Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Salatalık nasıl atılıyor yahu?
Bende bıberı 2 lıradan almıstım koy pazarından , kırmızı bıber ıse 4 lıra. Ben dograyıp atıyorum buzluga pızzalık ve yemekler ıcın fılan

Bende bıberı 2 lıradan almıstım koy pazarından , kırmızı bıber ıse 4 lıra. Ben dograyıp atıyorum buzluga pızzalık ve yemekler ıcın fılan
Ben salatalığı cacıklık şekilde yani küp küp doğruyorum yanlız biraz büyük şekilde buzluktan çıkınca biraz ezilmiş oluyor çünkü. Minik tek kullanımlık poşetlerim var onlara koyup donduruyorum

Salatalik rendeleyip veya cok kucuk dograyip atiliyor kışın cacık için.

Fiyatlariniz iyiymiş istanbuldayim 3,75 yesil biber , kirmizi biber 7den asağı düşmedi hiç

Pekı kızlar tadında bı bozulma fılan olmuyor mu, salatalıgı ınanın hıc duymamıstım

Mrb kızlar dün kamptaki komşunun eşi pazara gitmiş istediğiniz varsa alsın dedi çok iyi oldu domates biber salatalık kavun köy ekmegi 2 paket süt üzüm 30 tl ödemiş ama salatalık ve domates çok lezzetli izmirin köylerinden geliyormuş sebze yakın olsak keşke herşeyin doğalı mis gibi kokuyor. Annem erişte yapacakmış bize biraz çok yap dedim tamam dedi

oğlum uyuyo beni uyku tutmadı kalktim bulgur pilavı yaptim sade et suyuna kuru fasulye biraz pirinç pilavıda var yeter bulgur u daha çok seviyorum oğlumla çok yaptim yarinda yeriz uyansin biseyler yedirip çıkar dışarı hava çok sıcak yine

Ooooo kızlar sayfalar bayağı birikmiş fırsat bulamadım girmeye

Bugün halılar yıkamadan geldi 230 tl
Koltukları yıkattım 70 tl de ona gitti
500 Buzdolabı borcu
125 su faturası

Yatırdım daha elektrik gelmedi 300 sen aşağı gelmez herhalde

Bu ay o kadar sıkmama rağmen köşeye sadece 100 tl atabildim anlamadım yaaaaa

Selam Kızlar,
Dün eşim pazardan kahvaltılık sos yapmak için malzeme almış. Dün biraz yaptık bugünde geri kalanını yapacağız. Annemler patlıcan koymuşlardı karnıyarıklık değil kışa hazırlık ne yapsam güzel olur sizce?
Akşam birde 2 poşet fasulye atarım pazardan fazla almış eşim. Baya hazırlık yapmış olduk şaka maka

Bende karniyarik az koydum. Kizartma pek saglikli degil diye. Bir de ne kadar cok yağ cekiyor oyle.
Közleyip mi atsan acaba veya oyup dolmalik kurutabilirsin.
Veya kucuk dograyip kurutabilirsin.
Tursusunu yapan da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…