Bugün ne aldin kaç tl harcadin

5kg aldim şu ana kadar cok sukur.
Geçti mi minnoşun mızmızlığı?tamamlayacı saglık sigortasının kapsamı ne ve hangi sigorta şirketinden yaptırdınız

kıyafet ısı şöyle bnce canım bn her gun yıkarım dersen atıyorum 4tanede yeter bn fazla almıstm her gun yıkamıyoruz mesela ama max 3gunde bır gun calısıyo makına bebegınkıler ayrı yıkanıyo cunku.
bıde bizim aldıgımız yenıdoganlar anca oluyo oglusa ki kılosu yerinde bı bebek,her sey cuval gıbı olunca gıdıp 5-6takım aldık biz daha dgrusu kardesım gıttı gıtmeye bıle fırsat olmuyo zaten o yuzden mutlaka en kucuk takımlardanda al lcwde 0-1ay dıye gecıyo bnım dedıklerım hastane cıkısları degıl
bide bnım hatam mesela 0-3ay kısa kol kısa bacak almısım bn usuyo onla cocuk cok sıcakta anca gıydırıyorum senın gercı kısa denk gelıcek

Kahvaltı yapıldı, ortalık toplandı.

Dolmalık biber temizlendi buzluğa koyuldu, yaklasık 2 bucuk kilo.

Kırmızı kapya biber çiğden yemeklik doğrandı buzluğa konuldu. İki poşet çıktı, iki poşet de yeşil biber koymuştum önceden. Bize yeter

Şuan yazarken biyandan oğlanı uyutuyorum :)

He bir de eşimin kredi kartına her ay 2 gr olacak şekilde altın talimatı verdik. Orada da biraz birikir inşallah uzun süre dokunmayı düşünmüyoruz

Selam

Sabah 4,50 harcadım

Akşam iş çıkışı alışveriş yapıcağız eşimle, bakalım ne kadar tutacak.

Yemek olarak; nohut, pilav, közlenmiş patlıcan salatası düşünüyorum. Sabah nohutu ıslattım..

Baktim yok haberlerde. Eski haberdir o.

Mynette var canim ztn 2. Zam diye geciyor
Emin olmasam yazarmiyim
Sekerim calistigi yerde dun geldi bugun yansittik dedi caykura yansitmislar diger markalarda bekleniyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…