- 20 Temmuz 2015
- 1.873
- 5.181
- 358
- 30
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.441
güzel oluyo canim bana kaynanam verdi gecen sene çok çözdürmüyorum çıkarınca az yağda tavaya atıyorum kapak kapiyorum üstüne sıçrıyor buz çözüldükçe yoksaKizlar kil biber buzluga atip sonra kizartaniniz var mi . Nasil oluyor.
Direk kızartmadım hiç, fırın yemeklerine koydum,Kizlar kil biber buzluga atip sonra kizartaniniz var mi . Nasil oluyor.
Kizlar kil biber buzluga atip sonra kizartaniniz var mi . Nasil oluyor.
Tamam bende atiyorum oyleyse. Ici cilarilmaz zaten cok ince .2ye bolup atsam olur degil mi.
Köy biberini menemenlik yemeklik dograyip atiyorum zaten. 2 poset vardi. Bu da 2 poset cikar
Yeter bize.
Fasulyeyı nasıl koyuyorsun canım ? Buarada kızartmayı neden basta yapıyorsunuz hıc anlamadım ne gıbı bır artısı oluyor sanırım bı yapmadıgım o kaldı
Ben bütün atıp cikarip kızartıyorum canim biber normalde de patliyo ya zaten üstüne kapak örtüp kızartıyorum bende bugün alıp aticamKizlar kil biber buzluga atip sonra kizartaniniz var mi . Nasil oluyor.
3 liradan aldim kilosunu. Taze ince cok guzelBen bütün atıp cikarip kızartıyorum canim biber normalde de patliyo ya zaten üstüne kapak örtüp kızartıyorum bende bugün alıp aticam
Bakalim burda ne kadar aksam eşim gelince gidebiliriz. 5 gibi felan. Geçen hafta salatalığın kilosu 75 kuruştu esim 3 kilo ver diyo napacaz dedim iki kişi 3 kilo oda yıllar sonra ilk defa böyle fiyata bulmuşuz alalim diyo3 liradan aldim kilosunu. Taze ince cok guzel
Afiyet olsun cnm bende oğlanı yatırmaya geldim odaya pazar işlerini hallederim bende bi kahve içerim yemegim var dünden vi bulgur pilavı yaparim1er türk kahvesi yaptim esimle balkon sefasi yapiyoz.
Birazdan islere koyulurum.
Aksama kahvalti yapalim dedik degisiklik olur. Kizartma yapacagim
Aylardir yemiyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?