Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Selam kızlar kahvaltı ettik bulasigi topladim bulasik makinesi açtım camasir topladim gece kaldırılacak dolaplara yatak duruyo ben çay keyfi yapiom tv bakios eşimle sabah tam bugdaylarim vardi onları tostta ısıttım ekmek almadık aksama hamburger yapcas patates kizartma yapcam yanına

Aksama ne yapicaz hicbir fikrim yok.
Suan tokum ya hicbirsey gelmiyor aklima.
Yarin göz randevum var. Sonra avm yapicaz. Esim piknige gidelim diyor. Yarin cok harcamali bir gun olacak. Bugun 5 lira ancak harcariz.
Şeffaf lens alacagim dereceli. Fiyatlar hakkinda bilgisi olan var mi

Hangi marka kullanıyorsun

Benimki bu çok memnunum üründen de aldığım siteden de

Eklentiler

• 7C8D01A9-F81A-4914-A10C-141201A4F4E2.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 54
Tünaydın kızlar

Eşim sabah ise gitti, bizde haftasonu tatili yok malesef :)

Oglanla kahvaltı faslı , evi toplama falan yaptım. Ögleden sonra bir süpürge tutarım belki. Simdi uyuttum oğlanı cay iciyorum

Hedefim bugünü harcamasız gecirmek daha dogrusu ekmek aliriz sadece.

Aslında ekmegi de kendim yapmak istiyorum cok güzel oluyor her yiyen bayiliyor ama duzenli yapmak cocukla zor malesef.

Keyifli haftasonlari dilerim :)

Oturdum yarım kutu dondurma yedim şimdi kahve içiyorum
Bende tlc deki ağır yaşamları izliyorum netten bazıları öyle yemek yiyor iştahım açılıyor hemde benim yemek isteyip yiyemediğim zararlı yiyecekleri yiyorlar

tuce_tuce bebek arabasına karar verdinizmi?Aklıma geldi subatta ebebekte güzel indirimler oluyor hergün birkaç markada yüzde 30 fln.Ana kucağı ile idare ederim dersen subatta al puset uygun düşürürsünüz.

E bebekte bir ürün beğendik o indirimi biliyorum keşke daha önce de bi indirim olsa istiyorum ama

Ekim’de Diyarbakır’a gidip e bebekten toplu bir alışveriş yapacağız inşallah liste yapacağım acaba ne kadar bütçe gerekecek merak ediyorum

Ebebege girince bebek özlemi oluyor bende neyseki çıkınca geciyorPek ebebek işim olmuyor artık ıslak mendil için giriyorum genelde.Cocuk doğduğunda ne giderdim giremediğimde netten alırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…