- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.601
Bende süt almıştım onu kaynattim şimdi o mayalancakYemekl yedik daha yeni. Bulasik ve camasir mak calisti.
Benim evde aynı çocuklar hemen hallediyo sürekli toplama derdindeyimOnu hiç deme valla kendimden şüphe ediyorum hergun elektrik açıyorum nerdeyse yine aksama savaş alanı gibi kac kes oyuncak topluyorym bilmiyorum nasil tutuyo insanlar evini duzenli
Yarin gelir benim süt mayalarim bendeBende süt almıştım onu kaynattim şimdi o mayalancak
zor bir o kadarda güzel olacak inşallah canım allah sağlık versin annelere de çocukları ile ilgilenebilsinlerOglum sadece bir odada oynuyor yiyor iciyor. O oda surekli danigik. Hergun mak ile almaya calisiyorum.
Buyuk salonumu yasakladim. Orasi da her daim tertemiz .gelen giden olunca rahat ediyorum.
Yemekler mutfak masasinda yendigi icin mitfak da hergun temizleniyor kirinti vs kalmasin.
Yani iş hic bitmiyor.
Bakalim aramiza yeni üye katilinca nasil olacak
bir hafta sonra eve gideceğiz domates bulursam uygun konserve yapicam fasulye biber patlıcan bulunur tam zamanıZeynolin44 biran once kislik hazirliklarini yap bitir.
Kisin rahat ederiz. Yoksa 15 liradan domates yemeyelim.
Esim kislik sogan alalim diyor çuvalla. Daha once almadim bilmiyorum. Kıslik sogan ayri ekiliyormus bozulmuyormus
Liste yapmaya basla canim. Aklina geldikce yaz.Benim sadece patlıcan közletme ve turşu işim kaldı başka birşey yok artık kışla ilgili . Eylül 15 gibi evde bir temizlik yapılır sonraki büyük temizlik doğumdan önce olur zaten tamamdır . Bu arada okumak istediğim Kitaplar filan var bebekle ilgili yapmak istediklerim onlarla ilgileneceğim inşallah
Aynen pure bende öyle yapacağım ekimde küçük parçaları alacağız bir kerede. Kasım 15 te de ikeadan beşik beğendik onu e bebekten bebek arabasını ve tekzenden de gardırop alacağım Doğuma 1 ay kalmış oluyor o zaman zaten ancak olur diye düşündümListe yapmaya basla canim. Aklina geldikce yaz.
Ihtiyaclari aldikca uzerine cekersin cizgiyi.
Cocuk okutmak cok zor. Ne kadar cok masraf cikiyor.Herkese merhaba
Her güzel şey gibi bu iznimizinde sonuna gelmiş bulunuyoruzyarın yolculuk var hayirlisiyla(yarın olmuş gerçi saat)
Eşim 1 hafta daha evde ben pazartesi iş başı yapacağım.
Biraz harcamalı geçti ama öyle ıvır zıvıra para harcamadik çok şükür
Kışlıklik için annem sagolsun turşumu hazırladı,yeşil fasulye ve barbunyalarimida alıp hazırladı.
Kışlik 25 kg patates,20 kg soğanımızda biz gelmeden sipariş verip getirtmiş giderken getireceğizücretlerinin hepsini ödemiş ve kesinlikle her yil olduğu gibi kabul etmiyor.Aynisini abime de yapıyor her sene.
Oğluma dün 50 tl vermiş yarın yine verir.
Oğluma yine okul icin 180 tl tutarında pastel,kuru,sulu,parmak,guaj boya almıştık onlarida ödedi okul hediyesi.
Bu arada 24'lü bir pastel boya 41 tl
Tabi biz onu almadık 18''li aldık oda 23 tl idi.Genel olarak herşey çok pahalı.
Geçen sene kurşun kalem 1 ile 1.5 arasıydı 8 li kurşun kalemi 10 tl ye alıyorduk bu sene 3'lü kurşun kalem 10 tlaynı marka aynı yer ama fiyatlar şook edici.Allah hepimizin yardımcısı olsun insallah
Her sene sunum dosyası alırdık bir önceki senenin dosyasındaki çalışmaları boşaltmadan kaldırırdık şimdi boşaltıp hazırlayacağım bu senede kullanması için.Okul çantaları fiyatları 130 tl den başlıyor.
Neyse kısa keseyim yazmaya devam etsem sayfalar dolacak.
Onun için kışlık hazırlığa iyice verdim kendimi bari bu anlamda madden ve manen rahat edelim diye.Harcamalara dikkat ediyorduk son zamanlarda dahada dikkat eder olduk.Gidadan kesilmiyor tabi sadece uygun ve kalitelisini almaya çalışıyoruz.Fuzuli ve gereksiz hiç birşey almamaya çalışıyoruz.Onceden marketten yada başka bir yerden alışveriş yaparken mutlu olurdum şimdi evde biten birşey oldukça geriliyorum ve markete gitmek istemiyorum.
Ay ikimiz ayniyiz ya diyetlerimiz hic bitmiyo hep bizi cezbeden seyler oluyo
BİM’in tabletini kullandın mi hiç ben hep onu kullanıyorum 50 tane 15 tl70 tane kalmis bulasik mak tabletim.
En kisa zamanda indirim gordugumde almaliyim.
Son teneke aycicek yagimi kullaniyorum. Listeye ekledim.
Cay son paket. Yarim kaldi o da.
Cif bitti.
Yarin birkac yere bakacagim . Eksik neden hic bitmiyor off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?