Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ben cok memnunum sanal market candir
Nakliye var ama bende 60 tl uzeri fiyat arttikca dusuyor yol masrafindan az oluyor
Aynen esime desem gitmez uzak biraz aslında 20 dk fln arabayla ama eşimle gitsem eminim çok daha fazla harcanacak bide basliyo bizim orda yokmu niye burdan fln böyle iyi oldu sivi yag kampanyası için girdim dibi gelmisti alınacaklar vardi iyi oldu böyleartik böyle yakalarsam hemen alcam

Cnm nasıl yaptın dün yollamıştı tarifi
Canım Afyonlu bir dostum var onunla konuştum domates,kapya biber,sarımsak,soğan,maydonoz,nane,yoğurt ve tam buğdayı ile beyaz ini karıştırıp yoğurdum bir de yasyasaya attım bir kaşık da biber salçası ekledim.Malzwmelei pişirmedim çok halsizdom. Hepsini çiğ bir sekilde robottan geçirdim

Süpür sil yaptım yemek yiyip sonra acılı ezme turşu yaptım geçen seneki yaptığım tarifin tam 2 katını yapmış oldum sabah kavanozlayacağım

Eşim benden para tırtıklamıstı bugun verdi 100 tl haşlık verdi ev için 150 tl olarak koyan yada düsmüsken bozdurup yerine koyamadigim 20 dolar vardi onumu koysam yarin çıkarsam dışarı alirim belki merkezde pazar kuruluyor gidersem biseler alcam barbunya görürsem alicam buz luk icin

Dayanamayıp buzluk için karisik.kizartma yaptım yine, soğumaya bıraktım yarın koyacağım. Seviyoruz tüketiyoruz baya.

Taze fasulye ve barbunya koyacağım 2şer paket, çok tüketmiyoruz biz. Daha doğrusu ben seviyorum ama eşim sevmiyor. Yarın alırım onları da.

Bugün sadece ekmek aldık başka harcama olmadı

Eğer hayvan hamile olursa sünüyormuş bir arkadaşımın kv si hayvan bakıyor o söyledi bana da
Canim sut cok kaynarsa da süner birde 1 kiloya yarim yemek kaşığı kadar maya koy. Bir de iyice ılıyınca dolaba kaldır 2-3 gün hiç açma
Şutu cok kaynatma
Nasıl yapiyorsun bilmiyorum ama benim bir kere sunmuştu annem sut cok kaynamıştır dedj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…