- 5 Ekim 2016
- 2.700
- 7.710
- 158
- 40
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.561
Kiz,canim .pure hazel giremedim bayadır
Geçmişde çok uzun olmuş okuyayım dedim ama yok son sayfayı yakalayamıyorum
Bebişin cinsiyeti ne?
NolduMerhaba kızlar,bugün kuzenime gittik yeni evlendi. Çay bardağı seti aldım hediye olarak.
Canım çok sıkıldı kızlar seneye il dışı tayin isteyeceğim.Bu şehirden uzaklaşmak istiyorum. Nereyi yazacağımı da bilmiyorum.
Ay seni çok iyi anlıyorummmmmBüyük oğlum 7.5 yaşında ve akıllı bir cocuk öyle rahatsızlık vermez kimseye. Babaanneismi de çok sever ama o bu sevgiye layık değil.
Nerelerdesin . NapiyosunAltın 281 an itibari ile
MerhabaAltın 281 an itibari ile
Noldu canim hayırdır inşallahMerhaba kızlar,bugün kuzenime gittik yeni evlendi. Çay bardağı seti aldım hediye olarak.
Canım çok sıkıldı kızlar seneye il dışı tayin isteyeceğim.Bu şehirden uzaklaşmak istiyorum. Nereyi yazacağımı da bilmiyorum.
Hayirli olsun canim. Siran iyiymis.Merhabalar gündüz arkadaşıma gittim bebek görmeye gerçi bebeği 40 kere gördük resmi hediyeli olarak gidildidiyorum ki çocuk askere gidecek oldu dalga geçtik biraz giderken yeşil fasulye ve çorba yapmıştım gelince pilav salata cacık yaptım. Babannem aradı anneannemi aradım . Neyse bu arada ayda 200 tl 6 kişi güne girdik . 2. Sıra bende olacak o parayı eksi hesap için bırakırım yada oğlumun alışveriş parası olur dedik bakalım ilk kez güne girdim eşim traşa gitti gelince markete gideceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?