gelıyor bebısler bereketıyle her sey halloluyor zaten tucecım saglıklı olsunlar yeterli
dusunuldugunden daha cok masraf oluyor onu kastettım
sen de benım gıbı ozenlisin bide saldım cayıra olanlar daha rahat acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?