- 7 Ocak 2018
- 27.580
- 80.054
- 598
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.661
Ya dün arkadaşıma bebek görmeye gittik her zaman oturduğumuz ekiple bu arada . Başka bir bayan daha geldi arkadaşımla bir yerde tanışmışlar . Neyse tanıştık filan konuşuluyordu bana dedi ki ilk çocuk mu evet dedim aaa çok zor valla insan banyo yapmaya zaman bulamıyor şöyle böyle insanın sinirlerini bozmak için bir sürü cümle kurdu kendinin 2 çocuğu var bu arasa . Ya herkes bir değil ki ben anlamıyorum zor olabilir kolay olabilir bunu yaşamadan bilemeyiz ki o zaman hiç çocuk sahibi olmamak lazım . Lohusalıkta aileleri çok kısa zaman yanımızda istediğimden bahsediliyor diyor ki yok olmaz kesin uzun süre biri lazım sizin evesinirlerimi bozdu vallahi
Iyi fikirmisKüçük su şişelerine koyup buzluga koyuyorum ben çocuklar için sabah çıkarıyorum alt tarafa koyuyorum akşama kadar çözülüyor gece yatmadan içiyorlar. Eğer çok alırsan öyle yapabilirsin
Canim kaynattiktan sonra 1 litrelik cam siseye koyuyorum. En gec 5 gune bitiriyor. Gunde 1 bardak.Püre oğlana ayırdığın sütü kaç gün içinde bitmesi gerekiyor.. bende içmek için çiğ sütü kaynatıp içmek istiyorım ama bir günde bitiremem .
Ben çok mu garip düşünüyorum valla şaşırıyorum . Kendi anneme bile dedim anne gidiş dönüş bilet alın lütfen ben uzun olsun istemiyorum dedim ağzımla . Doğum yaklaşınca kv yede güzelce anlatacağım bu durumu . Şöyle planladım açıkçası sezeryan olursa günü belli olur yok normal olacaksa ağrım başlayınca annemle kv yi arayacağım gelmeleri için . Doğumdan birkaç gün geçince kp i davet edeceğim ( zaten bir şekilde bebeği görmek isteyecek) kp gelir 2 gün kalırlar kv ile geri dönerler o sırada babamla kardeşim gelir onlar da bebeği görürler annemi de alıp geri dönerler . Eşimin 20 gün izni duruyor 5 günü kullanır 15 gün izni ayrıca babalık izni olur birlikte hallederiz eşime o konuda çok güveniyorum.Sinir oluyorum hamile kadinlara şöyle cümleler kuranlara. Olumlu deneyimin varsa anlat yoksa kötü tecrübelerinle insanin canını sıkma.
Ayrica kesinlikle 10 günden fazla kalmamalı kimse. O da sezeryan olur ameliyat yeri ağrı yapar falan ise.
Anne ve babanın bir an önce bebekle basbaşa kalıp deneye yanıla öğrenip bağ kurması gerekiyor.. tabi burda babalara da çok iş düşüyor, herşeyi kadın yapmayacak erkek de yapacak üzerine düşen işi . Emin ol bu sekilde daha kolay adapte oluyorsun cocuklu yaşama
Ben çok mu garip düşünüyorum valla şaşırıyorum . Kendi anneme bile dedim anne gidiş dönüş bilet alın lütfen ben uzun olsun istemiyorum dedim ağzımla . Doğum yaklaşınca kv yede güzelce anlatacağım bu durumu . Şöyle planladım açıkçası sezeryan olursa günü belli olur yok normal olacaksa ağrım başlayınca annemle kv yi arayacağım gelmeleri için . Doğumdan birkaç gün geçince kp i davet edeceğim ( zaten bir şekilde bebeği görmek isteyecek) kp gelir 2 gün kalırlar kv ile geri dönerler o sırada babamla kardeşim gelir onlar da bebeği görürler annemi de alıp geri dönerler . Eşimin 20 gün izni duruyor 5 günü kullanır 15 gün izni ayrıca babalık izni olur birlikte hallederiz eşime o konuda çok güveniyorum.
İnşallah sağlıkla normal bir Doğum yapabilirim diye dua ediyorum . Kimseden birşey isteyemiyorun yapı olarak zor oluyor benim için herşeyi kendim yapmak istiyorum ne yazıkkiKesinlikle en dogru planlamayı yapmışsın, bence de böyle olmalı. Tabi bu arada kalmalarını istemeyince aile büyükleri kırılıp küsebiliyorlar. Ama yapacak birsey yok güzel bir dille durum anlatılmalı.
Olur da sezeryan olursa ve iyileşme sürecin uzarsa o zaman rica edersin güvendiğin birinden kalmasını. Ki insallah hiç gerek kalmaz
İlk süreçte Eşin seninle birlikte olursa cok kolay atlatırsınız
İnşallah sağlıkla normal bir Doğum yapabilirim diye dua ediyorum . Kimseden birşey isteyemiyorun yapı olarak zor oluyor benim için herşeyi kendim yapmak istiyorum ne yazıkkianneme söyledim zaten biliyor o . Kv yede Doğuma yakın kendim telefonda güzel bir dille anlatacağım planımı gelmeden önce bilirlerse daha iyi olur diye düşündüm açıkçası . Bu olaya eşimi karıştırmak istemiyorum kendim anlatacağım planı
Ne tepki verir bilemiyorum tahminde edemiyorum açıkçası yaşayıp göreceğiz galiba ama eşime bırakmam çünkü böyle konuşmaları asla yapamaz olan bana olur biliyorum. Birde şöyle bir durum var benim evde hem oturma odam hem salonum var döşeli . Ama oturma odam kışın soğuk oluyor ısıtamıyoruz . Biz kendimiz idare ettik hırka ile filan . Ama şimdi bebek olunca zor olacak bir an evvel oturma odamın kapısını peteğini kapatacağım biraz bebek ele gelene kadar Salonu kullanmak istiyorum . Evde fazla misafir ağırlayamam o yüzdenEvet canım ben de öyleyim, kendi annemden bile birsey isteyemem her isimi kendim hallederim. Oğlum 1,5 yaşında şu zamana kadar eşim dışında hiç kimseye bir 10 dk bak da su işimi halledeyim demedim. Bu sekilde de hayat biraz zor oluyor ama en azindan kafam rahat oluyor.
En sagliklisi normal dogum insallah öyle olur ,eşini karıştırmadan kendin açıklaman bence de daha doğru cünkü doğum yapacak olan sensin. Kv aşırı tepki verirse o zaman esin girer devreye annesiyle konuşur biz bu sekilde istiyoruz der.
Bebiş sağlıkla gelsin ve sen de sağlıkla atlat doğumunu da, küsen küssün cok da mühim değil bence. İnsanlar bu süreçte daha anlayışlı olmalı , küsüp trip atacak insanlar uzak olsunlar daha iyi
AyyyyKizlar dün cok kotu bisey oldu. Kuzenim üniversite kazanmıştı kaydı felan yapılacaktı. Evden gitmis baska birine. Kaçmış yani teyzem yıkıldı 18 yaşına yeni girdi. Gel en azından bi görelim saglikmisin degil misin diyorlarmış. Ama kabul etmiyormuş gelmiyecekmis. Ne istersen onu yapalim evlenmek istiyosansa güzelce evlendirelim gel yeter ki diyorlarmış ama donmuyo baska bi şehire gitmis hic haberde mi izlemiyo ya cok üzgünüm elimizden de bisey gelmiyo
Annesi sevgilisi olduğunu biliyomusta boyle bisey yapacağını tahmin edememiş tabi liseyi de başka bi ilcede okuyodu yurtta kaliyodu . Annesi hamile olduğunu dusunuyo galiba yoksa gitmezdi korkuyomus gelmeye gitmeye korkmuyo da gelmeye korkuyomusAyyyy
Hay allahim . Cahillik ergenlik iste.
Kime kacmis nereye gitmisler. Daha onceden hic mi belli etmemis acaba sevdigini kacacagini filan
Oglan yaşiti mi peki.Annesi sevgilisi olduğunu biliyomusta boyle bisey yapacağını tahmin edememiş tabi liseyi de başka bi ilcede okuyodu yurtta kaliyodu . Annesi hamile olduğunu dusunuyo galiba yoksa gitmezdi korkuyomus gelmeye gitmeye korkmuyo da gelmeye korkuyomus
Ben şoktan aldım 100tablet 25 çok iyi yıkıyor birsuru para vermem ona buna gecinemeyiz valla gaytte iyi yukiyorKizlar bugun benim de aklimdan gecti.
Şok veya bimin tabletini deneyecegim . Arada fairy de kullanirim..
Şu zamana kadar hep fairy ve finish powerball kullandim. 1 defa da pril.
Yeni gelin degilim . Şatafatli tabaklarim yok. Güral kutahya poorselen. Ama simdiki modeller gibi yaldizli filan degil.
Gozden cikardim yani onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?