- 11 Mart 2013
- 33.745
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.641
Aynen oyle valla canim.Zaten şuanda birikim yapmamızın amacı su akarken testiyi doldurmak . İlerde yapmak daha zor hatta bazı durumlarda imkansız olacağı için en iyisi şimdiyi değerlendirmek küçük veya büyük bakmadan
Aynen öyle maddiyat her zaman önemli değil deniyor ama ben inanmıyorum ne yazıkki bu sözeAynen oyle valla canim.
Okulda arkadaslara bakiyorum konusuyoruz. Cocuklar kolejde. Buyuk cocuklar amerikada avustralyada masterda..
Yeterki ojusunlar basarili hayirli evlatlatlr olsunlar ama isin maddi boyutu da var
Hersey maddiyata bakiyor artik.
Ulkede ogluna pantalon alamadigi icin intihar eden babalarimiz var malesef
Canım yaaaaaa İnan ki tek çocuk hiçççç çocukmuş buna gerçekten inandımmOglum sadece bir odada oynuyor yiyor iciyor. O oda surekli danigik. Hergun mak ile almaya calisiyorum.
Buyuk salonumu yasakladim. Orasi da her daim tertemiz .gelen giden olunca rahat ediyorum.
Yemekler mutfak masasinda yendigi icin mitfak da hergun temizleniyor kirinti vs kalmasin.
Yani iş hic bitmiyor.
Bakalim aramiza yeni üye katilinca nasil olacak
Benim makina finish ''le bile yıkamıyor.Bozulmustu servis çağırdik yıkamıyor kirli çıkıyor diye oda sadece fairy kullanın dedi.Bir sene onu kullandım aralıksız sonra piril tablet aldım denemek için yine aynı şeyi yaptı makinam.Israrla bir yıkamada fairy koyuyorsam diğer yıkamada pırıl koydum sonuç yine fairy koymadığım zamanlarda aynı oldu.Serviste mantıklı açıklama yapamadı bu duruma.Günaydın
Bimin tabletini bende kullanıyorum hicbir fark yok diğerleri gibi ve koku yok fairy çok koku bırakıyordu
Ulkemizde sinemaya gitme orani 2019da yuzde 45 azalmis yaziyordu bi yerde okumustum.Sinemaya gittik iki kişi sinema bileti 60 tl artık sinemaya gitmek bile lüks oldu.
Neyse yasayip deneyimleyip görecegiz artik.Ya dün arkadaşıma bebek görmeye gittik her zaman oturduğumuz ekiple bu arada . Başka bir bayan daha geldi arkadaşımla bir yerde tanışmışlar . Neyse tanıştık filan konuşuluyordu bana dedi ki ilk çocuk mu evet dedim aaa çok zor valla insan banyo yapmaya zaman bulamıyor şöyle böyle insanın sinirlerini bozmak için bir sürü cümle kurdu kendinin 2 çocuğu var bu arasa . Ya herkes bir değil ki ben anlamıyorum zor olabilir kolay olabilir bunu yaşamadan bilemeyiz ki o zaman hiç çocuk sahibi olmamak lazım . Lohusalıkta aileleri çok kısa zaman yanımızda istediğimden bahsediliyor diyor ki yok olmaz kesin uzun süre biri lazım sizin evesinirlerimi bozdu vallahi
Artik nasil ayarlanip programlandiysa.Benim makina finish ''le bile yıkamıyor.Bozulmustu servis çağırdik yıkamıyor kirli çıkıyor diye oda sadece fairy kullanın dedi.Bir sene onu kullandım aralıksız sonra piril tablet aldım denemek için yine aynı şeyi yaptı makinam.Israrla bir yıkamada fairy koyuyorsam diğer yıkamada pırıl koydum sonuç yine fairy koymadığım zamanlarda aynı oldu.Serviste mantıklı açıklama yapamadı bu duruma.
Yani bencede ev ne kadar kalabalık olursa o kadar bebekle birbirimize alışmamız daha zor ve zaman alıcı olacak diye düşünüyorum açıkçasıNeyse yasayip deneyimleyip görecegiz artik.
Ama yakinlarin 1 haftadan fazla isi yok bence. Bazen cocuktan beter oluyorlar buyukler
Püre oğlana ayırdığın sütü kaç gün içinde bitmesi gerekiyor.. bende içmek için çiğ sütü kaynatıp içmek istiyorım ama bir günde bitiremem .Süt geldi. Birazini sütlac yapacagim.
1 litre kadar oglana ayiriyorum.
Gerisi yogurt icin.
Küçük su şişelerine koyup buzluga koyuyorum ben çocuklar için sabah çıkarıyorum alt tarafa koyuyorum akşama kadar çözülüyor gece yatmadan içiyorlar. Eğer çok alırsan öyle yapabilirsinPüre oğlana ayırdığın sütü kaç gün içinde bitmesi gerekiyor.. bende içmek için çiğ sütü kaynatıp içmek istiyorım ama bir günde bitiremem .
Teşekkür ederim yardımcı olduğun içinKüçük su şişelerine koyup buzluga koyuyorum ben çocuklar için sabah çıkarıyorum alt tarafa koyuyorum akşama kadar çözülüyor gece yatmadan içiyorlar. Eğer çok alırsan öyle yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?