- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.701
Pazarlik iyidir. Ben pazarlik yapmak istiyorum aslinda. Mesela kuyumcudaBüyüğün çantası da 110 du 90 a indirdim
Çarşıda büyük bir kirtasoyeden aldik. önce iki üç yere baktım ama en uygunu buydu hakan çantayı tavsiye ederim
Seninki de anasınıfına baslayacak değil mi canım?Ayy bende cokk heyecanliyim. Insallah guzel verimli bir sürec olur
Evet anasinifi. 2 yil gondereyim diyorumSeninki de anasınıfına baslayacak değil mi canım?
Bu yil hamilelikle gecti.Ben de 30 yaşındayım.Ocakta 31 olacağım. Ama ruhum 40 sankiAslında kendimize iyi gelecek şeyleri de yapmalıyız bazen diyorum bu kadar hesap kitap nereye kadar azıcık yaşamalıyız da
Oyle aslinda çocukları büyüttük çok şükür3 samimi sinif arkadasim thyde hostes oldu. Dünyayi turluyorlar.
Bende 2 cocukla boyle evde oturmak istemiyorum
Aman neyse en azimdan oglisi buyuttum. Kizim da saglikli mutlu olursa daha ne isterim.
Bizim kizlarda daha bebek filan yok yas 30 oldu. Simdi geziyorlar bebis dusunuyorlar ama.
Oldukca uygun canim.Kv ile pazara gittik fiyatlar uygundu
Domates 1.5 ile 2 arası
Salatalik 1.5
Sagan 1.5
Patates 2
Biber 1.5
Fasulye 3
Karpuz kilo 0.5
Uzum 3.5
çok uygun geldi bana fiyatlar
Gerçekten çok uygun fasulye burada 5 karpuz 1 biber 2 salatalık 3Kv ile pazara gittik fiyatlar uygundu
Domates 1.5 ile 2 arası
Salatalik 1.5
Sagan 1.5
Patates 2
Biber 1.5
Fasulye 3
Karpuz kilo 0.5
Uzum 3.5
çok uygun geldi bana fiyatlar
araba full olur canım istanbuldan buraya geldiğim için yer olmazOldukca uygun canim.
Kvde konserve yapip getirsen aslinda
Dikkat et canim. Günün cok yaklasmisSelamm
6 da işten çıktım, fırından bir ekmek aldım 1,50
Yemek olarak taze fasulye ve patates salatası düşündüm.. eşim gece gelecek..
Bugün işyerinden erken çıktı, kuaföre gidip saç traşı olup akşam da düğüne gidecekler kayınvalidemlerle, hem çok yakınları olmadığı için hemde uzak olduğu için gitmek istemedim..
eve gelir gelmez patatesleri ocağa koydum,
Balkonu ve lavaboyu yıkadım, ama hala bir sürü yapılacak iş var ,ama artık çok çabuk yoruluyorm. izne çıkmama 10 gün kaldı..
Kefir yararlı birşey ben içmedim ya acaba denesem miParktan dönüşte markete uğradık para su gibi gidiyor
İcetea,,, kefir,,, aspirin,,, cif ,,, zeytin,,, gofret 43 tl gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?