Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın kızlar erkenciyim bugun uyandik bime gittik ekmek çöp poşeti kahve aldim 5.5 gbi bise odedeim kahvalti sil süpür yaptim camlarda lekeler vardı sildim cam sille işler bitti dışarı cikcam oğlum uyursa uyaninca cikcam pazar var oraya gidicem migros geldi biraz öbce tereddutluydum ama ürunler guzel geldi biber ve domates soylemistim onlarda guzel gelmis makarnalar kurumuş baya balkona tepsiye koyup bu karıştırdım

Benim buzlukta gram yer kalmadı 10 kg patlıcan közleteceğim hafta sonu eğer sığarsa o girer daha başka asla birşey girmez

Tamam bende atiyorum oyleyse. Ici cilarilmaz zaten cok ince .2ye bolup atsam olur degil mi.
Köy biberini menemenlik yemeklik dograyip atiyorum zaten. 2 poset vardi. Bu da 2 poset cikar
Yeter bize.

Saplari temizleyip atabilirsin
En ince dograyip atabilirsin
2 ye 3 e de bolebilirsin
Hepsi oluyor

Fasulyeyı nasıl koyuyorsun canım ? Buarada kızartmayı neden basta yapıyorsunuz hıc anlamadım ne gıbı bır artısı oluyor sanırım bı yapmadıgım o kaldı

Merhaba canım

Fasulyeyi domates ve kırmızı kapya biber ekleyerek rengi dönene kadar kavuruyorum, soğuduktan sonra posetliyorum. Çift poşet yapıyorum ben koku vs hiç yapmıyor gayet güzel oluyor kışın.

Kızartmayı ben tamamen aradan çıksın mantığı ile önce yaptım bu sene, çünkü cok uğraştıriyor ve benim 1,5 yasinda bir afacan oğlum var :)) o aradan çıkınca diğerlerini yapmak daha kolay geliyor bana,yoksa başka bir sebebi yok

Ben doğrayıp attığım biberleri çok az eridikten sonra hemen yağa atıyorum kavurup üzerine domates konservesini döküyorum menemen işi bitmiş oluyor çok pratik ve hesaplı cidden . Akşam yaptığım ezme turşuyu kavanozladım 9 tane yarım kg lık oldu depoya kaldırdım .

1er türk kahvesi yaptim esimle balkon sefasi yapiyoz.
Birazdan islere koyulurum.
Aksama kahvalti yapalim dedik degisiklik olur. Kizartma yapacagim
Aylardir yemiyorduk
Afiyet olsun cnm bende oğlanı yatırmaya geldim odaya pazar işlerini hallederim bende bi kahve içerim yemegim var dünden vi bulgur pilavı yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…