- 14 Temmuz 2016
- 903
- 1.515
- 113
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.421
Fasulyeyı nasıl koyuyorsun canım ? Buarada kızartmayı neden basta yapıyorsunuz hıc anlamadım ne gıbı bır artısı oluyor sanırım bı yapmadıgım o kaldıDayanamayıp buzluk için karisik.kizartma yaptım yine, soğumaya bıraktım yarın koyacağım. Seviyoruz tüketiyoruz baya.
Taze fasulye ve barbunya koyacağım 2şer paket, çok tüketmiyoruz biz. Daha doğrusu ben seviyorum ama eşim sevmiyor. Yarın alırım onları da.
Bugün sadece ekmek aldık başka harcama olmadı
Borç varken öncelik oraya olmalı diye düşünüyorumKızlar benim elimde 600 tl para var 900 tl kart borcu bar oraya mi yatırsam. Yoksa altın mi alsam fikir verir misiniz karta yatırmazsam faiz biniyor yatırırsam 300 kalacak onu da maaşı alınca yatırırız diyorum. 200 tl de son taksit gelecek o kartı kapatacağız toplam 500 kalır herhalde onu da hallederiz gibi
Kararsızım
Hazır yoğurttan mayaladığım zaman bir anlamı kalmıyor içinde madde olmuyor . Birde ben mayalamadım zaten mayalattım satın aldım köyden. Ay bimin öyle hiç bir ürününü yemiyoruz çok sevdiğim bir arkadaşım vardı bimin yoğurdu ile ilgili birşeyler anlatmıştı o andan itibaren tamamen bitirdim . Hazır yoğurt alacacaksam migrosun yoğurdunu alıyorum ona da SEK üretiyor zaten ve bence çok güzelEvet o da var BİM’in yoğurduyla mayala o sunmuyor
Amin İnsaAllahBorç varken öncelik oraya olmalı diye düşünüyorum
Kolayca ödenir ins tüm borçlarımız
Dolar dusmeden maas alsam ıyı olacakPiyasalar yukseliste.
Gram altin 277.1
Dolar 5.74
Ceyrek altin 450 görunuyor
Yaaa ne güzel keşke bizimde doktor randevumuz olsaGünaydın herkese
Kahvaltıyı yaptık, 11 gibi çıkarız
Doktor randevumuz var bugün
bebısın harclıklarıyla gram alıcaktım ama cok asırı cıktı yaa 29unda bakmıstık 254 tl idi bi ay olmadan 23lira arttıPiyasalar yukseliste.
Gram altin 277.1
Dolar 5.74
Ceyrek altin 450 görunuyor
Benimde öyleydi, ayda bir gidiyordum.. şimdi 15 günde bir :)Yaaa ne güzel keşke bizimde doktor randevumuz olsa1 ay bekle bekle zaman geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?