- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.781
Hangi marka kullanıyorsunAksama ne yapicaz hicbir fikrim yok.
Suan tokum ya hicbirsey gelmiyor aklima.
Yarin göz randevum var. Sonra avm yapicaz. Esim piknige gidelim diyor. Yarin cok harcamali bir gun olacak. Bugun 5 lira ancak harcariz.
Şeffaf lens alacagim dereceli. Fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi
Simdi baktim ona canim. 80 lira. Seffaf. Aylik galib. 1 ktuda 6 lens mi varBenimki bu çok memnunum üründen de aldığım siteden de
Aynen 3 çift var püre aylık evetSimdi baktim ona canim. 80 lira. Seffaf. Aylik galib. 1 ktuda 6 lens mi var
Iyiymis.Aynen 3 çift var püre aylık evet
Özelden numara atıyorum şimdi sanaIyiymis.
Telefonla ulasilabilir miyim
Tamam canimÖzelden numara atıyorum şimdi sana
Bende tlc deki ağır yaşamları izliyorum netten bazıları öyle yemek yiyor iştahım açılıyorOturdum yarım kutu dondurma yedim şimdi kahve içiyorum
Nobetleri de oluyor aradapure hazel eşin 8-5 calısmıyormu?
E bebekte bir ürün beğendik o indirimi biliyorum keşke daha önce de bi indirim olsa istiyorum amatuce_tuce bebek arabasına karar verdinizmi?Aklıma geldi subatta ebebekte güzel indirimler oluyor hergün birkaç markada yüzde 30 fln.Ana kucağı ile idare ederim dersen subatta al puset uygun düşürürsünüz.
Bebek arabasına hemen bınemıyorlar kucakta gidip geliyorlar ztn 1-2 ay kıs zaten çok çıkılmıyor orada hiç çıkılmaz.E bebekte bir ürün beğendik o indirimi biliyorum keşke daha önce de bi indirim olsa istiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?