Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Artik nasil ayarlanip programlandiysa.
Valla hiç anlamış değilim 12 yıllık makinam markası beko 2 programlı daha once piril finis kullanıyordum ilk evlendiğimden beri hangisi denk gelirse uygun gelirse onu alıyordum.1 kere bozuldu 2 sene önce servis geldi ve fairy den başka kullanmayin dedi.Sivi deterjan bile önermedi.
Fairy de platinyum alıyorum diğerinin limon kokusu çok oluyor ocağa tencereyi koyunca o koku geliyordu burnuma.platinyumda en pahalı deterjan.Bir ara "fairy jar " yanlis hatırlamıyorsan gordum indirimde ama cesaret edip alamadim koku bırakır diye.

Ben kullanıyorum jar hiç koku filan yok

Cok üzüldüm umarım başına bir iş gelmez. Okurken benim de ilk aklima gelen hamile kaldı oldu. Ahh be kızım.

Cocuğun ailesine falan ulaşabiliyorlar mı acaba.
Çocugun ailesi yaşadıkları şehirdeymis bunlar abisinin yanina başka bi şehire gitmişler nasi gözü karardıysa. Hayatini mahvetti iste bence güzel bi okul kazanmıştı sağlık bölümü okumayacakmış

Bu iyi haber çok sevindim ailesi asla peşini bırakmasın okul konusunda da desteklesinler onu.
Yok canim ya ailesi destek tabi ki de nişanlanmak şartıyla geliyomus okula kaydını felan yaptırmışlar yurdunu ayarlamışlar teyzem artik konuşamayacak vaziyete gelmis. Oğlanın ailesi gelecekmis bugun de yüzük takacaklarmis basi göğe erecek sanıyo evlenince

Pek harcamalı bir gündü. Büyük oğlana ve küçüğüne birer çanta aldık. Büyüğüne bir de beslenme çantası kalemlik 180 tl tuttu bunlar. Kres için terlik 20 tl ayakkabı 100 tl greyder indirimdeydi. Özdilek ten 3 paspas aldim 45 tl toplam. Migrosta 25 tl harcadik zeytin,bulaşık det. Dışarıda yemek 40 tl. toplayamadım kızlar ama hepsi de zorunluydu

Bende 124 lira harcadim bugun markette.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…