- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.481
Bende karniyarik az koydum. Kizartma pek saglikli degil diye. Bir de ne kadar cok yağ cekiyor oyle.
Közleyip mi atsan acaba veya oyup dolmalik kurutabilirsin.
Veya kucuk dograyip kurutabilirsin.
Tursusunu yapan da var
15 tl harcadık kızlar su aldık eşim yemek masasında dedi ki 2 gündür sen ilaçlarını içip yatağa yatıyorsun bende sigara içiyorum balkonda yukarıdan su döküyorlar sen sinirlenme diye birşey demedim ama bir daha olursa olay çıkaracağım artık dedi
Bilmiyorum ki eşim dedi ki şurada oturuyor yemek yiyor olsak her yere su sıçrar öyle fazla döküyorlar sırf sen sinirlenme diye söylemedim ama denk geliyor dediterbiyesizler bilerek mi yapiyorlar acaba
Fiyatlar supermis. Meyve daha pahali bu tataflarda.Kizlar pazar cok uygundu kırmızı biber 2 bucuk liraydi
Yeşil biber 2 liraydi domates 1 lira patlıcan 2 bucuktu sanırım mısır 10 tanesi 5 liraydi meyve biraz pahalıydı sadece şeftali 4 liraydi armut 3 liraydi
Neyse cok kafana takma.Bilmiyorum ki eşim dedi ki şurada oturuyor yemek yiyor olsak her yere su sıçrar öyle fazla döküyorlar sırf sen sinirlenme diye söylemedim ama denk geliyor dedi
Ben artık hiç kimseyi öyle kafaya takmıyorum ya güldüm geçtimNeyse cok kafana takma.
Belli ki inadiniza yapiliyor.
Oğlumla pazara gitmek cok zor ya ilk defa gidiyoruz ya buraya gelince gitmeye başladık bütün pazarı yedi yemin ederimFiyatlar supermis. Meyve daha pahali bu tataflarda.
Oğlumla pazara gitmek cok zor ya ilk defa gidiyoruz ya buraya gelince gitmeye başladık bütün pazarı yedi yemin ederimyanıma su ıslak mendil aldim bol bol herkes veriyo benimki de yok demiyo bi tezgahtan diğerine gidiyo bundanda yeyim diye bide kavuncu kavun verdi biraz buyuk verirmisin diyo
ay canim yaa. Renkli renkli bol gorunce sasirmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?