- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.521
Ben acaba ödenek çıkarda yaptırılır mı diye düşünmüştüm ama eşim komutan tahsislerde zaten var diğerlerine niye yapsınlar ki dedi ama böylede zor vallah hergün yıkıyorum bazen 2 kere ne banyo paspası kulanabiliyorum ne bişeyBen olsam duşa kabin yaptırırdım
Valla bence yapılmaz para yok devlet bizim gidenlerin harcırahlarını bile ödeyemiyorBen acaba ödenek çıkarda yaptırılır mı diye düşünmüştüm ama eşim komutan tahsislerde zaten var diğerlerine niye yapsınlar ki dedi ama böylede zor vallah hergün yıkıyorum bazen 2 kere ne banyo paspası kulanabiliyorum ne bişey
bence kesınlıkle yaptır çilesıne degmez
Ya aslında bende acaba mı diyordum kendi şımarıklığım mi acaba diyordum sizlere sordum rahatladım sizler gibi tutumlu bayanların ne gerek var dur işte öyle dememesi kafamı rahatlattı
Eşimde öyle diyor salona laminant yaptırmış mutfak balkonu kapatılmış kombi takılmış bütün tesisat yeni çekilmiş petekler falan yeni banyoya yetmemiş herhalde maaşı alalım yaptırıcaz herhalde çok şükür kiralara mecbur kalmadıkValla bence yapılmaz para yok devlet bizim gidenlerin harcırahlarını bile ödeyemiyor
Daha önceki evlerimde vardı rahat oluyor lojmana yaptirip yaptırmamakta tereddütte kalmıştım ne gerek var gibilerinden ama yaptırcaz herhaldeDusakabij çok rahat oluyor heryrr su olmuyor paspas köy çıkışında islaninca as dışarı çok rahatlık bence
Dunku yedikleri gıdıklamıstır
Masallah ona
Canim ekim sonu gibi insallah.kesin kesin tahmini dogum tarihin ne canim takvimin yok ya
Yaa hayırlısıyla canim Bu donem okula gitmiyeceksin o zaman memlekette mi yapıcaksın doğumuCanim ekim sonu gibi insallah.
Yok canim giderim. Seminer 1 hafta zaten yorucu olmaz ev okul cok yakin.Yaa hayırlısıyla canim Bu donem okula gitmiyeceksin o zaman memlekette mi yapıcaksın doğumu
Yok canim giderim. Seminer 1 hafta zaten yorucu olmaz ev okul cok yakin.
Ekime kadar gideyim ki calistigim gunleri izne ekleteyim. Ilk donemi izinle kapatayim.
Ikinci donemi şuan dusunmek istemiyorum
30 canimPure kaç haftalık oldunuz canım
Batı batı olduğu için en az 2 yıl doğu sırası gelmezse daha fazla normalde garnizon süresi 6 yılmış ama biz okadar tutmazlarEsma kac yil kalacaksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?