- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.341
Iyi yaptin canim bereketli olsun.
430dan asagi inmez herhalde artik. Sadece tahmin.
Kuyumcu tvde 500 olacak vs demisti inanamamistim
Annem de 1.20den almis salcalik biberi. Cok harkaydi. Icerisinde 1 tane bile ezik yoktu diyor. Yapti kuruttu bileKv 200 kg er kg salçalık almış 1.20 kuruştan yarin 250 tl para yollayacağım
Keşke buraya gelse o biberler 6 tl buradaAnnem de 1.20den almis salcalik biberi. Cok harkaydi. Icerisinde 1 tane bile ezik yoktu diyor. Yapti kuruttu bile
Çeyrek geldiCeyrek geldiyse ceyrek dicem ama....
Gecen yili birak 2 hafta onceki fiyatlar bile birbirini tutmuyor. Cok artti son zamanlarda.
Cnm ben sana vereyim her sene aynı ölçüde yaparım
3 kavanoz çıkıyor
2 kilo yoğurt torba yoğurdu köy yoğurdu
2 kilo kapya biber
Yarım kilo yeşil biber
3kilo domates
İki demet nane
Bir demek maydanoz
Bir demet dereotu
4 tane soğan kuru soğan
1 baş sarımsak tuz un cıvık olcak robottan çek öbürünü 4 gün mayalandir
Kurut
[/QUOTEAksam üstü yaptım canım.Bol domates kapya biber sarımsak soğan üçer demet nane,maydonoz,tuz yoğurt ve un koydum inş iyi olur bakalım. Aslında boynum ağrıyordu ama kapya biberleri pazarda görünce dayanamadım aldım ve yaptım
Ceyrek şart olmus bu durumdaÇeyrek geldi
Günaydın canım,bir iki yıl bu tabanligi kullanırsa düzelirmiş.Cocuk olduğu için sanırımGecmis olsun canim. Ihmal etme.
Duzelebiliyormuymus peki düz tabanlik
Geçmiş olsun ayakkabıyla düzelir İnsaAllahKızlar oğlumu doktora görürdüm ayağına yam yan basıyordu. Ileri derece düz tabanmis. Tabanlık önerdi,medikalciye gittik sipariş verildi. 300 tlymis. Sgk 180 ini oduyormus. Cocuk iyi olsun da .Yürüdüğünde sürekli düşüyordu,ayakları ağrıyordu hep
Gecmıs olsun tatlım. Kac yasıdaydı? Benım ıkı oglanda bır ayagı hafıf yan basıyorlar bızde goturduk hıc bıseycıkmadı ben cok ırdeledıgım ıcın ustelık belden asagısına komple bakıldı ama dedıgım gıbı bısey cıkmadı huy mu desem ne desem anlamadım.Günaydın canım,bir iki yıl bu tabanligi kullanırsa düzelirmiş.Cocuk olduğu için sanırım
Merhaba gül böreğini dondurucudan çıkarıp çözülmeden mı pisiriyorsunuz1 tepsi peynirli gül böregi yaptim.
Difrize attim.
Peynir artti.
Yarin el acma yaparim veya pazardan gunluk yufka alir tamamlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?