Bugün ne aldin kaç tl harcadin

P.tesi,salı ve çarşamba anaokuluna oryantasyon çalışması yapacağız. Inş alışır ekimde 4 yaşını dolduruyor küçük beyimiz . Ev yetmiyor çok hareketli bakıcıya para vereceğimize bu özel Anaokulu mu tercih ettik . 1000 tl ama inş değecek

Ben de 30 yaşındayım.Ocakta 31 olacağım. Ama ruhum 40 sankiAslında kendimize iyi gelecek şeyleri de yapmalıyız bazen diyorum bu kadar hesap kitap nereye kadar azıcık yaşamalıyız da

Ben de 30 yaşındayım.Ocakta 31 olacağım. Ama ruhum 40 sankiAslında kendimize iyi gelecek şeyleri de yapmalıyız bazen diyorum bu kadar hesap kitap nereye kadar azıcık yaşamalıyız da
Bu yil hamilelikle gecti.
Gelecek yil tatilimizi yapicaz insallah.
Aslinda memur olunca pek birsey yapilamiyor. Herkes bizim gibi.
Haftaici iş. Haftasonu piknige gidiyoruz. Ziyaretlerimiz oluyor misafirlerimiz oluyor.
Yaz tatilinde esimin izni kadar tatil yapicaz insalalh guneyde

3 samimi sinif arkadasim thyde hostes oldu. Dünyayi turluyorlar.
Bende 2 cocukla boyle evde oturmak istemiyorum
Aman neyse en azimdan oglisi buyuttum. Kizim da saglikli mutlu olursa daha ne isterim.
Bizim kizlarda daha bebek filan yok yas 30 oldu. Simdi geziyorlar bebis dusunuyorlar ama.

Oyle aslinda çocukları büyüttük çok şükür Evlilik,atanma derken yas 30 oluyor zaten

Selamm

6 da işten çıktım, fırından bir ekmek aldım 1,50
Yemek olarak taze fasulye ve patates salatası düşündüm.. eşim gece gelecek..
Bugün işyerinden erken çıktı, kuaföre gidip saç traşı olup akşam da düğüne gidecekler kayınvalidemlerle, hem çok yakınları olmadığı için hemde uzak olduğu için gitmek istemedim..

eve gelir gelmez patatesleri ocağa koydum,
Balkonu ve lavaboyu yıkadım, ama hala bir sürü yapılacak iş var ,ama artık çok çabuk yoruluyorm. izne çıkmama 10 gün kaldı..

Kv ile pazara gittik fiyatlar uygundu
Domates 1.5 ile 2 arası
Salatalik 1.5
Sagan 1.5
Patates 2
Biber 1.5
Fasulye 3
Karpuz kilo 0.5
Uzum 3.5
çok uygun geldi bana fiyatlar
Gerçekten çok uygun fasulye burada 5 karpuz 1 biber 2 salatalık 3

Dikkat et canim. Günün cok yaklasmis

Annemle konuştuk uzun süre Doğumla ilgili birkaç plan anlattım . Evi süpürdüm sildim hemen markete çıktım kaşar peynir , indirimdeki zeytin , kakao , nane , karabiber , 2 kg toz şeker , 1 paket kesme şeker aldım . Ayrıca 3 lü köşe banyo rafı gelmişti 20 tl di ama rengi pembe hiç sevmem aslında eşime resim attım al güzel boşver dedi ikna etti beni bizimki griydi ama 2 senede paslandı . Tekzende baktım valla 100 tl filandı kızlar ya bunu aldım eşim yarın diğerini söküp bunu takacak anlaştık karşı komşum Doğum yaptı 60 gün oldu bile ona msj yazdım hayırlı olsuna gelmek istiyoruz müsait olunca haber ver diye . Yarın davet etti . Eşimle konuştuk yarın lcw den hediyemizi alıp akşam onlara gidip minnoş seveceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…