Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Valla bence yapılmaz para yok devlet bizim gidenlerin harcırahlarını bile ödeyemiyor

Dusakabij çok rahat oluyor heryrr su olmuyor paspas köy çıkışında islaninca as dışarı çok rahatlık bence

Valla bence yapılmaz para yok devlet bizim gidenlerin harcırahlarını bile ödeyemiyor
Eşimde öyle diyor salona laminant yaptırmış mutfak balkonu kapatılmış kombi takılmış bütün tesisat yeni çekilmiş petekler falan yeni banyoya yetmemiş herhalde maaşı alalım yaptırıcaz herhalde çok şükür kiralara mecbur kalmadık

Bizde esimle depoya inicez birazdan. Bebegin kuvetini cikaricaz. Elektrikli sobayi cikaricaz silip kaldiririz.
Yukarida fazlaliklar var. Onlari çuvala koyuyor esim asagi inecek.
Eve bi çeki duzen verelim.
Ben agirlastim cunku. Kalitesiz uyku yorgunluk kendime gelemiyorum.
Okul da baslicak.
Isleri simdiden bitirelim diyoruz.
Allahtan kis hazirliklarim bitti.
Bebis alisverisim tam.
Cantam bile hazir.
Pijama takimi alayim diyorum yeni.

Yaa hayırlısıyla canim Bu donem okula gitmiyeceksin o zaman memlekette mi yapıcaksın doğumu
Yok canim giderim. Seminer 1 hafta zaten yorucu olmaz ev okul cok yakin.
Ekime kadar gideyim ki calistigim gunleri izne ekleteyim. Ilk donemi izinle kapatayim.
Ikinci donemi şuan dusunmek istemiyorum

Yok canim giderim. Seminer 1 hafta zaten yorucu olmaz ev okul cok yakin.
Ekime kadar gideyim ki calistigim gunleri izne ekleteyim. Ilk donemi izinle kapatayim.
Ikinci donemi şuan dusunmek istemiyorum
dogru canım allah yardımcın olsun insallah keske 6 ay felan izin olsa en azından

Slm kızlar
Kv evindeyiz haftaya eve döneriz
Ne güzel kışlıklar hszirlamissiniz ben daha bisey yapamadim gidergitmez hemen yapmam lazim kurutmalik taze fasulye domates konserve karnıyarık v.s
Burda bir kasa domates kuruttum sadece kv kendine yapıyordu bir kasada bize aldı sağolsun 1350 tl param var üzerine ekleyip büyük altın alicam çarçur olmasın para
Okullarda açılıyor cocuklara giyim alışverişi yaptık yazlıklar çok indirimde seneye yaz içinde aldım fiyatlar uygunken

Kizlar
Ev kredimiz var
Esimin son kalan borcu yaklasik 10 bin
Birde k.kart yaklasik bin tl.

Elimde altinlarim var ki guzel kâr birakti.
Esime diyorum gidip bozduralim borclari kapatalim. Para yetiyor.
Aylik 3.250 elimize ek kalir.
Adam yanasmiyor. Altin olarak dursun diyor.

Bir ev begendik. 350bin. Onu alalim diyorum. Biraz da krediyle tabiki.
Ona da yanasmiyor.
Icinde oturmicaz evi alip bos durdurmak salaklik olur diyor. Adami hakli buluyorum boyle diyince.
Sonucta bir sure burdayiz. Eger es goturulemez garnizon veya kotu dogu cikarsa ben gitmicem. O zaman aliriz evi diyor. Nakit nakittir diyor.

En iyisi bu sekilde devam etmek mi sizce.

E

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…