- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.681
Aynen katılıyorum iki olsun o zmn gotCanım yaaaaaa İnan ki tek çocuk hiçççç çocukmuş buna gerçekten inandımm
Valla hiç anlamış değilim 12 yıllık makinam markası beko 2 programlı daha once piril finis kullanıyordum ilk evlendiğimden beri hangisi denk gelirse uygun gelirse onu alıyordum.1 kere bozuldu 2 sene önce servis geldi ve fairy den başka kullanmayin dedi.Sivi deterjan bile önermedi.Artik nasil ayarlanip programlandiysa.
Ben kullanıyorum jar hiç koku filan yokValla hiç anlamış değilim 12 yıllık makinam markası beko 2 programlı daha once piril finis kullanıyordum ilk evlendiğimden beri hangisi denk gelirse uygun gelirse onu alıyordum.1 kere bozuldu 2 sene önce servis geldi ve fairy den başka kullanmayin dedi.Sivi deterjan bile önermedi.
Fairy de platinyum alıyorum diğerinin limon kokusu çok oluyor ocağa tencereyi koyunca o koku geliyordu burnuma.platinyumda en pahalı deterjan.Bir ara "fairy jar " yanlis hatırlamıyorsan gordum indirimde ama cesaret edip alamadim koku bırakır diye.
Sağol canımCanim kaynattiktan sonra 1 litrelik cam siseye koyuyorum. En gec 5 gune bitiriyor. Gunde 1 bardak.
Yok öyle değilmiş allahtan geri dönmeyi kabul etmiş sonunda gelip geri gidecekmişOglan yaşiti mi peki.
Bazilari yasli evli cocuklu adamlar filan olabiliyor. Onlar tehlikeli asil
Çocugun ailesi yaşadıkları şehirdeymis bunlar abisinin yanina başka bi şehire gitmişler nasi gözü karardıysa. Hayatini mahvetti iste bence güzel bi okul kazanmıştı sağlık bölümü okumayacakmışCok üzüldüm umarım başına bir iş gelmez. Okurken benim de ilk aklima gelen hamile kaldı oldu. Ahh be kızım.
Cocuğun ailesine falan ulaşabiliyorlar mı acaba.
Bu iyi haber çok sevindimYok öyle değilmiş allahtan geri dönmeyi kabul etmiş sonunda gelip geri gidecekmiş
Yok canim ya ailesi destek tabi ki de nişanlanmak şartıyla geliyomus okula kaydını felan yaptırmışlar yurdunu ayarlamışlar teyzem artik konuşamayacak vaziyete gelmis. Oğlanın ailesi gelecekmis bugun de yüzük takacaklarmisBu iyi haber çok sevindimailesi asla peşini bırakmasın okul konusunda da desteklesinler onu.
Bende 124 lira harcadim bugun markette.Pek harcamalı bir gündü. Büyük oğlana ve küçüğüne birer çanta aldık. Büyüğüne bir de beslenme çantası kalemlik 180 tl tuttu bunlar. Kres için terlik 20 tl ayakkabı 100 tl greyder indirimdeydi. Özdilek ten 3 paspas aldim 45 tl toplam. Migrosta 25 tl harcadik zeytin,bulaşık det. Dışarıda yemek 40 tl. toplayamadım kızlar ama hepsi de zorunluydu
Canim kres icin malzeme ve ihtiyac listesi verdiler miOkul,kres demek masraflar başlıyor demek
Canim kres icin malzeme ve ihtiyac listesi verdiler mi
[
Himm onlar halledecek. Temiz iş aslinda.Canim kırtasiye ücreti ödeyeceğiz 900 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?