- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.581
Evet sıram iyi oldu ya Ekim’de bende olacaklar ve biz Ekim’de Diyarbakıra alışverişe gidecektik bebek için belki nakit lazım olur diye düşündüm kura çektik iyi oldu . Çaylı pastalı olacakHayirli olsun canim. Siran iyiymis.
Yemekli davetli mi olacak gun
Siz guneste kurutmuyorsunuz galibaBu arada kv ile eşim konuştu para yolladığımızı söyledi ben arayacaktım yolladıktan sonra vazgeçtim eşime sen ara dedim . 200 kg dan 50 kg salçam çıkmış 10 tane 5 kg kavanoz yapmışlar. Bakalımda hafta içi kv ye söyleyeceğim 2 kavanoz kargoya vermesini rica edeceğim
Yok biz çok güzel gidip geliyoruz görüşüyoruz aynı apartmandayız zaten birde yan apartmanda arkadaşlar var . Samimiyete inanmasam hayatta girmezdim böyle şeye zatenHimmm.
Ben baz3m duyuyorum lojmanda .gun dedikodusu fazla oluyormus. Paralar zamaninda gelmiyormus. Ikramliklarin lafi ediliyormus vs.
Umarim basina boyle seyler gelmez
Yok kaynıyor bizimki kv 1 ton aldı kızlarına da 200 er kg kendine de yaptılar sağ olsunlar bende teşekkür etmek için ayrı ayrı aradım bir sürü yoruldular diye 2 günde bitirdilerSiz guneste kurutmuyorsunuz galiba
Ay ikimiz ayniyiz ya diyetlerimiz hic bitmiyo hep bizi cezbeden seyler oluyoBen de güya diyetteyim
Elmalı tart vardı dünden az önce çokça yedim dayanamadım
Evet yaptırıcaz bugünde yatmadı maaş bordro çıkmış p.tesi yatarsa hafta içi yaptiririzolurmu oyle sey canım bi gun ıkı gun degılki orada yasıyacaksınız canına yazık yaptırın kesınlıkle bnce daha bunun kışı var canım E Esmaelif39
Onu hiç deme valla kendimden şüphe ediyorum hergun elektrik açıyorum nerdeyse yine aksama savaş alanı gibi kac kes oyuncak topluyorym bilmiyorum nasil tutuyo insanlar evini duzenliAmin insallah.
Islerimizi bitirdik. Evi tekrar süpürüp sildim.hergun yapsam hergun ayni yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?