- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.501
Ne icin harcayacaksin
Ben olsam duşa kabin yaptırırdımGünaydınlar hepinize iyisinizdir inşaallah okuyamadiklarim var sayfa numaralarını not aldım fırsat buldukça okurum
Kızlar fikrinize ihtiyacım var ben lojmana geçtim güzel sıkıntısız ev yanlız duşa kabin yok eşim yaptıralım diyor 600-700 tl imiş 2 yıl bile otursak aylık 25-30 tlye gelir sen zaten hergün yıkayarak su faturasını arttirirsin diyor bir kişi ayağını bile yıkasa bütün banyo batıyor misafir falan olunca ben arkalarında gezmem gerekiyor bayramda kardeşim gelinimiz iki çocuk ve biz 4 kişiyiz yıkayıp kurulamam gerekti bitaraftan da benden önceki oturmuş bende oturayım diyorum ama bayağı pismiş zaten ev çok kirliydi mutfak yağ çözücüyü sıktık aktı dolaplar fayanslar camlar kapılar hep yapışyapıştı yerleri hep porçözle yıkamak zorunda kaldık ne yapayım akıl verin bana
Bu arada kira 410 tlmiş aidat heray değişiyormuş 50 civarı otamat temizlik bide çöpleri alıyorlar yakıt yok her dairede bireysel konbi var ne yakarsak mutfak balkonunu kapatmışlar bide salon sadece laminant yapılmış güzel kullanışlı temizleyince çok sevdim evimi
Evde değişikliklikler yapayım diyorum biraz, Yatak odası - salon perdelerimi değiştirmek istiyorum aslında Bir de gardrobumu atıp yerine kendi ihtiyaçlarımıza göre gömme dolap yaptırmak istiyorum tabi bunun için mobilyacı bulmak büyük bir sorun çünkü laftan anlamıyor mobilyacılar... Aslında perdelerde gardıropta hiç sorunu olmayan eşyalar biraz keyfi olacak ama ne zamandır aklımda Ağırlaşmadan evde aklımda ne varsa yapayım sonra evin keyfini çıkarırım bebiş olunca ferah ferah nasipse
Dunku yedikleri gıdıklamıstırGünaydın herkesee yeni uyandik gece uyuyamadık bizde çünkü oglum uyanıp durdu yeni doğan gibi
Dimi eşimi dinleyeyim geldiğimden beri hergun yıkıyorum şimdi yaz camı açık kışın daha zor olucak çocuklar dışarıdan gelince ayaklarını yıkıyor lavaboya erisemedikleri için heryer su bide kayıp düşecekler diye korkuyorumGünaydın kızlar,
Bu ay birikim yapamayacağım parayı harcamayı düşünmeye başladım ciddi ciddi
E Esmaelif39 bence eşini dinle ve duşa kabin yaptır çekilecek dert değil çıplak banyo
bence kesınlıkle yaptır çilesıne degmezGünaydınlar hepinize iyisinizdir inşaallah okuyamadiklarim var sayfa numaralarını not aldım fırsat buldukça okurum
Kızlar fikrinize ihtiyacım var ben lojmana geçtim güzel sıkıntısız ev yanlız duşa kabin yok eşim yaptıralım diyor 600-700 tl imiş 2 yıl bile otursak aylık 25-30 tlye gelir sen zaten hergün yıkayarak su faturasını arttirirsin diyor bir kişi ayağını bile yıkasa bütün banyo batıyor misafir falan olunca ben arkalarında gezmem gerekiyor bayramda kardeşim gelinimiz iki çocuk ve biz 4 kişiyiz yıkayıp kurulamam gerekti bitaraftan da benden önceki oturmuş bende oturayım diyorum ama bayağı pismiş zaten ev çok kirliydi mutfak yağ çözücüyü sıktık aktı dolaplar fayanslar camlar kapılar hep yapışyapıştı yerleri hep porçözle yıkamak zorunda kaldık ne yapayım akıl verin bana
Bu arada kira 410 tlmiş aidat heray değişiyormuş 50 civarı otamat temizlik bide çöpleri alıyorlar yakıt yok her dairede bireysel konbi var ne yakarsak mutfak balkonunu kapatmışlar bide salon sadece laminant yapılmış güzel kullanışlı temizleyince çok sevdim evimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?