- 3 Ocak 2017
- 11.364
- 35.735
- 598
- 37
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.621
Bimin tableti ilk başta iyi olur zaman ilerledikçe tabaklarımı bardaklarımı çizer düşüncesi ile kullanmıyorum ben yaaa çünkü bu sefer çizik kötü ev eşyası kullanmak istemiyorumBİM’in tabletini kullandın mi hiç ben hep onu kullanıyorum 50 tane 15 tl
benim 2. Paketim canım hic çizik olmadı kv evindede kullanıyorumBimin tableti ilk başta iyi olur zaman ilerledikçe tabaklarımı bardaklarımı çizer düşüncesi ile kullanmıyorum ben yaaa çünkü bu sefer çizik kötü ev eşyası kullanmak istemiyorum
Ya uzun vadede yaparsa diye benim kv de toz bir deterjan kullanıyor bimin tozu var mo Zeynobenim 2. Paketim canım hic çizik olmadı kv evindede kullanıyorum
Alışveriş yaptığın market mi pahalı acaba cidden çok tutmuşGünaydın mutlu haftasonları hepinizeDün markete uğradım 5kilo şeker aldım çilek reçeli yapıyor annem günlük süt tatlı dosya aldım yogurt seftalı falan 140tl tuttu sok oldum ya kahvaltılık deterjan hiçbisey yok içinde
migrosAlışveriş yaptığın market mi pahalı acaba cidden çok tutmuş
emin değilim sanırım varYa uzun vadede yaparsa diye benim kv de toz bir deterjan kullanıyor bimin tozu var mo Zeyno
Orası çok pahalı bence ya belirli indirimleri takip edip alıyorum oradanM
migros
Tuce Esin’eGünaydın bende erkenden uyandım magnezyum ilacım dokunuyor eşimden önce kalkıp wc ye gitmem gerekiyor yoksa adam işe gidecek traş olacak beni beklemek zorunda kalıyorbeslenme hazırladım o nöbete gitti . Bende kendime çay koydum acıktım . Bugün bir sil süpür yaparım dün yapmadım alışverişe giderim gözüme takılan birkaç indirim var kaşar peynir , zeytin gibi onları hallederim.
Tuce 4 senedir bim kullanıyorum. Bir sıkıntı yokYa uzun vadede yaparsa diye benim kv de toz bir deterjan kullanıyor bimin tozu var mo Zeyno
Yaaaa gerçekten mi iyiymiş o zamanTuce Esin’e
Tuce 4 senedir bim kullanıyorum. Bir sıkıntı yoksadece 5-6 ayda bir finish yada fairy alıyorum 20 ki paket ne olur ne olmaz diye makinayı temizlesin diye yoksa sıkıntı olduğundan değil.
Fişi atmasaydım keske.Migros yoğurt Migros süt aldım.Günlük 2şişe süt aldım onlar sütaş.Seftalı 5tl ben 2kılo civarı aldım kırtasiye reyonundan dosya aldım.ekler 22 tl tulumba tatlısı 10tl 5kg şeker 22 tlOrası çok pahalı bence ya belirli indirimleri takip edip alıyorum oradandışarıda 15 tl gördüğüm diş macunu orada 25 tl gördüm . Dışarıda 5 tl olan biber orada 8 tl gibi gibi
Aslında aldıklarında pek birşey de yok ama damlaya damlaya göl olur diye bu duruma diyorlar valla sinir bozucuFişi atmasaydım keske.Migros yoğurt Migros süt aldım.Günlük 2şişe süt aldım onlar sütaş.Seftalı 5tl ben 2kılo civarı aldım kırtasiye reyonundan dosya aldım.ekler 22 tl tulumba tatlısı 10tl 5kg şeker 22 tl
Tutar valla canim .paranin adi var artik. Ucuyor resmen.Fişi atmasaydım keske.Migros yoğurt Migros süt aldım.Günlük 2şişe süt aldım onlar sütaş.Seftalı 5tl ben 2kılo civarı aldım kırtasiye reyonundan dosya aldım.ekler 22 tl tulumba tatlısı 10tl 5kg şeker 22 tl
Masallah super kar birakmis.Kuyumcumu aradım 22 ayar bileziği 255 tl geri aliyorlaraşağı yukarı 20 tl kırıyorlar satış fiyatına gore bileziklerimi 167 tl almıştım altın herzaman karlı
Haklisin canim.Biz dolabın fişini çektik çıktık eve dönünce büyük bir alışveriş bizi bekler.
Oğlumuda kreşe kaydettik 2 çocuk okula gidecek eylülde birikim zor görünüyor.
Kızımın çok masrafı olmaz gibi 2. Sınıf oldu geçen seneden birçok malzemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?