Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kefir yararlı birşey ben içmedim ya acaba denesem mi ne dersin
Bende pek içmiyorum canım aslında yoğurttan ve sütten daha yararlı diyorlar
Ben küçük kızım için aldım ilk defa vericektim ama uyudu artık yarına içer,,, deneyebilirsiniz bence

Tuce sana birsey soracağım salçayı geçen 5 kiloluk şişelere koymuşlar dedin ya o bozulmuyor mu nasıl saklıyorsun bende yapıp goturcem de
Tuzlu ya ondan bozulmuyor ama ben hepsini getirmiyorum izne gittikçe getiriyordum yada onlar geldikçe . Bu sefer 2 kavanoz isterim depomda durur . Birde kavanozun üst kısmına birkaç tane asma yaprağını koy kapağı öyle kapat farkı anlarsın. Ama bak allah korusun diyelim ki bozuluyor gibi oldu böyle fokur fokur oldu ki bir kere başıma geldi 5 kg bidonda salça depomdaydı afrin görevi çıktı 7 ay evde yoktuk fokur fokur olmuş salça . Bende eve gelince tencereye boşattım 5 dk kaynattım mis gibi eskiye döndü yedik

Bende pek içmiyorum canım aslında yoğurttan ve sütten daha yararlı diyorlar
Ben küçük kızım için aldım ilk defa vericektim ama uyudu artık yarına içer,,, deneyebilirsiniz bence
Yarın meyveli Olandan bi deneyeyim daha önce hiç ilgimi çekmemişti

5 kiloluk bidondan başka kaba boşaltıp kalana mi AŞ’ma yaprağı koyayım dolapta mi saklıyorsun. Yemeklere koymak icin küçük kaba alacakmiyim kaynanam dedi ki eve gidince tekrar kaynat küçük şişelere kapat tutar öyle sıcak sıcak dedi b

Ben 5 kg bidonla getirdim ya yarım kg kavanoza alıp buz dolabına koyuyorum yemeklere onu kullanıyorum bittikçe yenisini koyuyorum işte kavanoza . Yeniden kaynatmaya durduk yere ne gerek ki boşver sen benim dediklerimi uygula

Canım bizim burda kilosu 30 tl ye kadar bile satan var
Kg fiyatı dimi eşime dedim zaten dün böyle haberin olsun diye . Kv ve görümceleri ayrı ayrı arayıp teşekkür ettik karı koca tek yapamadığım imkanım olmayan şey salça

Kg fiyatı dimi eşime dedim zaten dün böyle haberin olsun diye . Kv ve görümceleri ayrı ayrı arayıp teşekkür ettik karı koca tek yapamadığım imkanım olmayan şey salça
Evet canım kilo fiyatı bizim burda güneşte kuruyor gerçekten zahmetli afiyet olsun sizede şimdiden

Evet canım kilo fiyatı bizim burda güneşte kuruyor gerçekten zahmetli afiyet olsun sizede şimdiden
Ya burada da mesela çok güneş var keşke burada da yapsalar ama hiç bilinmiyor birde salçalık domates bile gelmiyor senede 1 Migros’a geliyor oda zorla . Ev salçası gibi güzel birşey yok bence

Ya burada da mesela çok güneş var keşke burada da yapsalar ama hiç bilinmiyor birde salçalık domates bile gelmiyor senede 1 Migros’a geliyor oda zorla . Ev salçası gibi güzel birşey yok bence
Her yer yapmıyor canım işte salçayı çoğu yer sadece domates salçası kullanıyor gerçekten çok lezzetli oluyor ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…