Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Merhaba kızlar,bugün kuzenime gittik yeni evlendi. Çay bardağı seti aldım hediye olarak.
Canım çok sıkıldı kızlar seneye il dışı tayin isteyeceğim.Bu şehirden uzaklaşmak istiyorum. Nereyi yazacağımı da bilmiyorum.

Büyük oğlum kuzenime benimle gelmek istemedi. Babaanneme bırak dedi, ben de 11 gibi aradım. Anne musaitsen buyuk oglani sana birakayim dedim benimle gelmek istemiyor kalabalığı sevmiyor dedim. Kuzeniyle de oynar dedim. Tamam dedi bir saat sonra kapısını çaldım evde yok. Aradım anne nerdesin dedim falancaya kahve içmeye geldim dedi anne oglani bırakacaktım ya sana dedim eee kendinle görür ikisini de dedi. Tamam dedim cocuk istemiyor diye götürmek istemedim. Çok kırıldim,kapıda gözlerim doldu

Büyük oğlum 7.5 yaşında ve akıllı bir cocuk öyle rahatsızlık vermez kimseye. Babaanneismi de çok sever ama o bu sevgiye layık değil.
Ay seni çok iyi anlıyorummmmm
Hiç üzme tatlı canını bir daha da minnet etme ona boşver. Gelinlerini kıskanıyor ve hep zorluk çeksin istiyorlar . Gelinler sıkıntıda olunca onlar bayram havasında oluyorlar

Iyi getir dedi yarim ağızla,sanırım görümcem yanındaydı ben teli kapattiktan sonra konuşmuş olabilirler yanında götürsün vs Eşimi aradım ona söylendim bari getir demeseydi diye çok kırıldim kızlar ne yaparsam yapayım yaranamayacağım artık daha da resmî olacağım. eşim hafta sonları gider annesine ben de giderdi. gittiğimde de bulasigi yıkarım,supurge acarım ama boş bir şeyleri başarmami hazmedemiyorlar özellikle gorumcelerim

Eşime bu sene çok sınav görevi çıkacakmış ben de eşime dedim ki sana sınav görevi çıkacaksa ben dyk ya başvurmayayım ya da hafta sonu çocuklar perişan olmasın. Bana dedi ki annem.bakar hatta yanında sordu bakarım demişti ama ben hafta sonu kursu almayacağım çocuklarımı rezil etmeyeceğim

Merhabalar gündüz arkadaşıma gittim bebek görmeye gerçi bebeği 40 kere gördük resmi hediyeli olarak gidildi diyorum ki çocuk askere gidecek oldu dalga geçtik biraz giderken yeşil fasulye ve çorba yapmıştım gelince pilav salata cacık yaptım. Babannem aradı anneannemi aradım . Neyse bu arada ayda 200 tl 6 kişi güne girdik . 2. Sıra bende olacak o parayı eksi hesap için bırakırım yada oğlumun alışveriş parası olur dedik bakalım ilk kez güne girdim eşim traşa gitti gelince markete gideceğiz

Hayirli olsun canim. Siran iyiymis.
Yemekli davetli mi olacak gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…