Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Çok şükür bitti erişteler serdim temiz örgüte kuruycaklar odaya yağmur başladı yarim yaptim cami insallah kurur güzel olur otur kes ayarla 1 saat ugrastim bi tık daha sert olmasi lazımmış bidaha yaparsam öyle yapcam kurusun az pısirir tadına bakaris aksama kuru pilav salata var kuru fasulye pisti pilavı aksama dogru yaparim oğlan uyuyo bende kahve yaptim uzattim ayaklari eşim alcam ddi para geçtim migrosa siparişi 94 tuttu 250 tl altı olunca 5 tl taşıma ücreti diyor neyse aldıklarım baya uyguna geldi şukür

Eşimin işi çıktı biz oglusla yemeğimizi yedik su geldi 8 tl migros 95 tl evden çikmadanda 100 den çok harcamış oldum

Ben cok memnunum sanal market candir
Nakliye var ama bende 60 tl uzeri fiyat arttikca dusuyor yol masrafindan az oluyor

7 tl kaş aldırdım mis gibi aldı valla beğendim . 7 tl marketten un ve ekmek . 11 tl de yoğurt için verdim ve üf yine istediğim gibi bir yoğurt değil depresyondayım

Cnm nasıl yaptın dün yollamıştı tarifi

Okuyorumda bir türlü yazamıyorum fırsat bulup
Valla çok dikkat ediyoruz ama izinde gezmelerde ne kadar dikkat edilebilirse tabiki.
Dün büyük bir outlet avm var bütün markaların olduğu orada 250 tl indirimli 10 parca falan ürün aldık son bahara uygun şeyler oğlana,eşime ve bana.
Bugünde uygun fiyatlı ve kendimiz istediğimiz kadar doldurabildigimiz bir kuru yemişçi var orada 41 tl harcadık.meshur bir yer var orada yoğurtlu gözleme yedik 57 tl tuttu galiba.
Yarın burada oğlanın hastalığını takip eden bir doçenttimiz var ünv.hastanesinde yarın 3 aylık rutin kontrolleri yapılacak inşallah herşey iyidir

Bende hiç yazmayım para su misali akıp gidiyor ben tutmaya çalıştıkça eşim tatilde bari yapma diyor elimde değil işte. Herşey para bide dışarıya göre bazı şeyler uygun ama yinede çok harcanıyor.

Canim orda kafana gore süt yogurt bulamazsin. Geneli kokar.
Bizde o cografyada calistik. Inekler cöp tenekelerinden besleniyordu hep sokakta.
Kendimi suçlu hissediyorum beceremiyorum gibi . Süt bir yerde var iyi temiz mis gibi ama yoğurt güzel tutmuyor püre ya bilmiyorum bunu yaptırdım şimdi ayran çorba derken bitireceğim 2 kg zaten . Sonra o dediğim sütten 1 kg alıp yoğurt deneyeceğim istediğim gibi olursa alacağım yoksa hazır yoğurt alacağım İnan olmuyor ya . Pilav yemek istiyorum diyelim yanına bir kaşık bile yoğurt koyamıyorum yoğurt sünüyor gibi yada sulu geliyor bi katı yoğurt yok

lojmanda bi arkadasim vardi yogurt yapamazdi. Benden rica etti.
Bende uc bes kez gittim yanina anlatarak yaptik. Simdi tesekkur ediyor.yillardir ev yogurdu yiyoruz sayende diyor.

Bazen sünebiliyor yogurt sebebini bilmiyorum.

lojmanda bi arkadasim vardi yogurt yapamazdi. Benden rica etti.
Bende uc bes kez gittim yanina anlatarak yaptik. Simdi tesekkur ediyor.yillardir ev yogurdu yiyoruz sayende diyor.

Bazen sünebiliyor yogurt sebebini bilmiyorum.
Eğer hayvan hamile olursa sünüyormuş bir arkadaşımın kv si hayvan bakıyor o söyledi bana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…