Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yaa bende bu yıl yarim gün krese vermeyi düşünüyorum haftanın 3 günü felan ben hic ayrılmadım oglumdan nasi olacak bende cok heycanliyim ☺ ya iyi bi kreş olursa en iyisi yaşıtlarıyla olmak
Çalışıyor musun canim? Çocuğunu gözlemle canım,mesela parkta arkadaşlarıyla oynayabiliyor mu? Dün fark ettim benim küçük artık parkta daha rahat oynuyor başka çocuklarla ilişki kurabiliyor.Eger ev hanımıysan 3,5 4 yaşını bekleyebilirsin. Tabi etrafında komşu çocuğu akran olursa daha iyi olur

Ben tarhana yapıyorum tarif edeyim canım. 1 kg soğan .1/2 kg havuç. 2 kg domates. 1 kg kapya. 1 su bardağı haşlanmış nohut kurufasulye ve kırmızı mercimek .sarımsak. yarım kilo yeşil biber .maydanoz nane ve dereotu isteğe bağlı miktarı. Bunları 1 cay bardagi suda hasliyorum sonra tuz eklerken 1 pk yaş maya ekliyorum. Çörek otu atıyorum yoğurt ve un.ben yogurtsuZ yapıyorum cocugumun alerjisi var çünkü .ev hanımı isen veya mayasi haftasonu gelirse şayet sabah dok öğlene robottan geçir .güzel ve besleyici oluyor

Bu tarifte sebzeler pişiyor, acaba tarhanada sebzenin pişmiş hali daha mi lezzetli oluyor ?
Tarif için teşekkürler,kaydediyorum

Günaydın dün markette 25 tl harcadık yemekten sonra komşumuza gittik çok güzel geçti balkonda oturduk serin serin ben yine terledim ama olsun o sırada kp aradı belki bugün salçalık alacaklar 1 ton görümcemler kv ve benim için . Ben kv ve kp e sadece salça rica ediyorum onu da yapamadığım için demiştim. Parasını yollayacağım hemen söyledimde zaten galiba 300 tl tutar diye düşünüyorum . Salçayı kaynaştıktan sonra da biraz yollar mısınız dedim kargoya verecekler. Bugün ütü yapacağım markete sipariş verdiğim yoğurdum gelmiştir onu alacağım birazdan sebze yarın ezme turşu yapma planım var onun için lazım olanlar birde 2 kg köy biberi alacağım 2 kg salatalık doğrayıp çıt çıtlı poşetlere koyup buzluğa koyacağım birde buzluk için 10 kg patlıcan közleyeceğim hafta sonu mahalle fırınında böylece buzluk sezonu kapatır Eylül başı gibi filan da 3 tane 5 kg lık kavanoza turşu kurarım tamamdır iyi hazırlık yaptım bence . Perşembe yine misafir geliyor akşam çaya

Günaydınn Kısa süreli bir dönüş yaptım istanbula. Cuma aksamı yenıden donecegım. Gelırken dolma bıber fılan getırıdm yanıma. 3.5 kg kadar buzluga koydum.
Yaklasık 2 kg kuru fasulye hasladım dolaba koydum. Bu aksam kısmet olursa carlıston bıber ve kırmızı bıber var onları cıgden dograyacağım . Pızzalık , melemenlık ,işte yemeklik olarak.
Bırde 1 kg kadar kabak var bu hafta pısırmezsem onları onlarıda soyup dograyıp dolaba atıcam.
Onun dısında maddı konulara gırmıyeyım hıc eylul ayında arabanın son taksıdı kaldı 6.5 lıra onuda odeyelım okulada bı hazırlanalım artık kasım gıbı net seyler konusabılırım .

Çok moral verdin şuan

Günaydın kızlar,
Bugün ödemelere bakma fırsatım oldu.

Kredi kartı 2228,67
Telefon 6/3. taksit 666,5
Kreş 570
Okul Taksiti ödenecek daha ödenmedi 1500 civarı
Çok şükür bu ay ev kredisi kalemi yok.... :)
Faturalara sonra bakarım dolar almak istiyorum ama düşer mi çıkar mı hiç bi fikrim yok

Bakim kasimda.
Sigorta 1200 bugun yatiricaz.
Mtv yapildi.
Bebise havlu almayi unutmusuz sabah esim soyledi. Birde emzirme sutyeni.

Evet bak o konuda sana hak veriyorum mesela sana sormak istediğim dolu soru var . Ekim de kıyafet alışverişi yapalım diyoruz bebek için ama neyi ne kadar almam lazım bilemiyorum . Bi arkadaşıma sordum 10 taneden fazla zıbın almak lazım dedim yok canım sende ne gerek dedi bana

Yine altın almadan yükseldi ya 2000 tl ayırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…