Bugün ne aldin kaç tl harcadin

selam kızlar sabah kahvalti ettik ev topladim bulasik actim topladim simdi parka ciktik merkezde büyük parka donuste a101 e gittik yumurta ve yogurt indirimdeydi az patates. çocuğa biseler 16 verdim süt aldım yerel marketten 4 tl oraya 20 harcadım bugun başka olmaz kayinvalidem dolmalik biber getirmişti yarim kg kadar onları doldurdum mercimek corba yaptim onu makineden geçcem banyo yaptım bi makine beyaz actim sindi kahve içiyorum dinleniyorum

Cnm ben sana vereyim her sene aynı ölçüde yaparım

3 kavanoz çıkıyor
2 kilo yoğurt torba yoğurdu köy yoğurdu
2 kilo kapya biber
Yarım kilo yeşil biber
3kilo domates
İki demet nane
Bir demek maydanoz
Bir demet dereotu
4 tane soğan kuru soğan
1 baş sarımsak tuz un cıvık olcak robottan çek öbürünü 4 gün mayalandir
Kurut

Kızlar size birşey soracağım

Şimdi bana kendi annem ve kv 'den biraz konserve gelecek. Domates konservesi ve karışık kızartma.

Ama benim kendi yaptıklarım da var biraz ve hepsini birden uygun şartta saklayacak yerim yok

Ben bunların bir kısmını açıp poşete aktarıp buzluğa koysam herhangi bir bozulma bir zarar olur mu sizce ?

5 saat sonra sonunda elimden biraz buz torbasını bırakabildim kızlar ya yandım çok kötüydü . Bugün marketten 5 kg domates , 2 kg salatalık , 2 kg biber , kapya , süs biberi , 3 bağ maydonoz havuç filan aldım 34 tl ödedim yarın acılı ezme yapacağım tabi eldivensiz asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…