- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.381
Orda hiç yemedim canim nasıl oluyor bilmiyorum ben hep yapılan tariften çok ince ve uzun olmayacak şekilde yaptımŞu tavuk dunyasindaki uzun eristelerden istiyorum ben ama munkun mu o sekilde kesipkurutmak
Eşimin işi çıktı biz oglusla yemeğimizi yedik su geldi 8 tl migros 95 tl evden çikmadanda 100 den çok harcamış oldum
Cnm nasıl yaptın dün yollamıştı tarifiBana da okuldan ogretmen arkadaşım geldi. Onun da iki küçük benim de iki küçük iyice oynadılar .Abartarak tabi..
. Kek yaptım meyve,kahve hazırladım. Şimdi gitti sabah da temizlik yaptım. Dün gece de tarhanayı karistirdim inş iyi olur
ah ah bu ucretler nası odenıyo dıyen yokKyk yurt ucretlerine yuzde 20 zam geliyormus.
Kendimi suçlu hissediyorum beceremiyorum gibi . Süt bir yerde var iyi temiz mis gibi ama yoğurt güzel tutmuyor püre ya bilmiyorum bunu yaptırdım şimdi ayran çorba derken bitireceğim 2 kg zaten . Sonra o dediğim sütten 1 kg alıp yoğurt deneyeceğim istediğim gibi olursa alacağım yoksa hazır yoğurt alacağım İnan olmuyor ya . Pilav yemek istiyorum diyelim yanına bir kaşık bile yoğurt koyamıyorum yoğurt sünüyor gibi yada sulu geliyor bi katı yoğurt yokCanim orda kafana gore süt yogurt bulamazsin. Geneli kokar.
Bizde o cografyada calistik. Inekler cöp tenekelerinden besleniyordu hep sokakta.
lojmanda bi arkadasim vardi yogurt yapamazdi. Benden rica etti.Kendimi suçlu hissediyorum beceremiyorum gibi . Süt bir yerde var iyi temiz mis gibi ama yoğurt güzel tutmuyor püre ya bilmiyorum bunu yaptırdım şimdi ayran çorba derken bitireceğim 2 kg zaten . Sonra o dediğim sütten 1 kg alıp yoğurt deneyeceğim istediğim gibi olursa alacağım yoksa hazır yoğurt alacağım İnan olmuyor ya . Pilav yemek istiyorum diyelim yanına bir kaşık bile yoğurt koyamıyorum yoğurt sünüyor gibi yada sulu geliyor bi katı yoğurt yok
Eğer hayvan hamile olursa sünüyormuş bir arkadaşımın kv si hayvan bakıyor o söyledi bana dalojmanda bi arkadasim vardi yogurt yapamazdi. Benden rica etti.
Bende uc bes kez gittim yanina anlatarak yaptik. Simdi tesekkur ediyor.yillardir ev yogurdu yiyoruz sayende diyor.
Bazen sünebiliyor yogurt sebebini bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?