- 1 Ekim 2010
- 21.740
- 53.886
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.541
Kizlar
Ev kredimiz var
Esimin son kalan borcu yaklasik 10 bin
Birde k.kart yaklasik bin tl.
Elimde altinlarim var ki guzel kâr birakti.
Esime diyorum gidip bozduralim borclari kapatalim. Para yetiyor.
Aylik 3.250 elimize ek kalir.
Adam yanasmiyor. Altin olarak dursun diyor.
Bir ev begendik. 350bin. Onu alalim diyorum. Biraz da krediyle tabiki.
Ona da yanasmiyor.
Icinde oturmicaz evi alip bos durdurmak salaklik olur diyor. Adami hakli buluyorum boyle diyince.
Sonucta bir sure burdayiz. Eger es goturulemez garnizon veya kotu dogu cikarsa ben gitmicem. O zaman aliriz evi diyor. Nakit nakittir diyor.
En iyisi bu sekilde devam etmek mi sizce.
E
Şu son kadin cinayeti.
Kadini eski kocasi bogazindan kesmis.kadin kanlar icerisinde. Olmek istemiyorum diye feryat ediyor. Kizi da agliyor. Videolar hep internette.
Asabim cok bozuk
Kizlar
Ev kredimiz var
Esimin son kalan borcu yaklasik 10 bin
Birde k.kart yaklasik bin tl.
Elimde altinlarim var ki guzel kâr birakti.
Esime diyorum gidip bozduralim borclari kapatalim. Para yetiyor.
Aylik 3.250 elimize ek kalir.
Adam yanasmiyor. Altin olarak dursun diyor.
Bir ev begendik. 350bin. Onu alalim diyorum. Biraz da krediyle tabiki.
Ona da yanasmiyor.
Icinde oturmicaz evi alip bos durdurmak salaklik olur diyor. Adami hakli buluyorum boyle diyince.
Sonucta bir sure burdayiz. Eger es goturulemez garnizon veya kotu dogu cikarsa ben gitmicem. O zaman aliriz evi diyor. Nakit nakittir diyor.
En iyisi bu sekilde devam etmek mi sizce.
E
Ayy tuce benim eşimde çöl yoğundu smdi izne geldik dinleniyor şükür.Günaydın eşim meğer yarın nöbetçiymişoffff dedim vallahi ya dün yemek masasında ağladım oda bunaldı bu yoğunluktan bende . Ekim’de izne çıkacak 1 hafta Diyarbakır’a gidip biraz otelde kalacağız oğlumuza tüm ihtiyaçlarını alıp döneriz üzülme ağlama dedi kendimi kötü hissettim gece 11 de adam banyo yapıyor yine telefonu susmuyor ya herkese dağılmış telefon numarası kabus gibi neyse buna şükür diyorum . Kv ye 250 tl para yolladım sabah domates parası . Bugün arkadaşımda bebek görmesi var ona gideceğim akşama ezogelin çorbası yeşil fasulye , salata cacık pilav var .
maşallah canim planlisin disiplinli olunca bitirdin hepsini rabbim sana ve bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsinBizde esimle depoya inicez birazdan. Bebegin kuvetini cikaricaz. Elektrikli sobayi cikaricaz silip kaldiririz.
Yukarida fazlaliklar var. Onlari çuvala koyuyor esim asagi inecek.
Eve bi çeki duzen verelim.
Ben agirlastim cunku. Kalitesiz uyku yorgunluk kendime gelemiyorum.
Okul da baslicak.
Isleri simdiden bitirelim diyoruz.
Allahtan kis hazirliklarim bitti.
Bebis alisverisim tam.
Cantam bile hazir.
Pijama takimi alayim diyorum yeni.
en uygun okul 23.000-TLTabi cocuklar buyuyup egitim hayatina baslayinca hersey cokk degisecek gibime geliyor. Cunku egitim pahali ve meşakkatli bir surec artik turkiyede
Lojmanlar tadilata girmediği sürece bir çivi dahi çakmazlar bence kendiniz yaptırın ben 1yıl oturduğum eve 3oda ve mutfağa parke yaptırdım yerler beton çocuk emekliyor yerlerde silip temizleyemeyız diye.3000 tl vermiştik İstanbul’da.Kıralar ztn pahalı dedi eşim emlakçı parası vermiş gibi düşünelim yaptıraşkBen acaba ödenek çıkarda yaptırılır mı diye düşünmüştüm ama eşim komutan tahsislerde zaten var diğerlerine niye yapsınlar ki dedi ama böylede zor vallah hergün yıkıyorum bazen 2 kere ne banyo paspası kulanabiliyorum ne bişey
Hic sorma. O da anaokuku ilkokul duzeyi.en uygun okul 23.000-TL
Amin insallah.maşallah canim planlisin disiplinli olunca bitirdin hepsini rabbim sana ve bekleyenlere hayırlı doğumlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?