- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.115
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.361
Biraz ćozuluyor.Merhaba gül böreğini dondurucudan çıkarıp çözülmeden mı pisiriyorsunuz
Hayırlı olsun herşey yoluna girer hiç merak etmeKızlar merhaba 1ay aradan sonra yine buradayım coksukur evimizi taşıdık ama masraf masraf önüne geçemiyorum kendimiz badana yaptık 1100 tl boyacilar istedi biz 200 e boya aldik 50 falanda fircasi falan tuttu halllettik temizlikte kendimiz yaptik zaten temizlikciye verseydim eminim benim gibi ugraşımazdı çok pisti bittik resmen çocuklar Allahtan annemdeydiler dinlenemeden bayram geldi babamın kurbanıda eşimle hallettik
Buarada koltukarımı degistirdim yeniler daha gelmedi eylül başı gibi gelecek aslında ben 3.doguyada götürmeyi düşünüyordum ama iyice çöktü eskiler yatarken sıkıntı burada yatılı gelenim gidenim çok olur diye niyetine girdik. Arabanın lastikleri, koltuk, nakliye, elektrik su doğal gaz açması, evin eksikleri yapılması gerekenler, yollarda harcamalar yemesi içmesi 10bin 12bin gibi bir rakam harcadık biraz kenardan biraz içeriden hallettik bundan sonra toparlanma bide okulları halledersek tutumlu olmanın dibine vurmaliyiz mecburuz
İnşallah canım ya asker çok alıyor diyolar ama her taşınma bizi mafediyor kimsenin haberi yokHayırlı olsun herşey yoluna girer hiç merak etme
Harcırah yatmadı dimiİnşallah canım ya asker çok alıyor diyolar ama her taşınma bizi mafediyor kimsenin haberi yok
Çok teşekkürler pure nekadar minimum halletmeye çalışsakta bukadar oldu toparlaniriz kızların okulları ve servislerini halledersek gerisini yılbaşına kadar hale yola koyarız inşallahHayırlı olsun. Bitmis sayılır. Toparlanirsiniz butce konusunda 2 aya kadar.
Arabayi satmamis miydiniz
Yattı 3600 hacirah yattı 3100 nakliye ye verdik 500 de bizim araba yakmıştır yolda bukadarHarcırah yatmadı dimi
Bizim evin gündemi şuan harcirah Doğudan batıya gidenler daha yeni gidiyor biliyorsun hatta gitmediler bile . Harcirah soruluyor sürekli eşim ödenek yok daha yatıramayız dediYattı 3600 hacirah yattı 3100 nakliye ye verdik 500 de bizim araba yakmıştır yolda bukadar
Ama maaş yatmadı 15.inde katilis yaptığı için ağustos maaşı yok ay çıkmadan belki yetişir demişler
Jandarma bu konuda iyi ilişik kesmeden 2 gün önce yatıyor bizim sorun maaş yatmaması o da katılışın tam 15 ine kalmasıydı şimdi buradaki maliyenin hızına kalmış bakalımBizim evin gündemi şuan harcirah Doğudan batıya gidenler daha yeni gidiyor biliyorsun hatta gitmediler bile . Harcirah soruluyor sürekli eşim ödenek yok daha yatıramayız dedi
Canim 7 buçuk yaşındaGecmıs olsun tatlım. Kac yasıdaydı? Benım ıkı oglanda bır ayagı hafıf yan basıyorlar bızde goturduk hıc bıseycıkmadı ben cok ırdeledıgım ıcın ustelık belden asagısına komple bakıldı ama dedıgım gıbı bısey cıkmadı huy mu desem ne desem anlamadım.
Buarada herkese Günaydın.
Dun aksam çarliston ve kırmızı biber doğrayıp buzluga attım. Bu hafta buyuk oglan yazlıkta kaldı anneme bıraktım, kucuguyle evdeyım . Bu aksamda kabak dograyıp atacagım. Cuma aksamı yenıden yazlıga gıdıcem. Bır haylı malzeme ıle donecegım sadece sukur dogramalık seyler kaldı sukur kı. Onlarda kolay gelıyor bana. Aklımdayen nohut fılanda haslayıp atmak ıstıyorum kuru fasulye atmıstım evvelısı gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?