- 19 Ağustos 2017
- 409
- 842
- 53
- 42
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.741
Binalar eski değil tadilat yapılacak bir durum canım her gelen komutan biraz eksik gördüğü yapılmasını istediği şeyleri yaptırıyor bugun ögrendim çelik kapı yapılacakmış yakın zamanda duşa kabin herkez kendisi yaptırmış bir benim birde 3. Katta bir dairede eksikmiş bizde yaptırıcaz bugün bulduk bir yer verdik sipariş 550 duşa kabini 100 tl de takan kişi alıyormuş p.tesi takılacak inşallahLojmanlar tadilata girmediği sürece bir çivi dahi çakmazlar bence kendiniz yaptırın ben 1yıl oturduğum eve 3oda ve mutfağa parke yaptırdım yerler beton çocuk emekliyor yerlerde silip temizleyemeyız diye.3000 tl vermiştik İstanbul’da.Kıralar ztn pahalı dedi eşim emlakçı parası vermiş gibi düşünelim yaptıraşk
Bencede katılıyorum sana ama hazır salça kullanarak yaptığım yemekler tatlımsı oluyor ya biz alışkın değiliz ya sevemiyoruzHer yer yapmıyor canım işte salçayı çoğu yer sadece domates salçası kullanıyor gerçekten çok lezzetli oluyor ama
Biberi biz pek bilmeyiz püre annem onu antalyadan alıyor bi bayandan . Biz sadece domates salçası yapıyoruz . Ama biber salçasını geçen sene anneme aldırdım 25 tl den almıştım cidden . Domates salçası içinde geçen sene 5 kg bidonu 90 tl diEvet canim kgmi 25 30 gibi degisiyor.
Kurudugu icin azaliyor. Mesela 200 kg biberden 6 kg filan salca cikiyor. Yemeklere az az koyuyorsun kipkirmizi ve cok lezzetli yapiyor
Ay hazir salcaaaBencede katılıyorum sana ama hazır salça kullanarak yaptığım yemekler tatlımsı oluyor ya biz alışkın değiliz ya sevemiyoruz
Evet ya midem kaldırmıyor onu çok kötüAy hazir salcaaa
Hemen kufleniyor. Tadi yok .rengi yok.
Bir kez zor durumda kalip almistik. 1kac kez kullanip attik.
Benim oğlanda seçici hic sebze felan yemez yogurt yemez. Geçen gün ilk defa kuru fasulye yedi sok oldumIcer mi hic . Cokk secici. Bikiyoruz yemek yedirirken
Tamam canım 5 kiloluk bidon da dolapta duruyor dmi dışarda bozulurBen 5 kg bidonla getirdim ya yarım kg kavanoza alıp buz dolabına koyuyorum yemeklere onu kullanıyorum bittikçe yenisini koyuyorum işte kavanoza . Yeniden kaynatmaya durduk yere ne gerek kiboşver sen benim dediklerimi uygula
Durur durur rahat ol . 1 kg kavanozlara da bölebilirsin eğer yer varsaTamam canım 5 kiloluk bidon da dolapta duruyor dmi dışarda bozulur
Tamamdir teşekkür ederimDurur durur rahat ol . 1 kg kavanozlara da bölebilirsin eğer yer varsa
Aynen ya dışarı ile olan hava temasını kesiyor dediğim asma yaprağı da aynı mantık zatenSalçayı benim de kv yapıyor sağolsun, domates biber karısık yapıyor.
5 kiloluk bidonda geliyor , icinden 1 litrelik kavanoza bölüp buzdolabina alıyorum yemeklere kullanmak için.
Kalanının uzerine zeytinyağı gezdirip konservelerimi koydugum erzak dolabına koyuyorum, asla bozulmuyor 1 yıldan fazla bile dursa
Rica ediyorum yanlız yazmayı atlamışım biz afrindeyken bozulmaya yaklaşan salçam 2 senelikti yani kv biz evlenince bana kendi salçasından verdi galiba hava ile de temas olduğu için bozulmaya yaklaştıTamamdir teşekkür ederim
Sana bu konuda güvenebileceğimi biliyorumBen kullanıyorum jar hiç koku filan yok
Amin canım sağolAllah kavuştursun canım
Bize iskenderundan güneşte kurumuş salça getiriyor Kayinvalidem kızlarına gidip geldikçe her geliste 2-3kilo getiriyor rengi ve kıvamı koyu ,disarida tutuyorum acmadiklarimi hic bisey olmuyor.10 yildir alıştık tadina lezzetine.tayinleri çıkacak sanırım salça konusunda son demlerimizi yasiyoruz.Imkan varsa salcayi yaptiktan sonra icerisine tuz ekleyip bol guneste iyice kuruyup katilasana kadar bekletmek. 2 yil duruyor bozulmuyor. Dolaba koymaya filan gerek yok.
Yada antep adana vs satan varsa guneste kurumus salca alin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?