Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Zaten şuanda birikim yapmamızın amacı su akarken testiyi doldurmak . İlerde yapmak daha zor hatta bazı durumlarda imkansız olacağı için en iyisi şimdiyi değerlendirmek küçük veya büyük bakmadan

Zaten şuanda birikim yapmamızın amacı su akarken testiyi doldurmak . İlerde yapmak daha zor hatta bazı durumlarda imkansız olacağı için en iyisi şimdiyi değerlendirmek küçük veya büyük bakmadan
Aynen oyle valla canim.
Okulda arkadaslara bakiyorum konusuyoruz. Cocuklar kolejde. Buyuk cocuklar amerikada avustralyada masterda..
Yeterki ojusunlar basarili hayirli evlatlatlr olsunlar ama isin maddi boyutu da var
Hersey maddiyata bakiyor artik.
Ulkede ogluna pantalon alamadigi icin intihar eden babalarimiz var malesef

Aynen öyle maddiyat her zaman önemli değil deniyor ama ben inanmıyorum ne yazıkki bu söze

Günaydın kızlar

Tamamen katılıyorum turkiyede eğitim malesef cok cok pahalı... Devlet okulları bile ciddi paralar istiyorlar artık.. parası olmayan insan cocugunu okutmasın mı yani bu mudur ? Yazik gercekten..

Bu birikimlerimizin tek amacı zaten ilerde cocuklarimizin geleceği için kullanmak, yoksa mezara götürecek halimiz yok. Allah herkesin yardimcisi olsun.

Bu arada ben de iki senedir bimin tabletini kullanıyorum, herhangi bir zarar vermedi tabak kaşık çatal gayet güzel yıkıyor.

bardakları zamanla buğulu çıkarıyor ama onu diğer deterjanlar da yapiyor zaten. Cif + poşet ile hallediyorum mis gibi oluyolar

Canım yaaaaaa İnan ki tek çocuk hiçççç çocukmuş buna gerçekten inandımm

Günaydın
Bimin tabletini bende kullanıyorum hicbir fark yok diğerleri gibi ve koku yok fairy çok koku bırakıyordu
Benim makina finish ''le bile yıkamıyor.Bozulmustu servis çağırdik yıkamıyor kirli çıkıyor diye oda sadece fairy kullanın dedi.Bir sene onu kullandım aralıksız sonra piril tablet aldım denemek için yine aynı şeyi yaptı makinam.Israrla bir yıkamada fairy koyuyorsam diğer yıkamada pırıl koydum sonuç yine fairy koymadığım zamanlarda aynı oldu.Serviste mantıklı açıklama yapamadı bu duruma.

Ya dün arkadaşıma bebek görmeye gittik her zaman oturduğumuz ekiple bu arada . Başka bir bayan daha geldi arkadaşımla bir yerde tanışmışlar . Neyse tanıştık filan konuşuluyordu bana dedi ki ilk çocuk mu evet dedim aaa çok zor valla insan banyo yapmaya zaman bulamıyor şöyle böyle insanın sinirlerini bozmak için bir sürü cümle kurdu kendinin 2 çocuğu var bu arasa . Ya herkes bir değil ki ben anlamıyorum zor olabilir kolay olabilir bunu yaşamadan bilemeyiz ki o zaman hiç çocuk sahibi olmamak lazım . Lohusalıkta aileleri çok kısa zaman yanımızda istediğimden bahsediliyor diyor ki yok olmaz kesin uzun süre biri lazım sizin eve sinirlerimi bozdu vallahi

Hep fairy alıyorum bu sefer Migros’ta bu tableti gördüm kokusu fln yokmuş 60tl üzeri alışverişe uyguna geliyordu 30lu sanırım 3paket almıştım daha kullanmadım.Kokusuz fosfatsız falanmış

Sinemaya gittik iki kişi sinema bileti 60 tl artık sinemaya gitmek bile lüks oldu.
Ulkemizde sinemaya gitme orani 2019da yuzde 45 azalmis yaziyordu bi yerde okumustum.
60 tl nasil versin milllet tabiki.
(Dar gelirli kesimden bahsediyorum.)

Bu arada recep ekimde vizyona girecek galiba. Gitmek istiyorum mutlaka.
Birde dunya savasi zombi serisi vardi. Kacirdim galiba onun son filmi haziranda cikacskti diye hatirliyorum

Neyse yasayip deneyimleyip görecegiz artik.
Ama yakinlarin 1 haftadan fazla isi yok bence. Bazen cocuktan beter oluyorlar buyukler

Artik nasil ayarlanip programlandiysa.

Neyse yasayip deneyimleyip görecegiz artik.
Ama yakinlarin 1 haftadan fazla isi yok bence. Bazen cocuktan beter oluyorlar buyukler
Yani bencede ev ne kadar kalabalık olursa o kadar bebekle birbirimize alışmamız daha zor ve zaman alıcı olacak diye düşünüyorum açıkçası

Günaydın kızlar dün alaçatıya gezmeye gittik kızlara şapka aldık yemek yedik dondurma su vb şeyler 200 gitti sanırım değişik ortamlar ben pek sevmedim içkili mekan çok fazlaydı. 1 gün öncede çeşmeye gittik gezmeye deniz çok güzel ılıksu kampı çocuklar için mükemmel denizin içi halı gibi derinde değil çocuklar çok mutlu gezmeye gitmek istemiyorlar kendine arkadaş edindi 3 tane onların planlarına göre hareket ediyoruz.

Dışarıya göre yemek fiyatlarıda uygun ama her öğün ara öğün derken çok harcanıyor tatlı ve dondurmasız gün geçirmiyoruz bidaha gidersek yanıma tencere falanda getircem en azından öğlen evde yeriz akşam dışarda yenir

Püre oğlana ayırdığın sütü kaç gün içinde bitmesi gerekiyor.. bende içmek için çiğ sütü kaynatıp içmek istiyorım ama bir günde bitiremem .
Küçük su şişelerine koyup buzluga koyuyorum ben çocuklar için sabah çıkarıyorum alt tarafa koyuyorum akşama kadar çözülüyor gece yatmadan içiyorlar. Eğer çok alırsan öyle yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…