Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bende karniyarik az koydum. Kizartma pek saglikli degil diye. Bir de ne kadar cok yağ cekiyor oyle.
Közleyip mi atsan acaba veya oyup dolmalik kurutabilirsin.
Veya kucuk dograyip kurutabilirsin.
Tursusunu yapan da var

Yok kızartmam zaten karnıyarıkta olsa fırınlıyorum ama bunlar iri iri karnıyarıkta ufak güzel oluyor.. Ya yemeklik doğrayıp domatesle biraz çevirip fasulye gibi buzluğa atacağım ya da kurutacağım artık cumartesi yapmam gerek bekletmeden

Eşimde 2 saat önce muhasebeye çıkmış eve uğradı sigarası bitmiş almaya bi hava bi afra tafra 2 gündür milletle uğraşıyormuşta ben yapmayacakmışım da kapıda söylendi gitti hayır benim suçum ne anlamadım kendi bilir bende profiterol yapmıştım çayın yanında yesin diye . Ayrıca yoğurt çorbası , makarna , mantar sote , 2 çeşit salata yaptım duşa girdim çıktım şimdi makarnayı suya attım artık beyfendi ne zaman gelirse

Pazara çıkmadım kızlar burda market var hal günü oraya uğradım kapya ve kıl biber 4. tlydi toplamda 1 kilo aldim ikisinden biraz var buzluktan daha dolma biber koymadım fasulye koyan yer kalsın süt aldım nektarin erik ve az üzüm aldim 17 buraya eşim mesai kalıyormuş yemek kalsın ddim kendime çiğ köfte aldim ayranla 5 tlde buraya oglusla karnını doyurdu bulgur pilavı ayran yedi biberleri yikadim kuruşun dograyip kaldırcam bi uyku çöktü ayran yaptı heralde simdi kahve yaptim icicem

Kahveden sonra kalkıp biberleri hallediyim az güneş insin yakına parka çıkarsam oğlumu istiyor sıkıldı dönüşte gec olmassa avm 'nin içinde file var oraya uğrayacağım geçen zeytin aldık çok güzel çıktı azalmış gidip alsam iyi olur eşim beğenmiyor kolay kolay

15 tl harcadık kızlar su aldık eşim yemek masasında dedi ki 2 gündür sen ilaçlarını içip yatağa yatıyorsun bende sigara içiyorum balkonda yukarıdan su döküyorlar sen sinirlenme diye birşey demedim ama bir daha olursa olay çıkaracağım artık dedi

Herkese merhabalar bugün sosyalleştiğim yoğun bir gün oldu.
Dinleniyorum. Marketten yeşillik aldım tanesi 2 tl çağdaşta limonun. 2 tane aldım mecbur . Kesilmiş karpuz aldım.
20tl market harcaması ile günü kapattım. Yarın tonbalıklı salata çorba düşünüyorum.

terbiyesizler bilerek mi yapiyorlar acaba

Fiyatlar supermis. Meyve daha pahali bu tataflarda.
Oğlumla pazara gitmek cok zor ya ilk defa gidiyoruz ya buraya gelince gitmeye başladık bütün pazarı yedi yemin ederim yanıma su ıslak mendil aldim bol bol herkes veriyo benimki de yok demiyo bi tezgahtan diğerine gidiyo bundanda yeyim diye bide kavuncu kavun verdi biraz buyuk verirmisin diyo

ay canim yaa. Renkli renkli bol gorunce sasirmistir.

çok şükür oturdum dinleniyorum simdi parka bulasik topladim biberleri hallettim attim buzluga dograyip kapyalari halka olarakta koydum pizza fln için parka ciktik donuste fileden zeytin kolonya turşu yüzüme maske aldim 33 buraya verdim aidat verdim 25 tl toplamda bugun 180 harcamisim baya seyimi aldim ama duş aldim çay iciorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…