- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.401
Aynen esime desem gitmez uzak biraz aslında 20 dk fln arabayla ama eşimle gitsem eminim çok daha fazla harcanacak bide basliyo bizim orda yokmu niye burdan fln böyle iyi oldu sivi yag kampanyası için girdim dibi gelmisti alınacaklar vardi iyi oldu böyleBen cok memnunum sanal market candir
Nakliye var ama bende 60 tl uzeri fiyat arttikca dusuyor yol masrafindan az oluyor
Canım Afyonlu bir dostum var onunla konuştum domates,kapya biber,sarımsak,soğan,maydonoz,nane,yoğurt ve tam buğdayı ile beyaz ini karıştırıp yoğurdum bir de yasyasaya attım bir kaşık da biber salçası ekledim.Malzwmelei pişirmedim çok halsizdom. Hepsini çiğ bir sekilde robottan geçirdimCnm nasıl yaptın dün yollamıştı tarifi
Nasil yaptinSüpür sil yaptım yemek yiyip sonra acılı ezme turşu yaptım geçen seneki yaptığım tarifin tam 2 katını yapmış oldum sabah kavanozlayacağım
Acı biberNasil yaptin
Eline saglik. Ben sadece aci biber domates sirke tuz koyarak yapiyorumAcı biber
Kapya
Havuç
Maydonoz
Domates
Kaya tuzu
Sirke
Zeytinyağı
Tüm malzemeleri Rondodan geçirip büyük bir leğene koyuyorum sabaha kadar bekliyor sabah kavanozluyorum
Kaynatıyor musunEline saglik. Ben sadece aci biber domates sirke tuz koyarak yapiyorum
KaynatmiyorumKaynatıyor musun
Kaynatsam acaba nasıl olur diye düşündüm de kötü olur bence diyorumKaynatıyor musun
Yok ya bencede. Bazilari kaynatiyor evet. Bende kaynatmadan seviyorum.Kaynatsam acaba nasıl olur diye düşündüm de kötü olur bence diyorum
Annem kaynatıyor valla geçen sene daha acısız yapmıştım ama acılı daha güzel olacak benceYok ya bencede. Bazilari kaynatiyor evet. Bende kaynatmadan seviyorum.
Bakalim yarin aci biber bulabilecek miyim
Acılı ezme tarifi mi bunlar bütün konuşmayı okumadım yarın Pazar’a gideyim alayım da yapayım:)Eline saglik. Ben sadece aci biber domates sirke tuz koyarak yapiyorum
Biz kaynatip yapıyoruz baya kayniyo hatta köyde felan ocak kurup sos kaynatırız imm bayılırım ben canim cektiYok ya bencede. Bazilari kaynatiyor evet. Bende kaynatmadan seviyorum.
Bakalim yarin aci biber bulabilecek miyim
Mayasından ve çalma ısısından Kaynaklı sünüyorEğer hayvan hamile olursa sünüyormuş bir arkadaşımın kv si hayvan bakıyor o söyledi bana da
Canim sut cok kaynarsa da süner birde 1 kiloya yarim yemek kaşığı kadar maya koy. Bir de iyice ılıyınca dolaba kaldır 2-3 gün hiç açmaEğer hayvan hamile olursa sünüyormuş bir arkadaşımın kv si hayvan bakıyor o söyledi bana da
Evet o da var BİM’in yoğurduyla mayala o sunmuyorMayasından ve çalma ısısından Kaynaklı sünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?