Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Iyi yaptin canim bereketli olsun.
430dan asagi inmez herhalde artik. Sadece tahmin.
Kuyumcu tvde 500 olacak vs demisti inanamamistim

Bana da oyle geliyor insallah oyle olmaz
Kuyumcuda trene binde ne yaparsan yap dedi
2 ceyrek verdim 1 tam a butunledim
4 gr bende var 1gr parasi duruyor onlari da 5gr yapicam
Fark almadan butunluyor

Kv 200 kg er kg salçalık almış 1.20 kuruştan yarin 250 tl para yollayacağım

Geçmiş olsun ayakkabıyla düzelir İnsaAllah

Günaydın canım,bir iki yıl bu tabanligi kullanırsa düzelirmiş.Cocuk olduğu için sanırım
Gecmıs olsun tatlım. Kac yasıdaydı? Benım ıkı oglanda bır ayagı hafıf yan basıyorlar bızde goturduk hıc bıseycıkmadı ben cok ırdeledıgım ıcın ustelık belden asagısına komple bakıldı ama dedıgım gıbı bısey cıkmadı huy mu desem ne desem anlamadım.

Buarada herkese Günaydın.
Dun aksam çarliston ve kırmızı biber doğrayıp buzluga attım. Bu hafta buyuk oglan yazlıkta kaldı anneme bıraktım, kucuguyle evdeyım . Bu aksamda kabak dograyıp atacagım. Cuma aksamı yenıden yazlıga gıdıcem. Bır haylı malzeme ıle donecegım sadece sukur dogramalık seyler kaldı sukur kı. Onlarda kolay gelıyor bana. Aklımdayen nohut fılanda haslayıp atmak ıstıyorum kuru fasulye atmıstım evvelısı gun

ayak ve basma sorunları için tavsiye edebileceğim merkez: ayak fonksiyon merkezi. ankarada var. istanbulda da illaki muadilleri vardır. ben de oğlumu 6 ayda bir kontrole götürüyorum.
önce test yapılıyor, yürüme bandında yürütülüp, basma açıları vs. bakılıyor. sonra her bir ayak için özel tabanlık yapılıp adrese gönderiliyor. ve düzenli kontrol gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…