Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Memlekete geldik dün biz bugün arkadasa kahvaltıya gideceğim. Eşim İstanbul’a silah almaya gidecek. Eksi hesaptan para çekip alacakmış. Bu ay eksiye 3-4 bin gireceğiz gibime geliyor. Valla ne yapacağız diğer ay bilmem.
Arkadasa giderken ufak bir hediye götüreceğim evine boş gitmek istemiyorum. 1 saate çıkarız sanırım evden.
Kayınvalidemlerdeyiz suan birkac gün daha kalıp annemlere geçerim sanırım

Kızlar benim elimde 600 tl para var 900 tl kart borcu bar oraya mi yatırsam. Yoksa altın mi alsam fikir verir misiniz karta yatırmazsam faiz biniyor yatırırsam 300 kalacak onu da maaşı alınca yatırırız diyorum. 200 tl de son taksit gelecek o kartı kapatacağız toplam 500 kalır herhalde onu da hallederiz gibi
Kararsızım

Fasulyeyı nasıl koyuyorsun canım ? Buarada kızartmayı neden basta yapıyorsunuz hıc anlamadım ne gıbı bır artısı oluyor sanırım bı yapmadıgım o kaldı

Borç varken öncelik oraya olmalı diye düşünüyorum
Kolayca ödenir ins tüm borçlarımız

Evet o da var BİM’in yoğurduyla mayala o sunmuyor
Hazır yoğurttan mayaladığım zaman bir anlamı kalmıyor içinde madde olmuyor . Birde ben mayalamadım zaten mayalattım satın aldım köyden. Ay bimin öyle hiç bir ürününü yemiyoruz çok sevdiğim bir arkadaşım vardı bimin yoğurdu ile ilgili birşeyler anlatmıştı o andan itibaren tamamen bitirdim . Hazır yoğurt alacacaksam migrosun yoğurdunu alıyorum ona da SEK üretiyor zaten ve bence çok güzel

Bız yazın hazır yogurt alıyoruz ama okulların baslaması ıle her turlu duzene gırecegımızı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…