Bugün ne aldin kaç tl harcadin

O krem bana bile çok iyi geliyor annem göğüs ucu için oksijenli su kullandım Doğuma 3 ay kala onunla göğüs uçlarımı sildim çok iyi oldu hiç yara olmadı dedi ama ben doğduğumda yapmamış mesela yara oldu ağladım dedi madicasol diye bir krem var oda çok etkili bende vardı arkadaşıma verdim kullandı hemen yarası toparlandı bende ondan kullanacağım inşallah tabi gerek kalmasın da işte

Kırmızı biber domates robottan geçirilerek pişirilen sos varmış, yapan var mı, tam tarif arıyorum,

Bugün sadece ekmek alırız diyordum, başka harcama olmaz diyordum..
Ama olmadı
Boynerde kelebek indirimi var..
Boyner internet sitesinden alışveriş yaptım.
Bebişe iki eşime altı parça ürün aldım..
336 lira tuttu..

Merhaba kızlar,dondurucu için harika bir tarifim var. Üç dört domates 4 5 kapya biber robottan çekilecek isteğe bağlı sarımsak da eklenebilir üstüne 500 gram kıyma zeytinyağı tuz karabiber pul biber ekleyip karıştırın. Firi. tepsisine yayın (lahmacun ici gibi )ama soğan yok içinde
Firinda pişirdik. Kağıt bardaklara koyduk doğru buzluğa. Kahvaltıda çıkarıp tavada işitip yumurta kurmayı planlıyoruz. Denedik şahane oldu eşimin fikriydi

Bende öyle yapmak istiyorum işte püre
Ben hala dışarı çıkmadıkça pamuk kullanıyorum

Küvette tek kişi yıkarken zorlanmıştım
O yüzden kucağımda yıkadım.. ben oturdum kucağıma da onu alıp öyle yani

Daha pratik gelmişti.

Deterjan olarak sabun tozu kullandım yumuşatıcı falan kullanmadım.
Tabi sabun tozuyla her leke çıkmıyor ama yapcak bisey yok
Havlu lazım oluyor
Şampuan
Vücuduna sürmek için bebek yağı yerine en faydalisi zeytinyagi .
Bizimki çok gazliydi onla masaj yapardık.
Yorgan falan kullanmadım ama vardı
Onun yerine peluş battaniye yetti

Pusette tek başına çıkarken kullanışlı olmuyordu. Taşımak zor oluyordu

Bebek arabasını biz kisin aldık
Tam yatar tentesi büyüyebilen ve tek elle kapanabilen bisey
Hâlâ kullanıyoruz bir sıkıntı yok çok pahalıya da almamistik
Ama e bebek gibi yerlerde pahalı olabilir.

Pişik kremi lazım bepantol güzel diyorlar
göğüs ucu yara kremi de çok önemli ama belki senin böyle bir sikintin olmaz.
Bu kremleri falan biz sonradan aldık ihtiyaç dahilinde

Çalışacaksan hemen süt pompası da önemli..
Medicallerden de alabilirsin

Sadece bir şeyi marka olduğu için alma onun bir suru yan urunu oluyor
Sut pompasini biz doğumdan sonra hastanede yatmak zorunda kalınca almıştık.ememiuordu mecbur sagdim..

Çanta hiç te gerek yokmuş
Anne bebek çantası aldım sırt cantasi
6 7 ay aktif kullandim sonraları baktım çanta hep boş taşıyorum günlük çantaları değerlendirdim.
Ama isiyi hapseden kısmı cok iyidi.
O yüzden termos falan almadim

Güzel bir fikir bende geçen sene patlıcan ve kırmızı biber köslerini doğrayıp kağıt bardaklara koydum.
Bir tabaklık yoğurtlayıp yedim

Sabah beri bakıyorum bende Boyner indirimine hiç dayanamıyorum Çanta almıştım daha gelmedi.Bu indirimdede beğendiklerim var ama karta harcama yapmak istemiyorum kart borcunun 4-5bin gelmesi artık sinirime dokunmaya başladı.2bine düşüreceğim ins.Bu ay tatılde kimi harcamalar Bu aya kesilecek ama Ekim’de düşer ins

Alacağımız bebek arabasının puset kısmı araba koltuğuna da oluyor biraz arabada kullanırım diye düşündüm . Ana kucağı eğer lazım olursa alacağım pek sanmıyorum . Puseti mutfakta kullanırım yemek yaparken biraz yatar . Ayarlanıyor zaten sırf kısmı

Çok iyi o zaman
Mutfakta puseti kullanmıştık bizde ama biraz hareketlendiler mı çok tehlikeli olabiliyor

Çok iyi o zaman
Mutfakta puseti kullanmıştık bizde ama biraz hareketlendiler mı çok tehlikeli olabiliyor
Aynen birşey aldığım zaman hep çok amaçlı kullanmak istiyorum az eşya çok işlev mantığındayım . Zaten bebek az büyüyünce arabaya oto koltuğu alacağım puseti satarım kesin

Kızlar gittim pazara şükür ama bittim çok sicakk oğlanla gittik
1 kilo barbunya 6.5 tl
domates 1.bucuktu 2 tl 'lik aldim
salatalik 3 tl 1 kilo
yarım kg dolma biber 1.5tl
taze fasulye yarim kg 2.5 tl
kıvırcık küçük 1 tl
yeşil sogan 2 tl
iki adet alt camasir 10 tl pahalanmislar
çekirdek ve şeker 4 tl
bim icecek 5 tl 40 tl gibi bisey harcadım aksam yemek çizburger eşim yapicak bende patates kizartirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…