Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bence en iyisi bu pure
Borclar duzenli odeniyorsa duzen bozulmamali birikim kalan ile yapilmali diye dusunuyorum
Ama borc odeyemez halde olsaniz tabiki para tutmanin anlami yok
Ev konusunda aslinda alinmis alinmistir
Ama ben farkli orneklerede sahit oldum ev yerine para olsa diyenlere sahit oldum ztn eviniz var bence para kalmali
Hatta bir miktar kagit bir miktar altin olarak
Ben cok ince dusunuyorum belkide ama ne bileyim iste

Benim de kafamı kurcalıyor ne yapmalı birikim yapıyoruz ama belli net bir hedefimiz yok... Ev kredisi bir daha çekmek istemem diyorum ama güzel bir ev denk gelirse neden olmasın diyorum sonra...

Aslinda bankaci tanidigiz da birikim yapin koseye diyor. Uzun vadeli borca girmeyin diyor.
Ilerde oturacagimiz evi alacak oldugumuzda uzun vadeli kredi cekmeyelim diyoruz.
Tabi bunun kazasi belasi var hastaligi var. Basimiza ne gelecek bilmiyoruz.
Ben maas butcesi yapip birikime devam ediyorum simdilik bakalim

Borçlar düzenli bir şekilde ödenebildiği sürece birikime dokunmak mantıklı gelmiyor...

Ödeyemecek durumda olursam birikimden kullanır kapatırım ama aylık kazandığım para beni geçindirip borcumu da düzenli ödüyorsa birikimime dokunmam, biriktirmeye devam ederim uzun dönem.

Bir de oturacak bir evim varsa ikinci bir ev almak da bana mantıklı gelmiyor. Dükkan alınıp kiraya verilebilir getirisi daha yüksek evden.

Veya tercih ediliyorsa faize konabilir, ana paraya dokunmadan ek gelir olur.

Haziranda son borcumuzu da odeyecegiz. 1 tik daha rahatlatir insallah bizi. Sadece ev kredisi kalacak.

Memur olarak aldigimiz zam enflasyona yenilmese sıkıntı olmicak aslinda.ama bu yil mesela birikim yaparken daha zorlandim. Ayrica altin doviz de surekli yukseldigi icin hesaplar şasiyor.
Neyse once saglik mutluluk diyorum. Cok sukur bu gunumuze.

Bu yola 5 kalem borc ile basladik. 2si kaldi.

Ayy tuce benim eşimde çöl yoğundu smdi izne geldik dinleniyor şükür.

maşallah canim planlisin disiplinli olunca bitirdin hepsini rabbim sana ve bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin

Kızlar dışarı ciktik geldik kuzuyla parka ordan milyoncudan cay suzgeci tartı için pil bulasik eldiveni 9 buraya a101 den su bardağı küçük mayonez meyve suyu küçük 9 tl buraya yerel markete 6 tl domates çocuğa biseler

Eve gelince oğluma yaptığım eristeden pisirdim biraz kalın olmuş ama lezzeti güzel oğlundan benden tam not aldi 1 kilo kadar olmuş haftaya tekrar yapicam insallah daha ince açıp daha sert yapicam hamurunu bide 1 kilo kadar domatesten menemen yaptim 1 kavonoz büyük oldu bi kerede kahvaltiya çıkacak kadar onu buzluga soğuğunda ellerim yandı biber açılmış komşum ekler yapmış verdi saolsun kahve içiyordum yanina iyi oldu

Lojmanlar tadilata girmediği sürece bir çivi dahi çakmazlar bence kendiniz yaptırın ben 1yıl oturduğum eve 3oda ve mutfağa parke yaptırdım yerler beton çocuk emekliyor yerlerde silip temizleyemeyız diye.3000 tl vermiştik İstanbul’da.Kıralar ztn pahalı dedi eşim emlakçı parası vermiş gibi düşünelim yaptıraşk

Slm kızlarrrrr
Bugün kötü bir gün Emine bulut özelinde bütün hayatını bir hiç uğruna kaybedenlerin mekanı cennet olsun.
İlkyardım yapmak yerine videoya çekeni hele hiç anlamadım. Youtube dan para kazanmak için her türlü tıklanmayı hak görenlere de kızgınım.
BUGÜN SIFIR HARCAMA :)
Öğlen etli yaprak sarma (eşim sevmiyor az yedi arttı) akşama ton balıklı salata yiyeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…