Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Tünaydın eşim bugün nöbetçi o gidince biraz daha uyudum uyandığımda ellerim normale dönmüştü çok şükür evde işlerim var onları halledeceğim sonra ezme turşu yapar dışarı çıkarım dün yoğurt gelmemişti o gelir un alacağım yoğurt alırım birde mantar alacağım yarına pişirmek istiyorum. Yarın misafir gelecek akşama .

Günaydın kızlar kahvaltı edip etraf topladim dun yumurta süt almıştım hamur götürdüm dinleniyor erişte kescem ilkkes insallah olur güzel olursa bi kez daha yapabilirim çok yapmadım denediğim için eşimden haber bekliyorum para alırsa migros sanalda sepet yaptim 100 tl civarı sivi yag var 60 üzeri 12 tl ye gelio yudum marka ilk kez alışveriş yapcam sanaldanda buraya yakın deil migros malesef

Kızlar merhaba 1ay aradan sonra yine buradayım coksukur evimizi taşıdık ama masraf masraf önüne geçemiyorum kendimiz badana yaptık 1100 tl boyacilar istedi biz 200 e boya aldik 50 falanda fircasi falan tuttu halllettik temizlikte kendimiz yaptik zaten temizlikciye verseydim eminim benim gibi ugraşımazdı çok pisti bittik resmen çocuklar Allahtan annemdeydiler dinlenemeden bayram geldi babamın kurbanıda eşimle hallettik
Buarada koltukarımı degistirdim yeniler daha gelmedi eylül başı gibi gelecek aslında ben 3.doguyada götürmeyi düşünüyordum ama iyice çöktü eskiler yatarken sıkıntı burada yatılı gelenim gidenim çok olur diye niyetine girdik. Arabanın lastikleri, koltuk, nakliye, elektrik su doğal gaz açması, evin eksikleri yapılması gerekenler, yollarda harcamalar yemesi içmesi 10bin 12bin gibi bir rakam harcadık biraz kenardan biraz içeriden hallettik bundan sonra toparlanma bide okulları halledersek tutumlu olmanın dibine vurmaliyiz mecburuz

Hayırlı olsun herşey yoluna girer hiç merak etme

Görümcemi aradım kv nin benim büyük görümcemin salçası ocağa konmuş . Yarında diğer 2 görümceminki kaynayacakmış . Bende ellerinize sağlık hakkınızı helal edin dedim . Başka ne istersin yapalım sana dedi bende yaptığım kış hazırlıklarını saydım birşey kalamamış ki dedi sağ olun tek sorunum salça hep diyorum dedim anlaştık kapattım.

Hayırlı olsun. Bitmis sayılır. Toparlanirsiniz butce konusunda 2 aya kadar.
Arabayi satmamis miydiniz
Çok teşekkürler pure nekadar minimum halletmeye çalışsakta bukadar oldu toparlaniriz kızların okulları ve servislerini halledersek gerisini yılbaşına kadar hale yola koyarız inşallah
Yok lojman çıkınca arabayı satmadık şu kredileri bitirene kadar bunu kullanalım o arada 3. Doğu gelir dedik birazda biriktirirsek ozaman satıp alırız dedik şimdi satarsak nerden baksan 2 sene arabasız kalırdık

Yattı 3600 hacirah yattı 3100 nakliye ye verdik 500 de bizim araba yakmıştır yolda bukadar
Ama maaş yatmadı 15.inde katilis yaptığı için ağustos maaşı yok ay çıkmadan belki yetişir demişler
Bizim evin gündemi şuan harcirah Doğudan batıya gidenler daha yeni gidiyor biliyorsun hatta gitmediler bile . Harcirah soruluyor sürekli eşim ödenek yok daha yatıramayız dedi

Bizim evin gündemi şuan harcirah Doğudan batıya gidenler daha yeni gidiyor biliyorsun hatta gitmediler bile . Harcirah soruluyor sürekli eşim ödenek yok daha yatıramayız dedi
Jandarma bu konuda iyi ilişik kesmeden 2 gün önce yatıyor bizim sorun maaş yatmaması o da katılışın tam 15 ine kalmasıydı şimdi buradaki maliyenin hızına kalmış bakalım

Şu saat oldu düzgün birşey yapmadım daha kahvaltı onu kaldırdım balkonu yıkayıp çiçek sula turşu için kavanozları ayarladım inşallah yeter . Bende yağ çözle tezgahı filan sildim . Depoyu kontrol ettim sıcak evde kelebek olur diye 2 günde bir bakmam gerekiyor çamaşır katladım birkaç ütü var . İlaç sepetimi temizledim birkaç ilaç attım kullanmayacağız . Eşimle konuştum telefon faturasını ödedim 54 tl . Belki yarın misafir gelmeyecekmiş çocukları kusuyormuş kendileri bilir dedim . Süpür sil yapıp kuaföre markete gitmem lazım

Canim 7 buçuk yaşında
Biz de birkaç kez dr a gittik. Tabanlık bile önermediler.Zaten 5 6 yaştan sonra tanı koyuluyormus.

Bana da okuldan ogretmen arkadaşım geldi. Onun da iki küçük benim de iki küçük iyice oynadılar .Abartarak tabi..
. Kek yaptım meyve,kahve hazırladım. Şimdi gitti sabah da temizlik yaptım. Dün gece de tarhanayı karistirdim inş iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…