Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Buzluk icin 5 pisirimlik taze fasulye yaptım, dört poset seftali koydum, kışın meyve suyu yapıyorum oğlana. Hazır icirmiyorum.

Yemek için semizotu yemeği yaptım, eşim geç gelecek ben yerim sadece.

Bir makine çamaşır yıkadım.

Yoruldum gerçekten, bir yandan da çocukla ilgilenmek şart, 2 saatlik iş 5 saat sürüyor. Huniyi takacam yakında kafama :) allah yokluğunu göstermesin.

Bugün sıfır harcama ile gecti cok şükür, dün almıştım herşeyi

Hayirli olsun canim. Siran iyiymis.
Yemekli davetli mi olacak gun
Evet sıram iyi oldu ya Ekim’de bende olacaklar ve biz Ekim’de Diyarbakıra alışverişe gidecektik bebek için belki nakit lazım olur diye düşündüm kura çektik iyi oldu . Çaylı pastalı olacak

Bu arada kv ile eşim konuştu para yolladığımızı söyledi ben arayacaktım yolladıktan sonra vazgeçtim eşime sen ara dedim . 200 kg dan 50 kg salçam çıkmış 10 tane 5 kg kavanoz yapmışlar. Bakalımda hafta içi kv ye söyleyeceğim 2 kavanoz kargoya vermesini rica edeceğim

Himmm.
Ben baz3m duyuyorum lojmanda .gun dedikodusu fazla oluyormus. Paralar zamaninda gelmiyormus. Ikramliklarin lafi ediliyormus vs.
Umarim basina boyle seyler gelmez

Siz guneste kurutmuyorsunuz galiba

Himmm.
Ben baz3m duyuyorum lojmanda .gun dedikodusu fazla oluyormus. Paralar zamaninda gelmiyormus. Ikramliklarin lafi ediliyormus vs.
Umarim basina boyle seyler gelmez
Yok biz çok güzel gidip geliyoruz görüşüyoruz aynı apartmandayız zaten birde yan apartmanda arkadaşlar var . Samimiyete inanmasam hayatta girmezdim böyle şeye zaten

Siz guneste kurutmuyorsunuz galiba
Yok kaynıyor bizimki kv 1 ton aldı kızlarına da 200 er kg kendine de yaptılar sağ olsunlar bende teşekkür etmek için ayrı ayrı aradım bir sürü yoruldular diye 2 günde bitirdiler

Amin insallah.

Islerimizi bitirdik. Evi tekrar süpürüp sildim.hergun yapsam hergun ayni yine.
Onu hiç deme valla kendimden şüphe ediyorum hergun elektrik açıyorum nerdeyse yine aksama savaş alanı gibi kac kes oyuncak topluyorym bilmiyorum nasil tutuyo insanlar evini duzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…