- 11 Mart 2013
- 33.744
- En iyi cevaplar
- 1
- 54.114
- 798
- 33
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.821
Lutenista mi . Ben denedim gecen yil olmadiKırmızı biber domates robottan geçirilerek pişirilen sos varmış, yapan var mı, tam tarif arıyorum,
Sağolasın canım 21 günlük Allahtan, 6 ay olsaydı iki çocukla çok zorlanırdıkUSER=741588]@Suveybe13[/USER] allah kavuştursun canım kolaylık versin sana iki çocukla esin olmadan zor olur kaç gün yapacak askerlik
Sağol tuce bir hafta geçti bile oğlum için iyi oluyor büyükleriyle vakit geçiriyor bir yandan kışlık hazırlıklarımızı yapıyoruzAllah kavuştursun sağ Salim inşallah görümcemin eşi de gidecek yakın zamanda oda strese girdi ki kocam gidecek diye
Neyse zaman geçiyor en azından öyleSağol tuce bir hafta geçti bile oğlum için iyi oluyor büyükleriyle vakit geçiriyor bir yandan kışlık hazırlıklarımızı yapıyoruz
30 bine cikmis bedelli askerlik. Dogru muSağolasın canım 21 günlük Allahtan, 6 ay olsaydı iki çocukla çok zorlanırdık
Ben hala dışarı çıkmadıkça pamuk kullanıyorumBende öyle yapmak istiyorum işte püre
Merhaba kızlar,dondurucu için harika bir tarifim var. Üç dört domates 4 5 kapya biber robottan çekilecek isteğe bağlı sarımsak da eklenebilir üstüne 500 gram kıyma zeytinyağı tuz karabiber pul biber ekleyip karıştırın. Firi. tepsisine yayın (lahmacun ici gibi )ama soğan yok içinde
Firinda pişirdik. Kağıt bardaklara koyduk doğru buzluğa. Kahvaltıda çıkarıp tavada işitip yumurta kurmayı planlıyoruz. Denedik şahane oldu eşimin fikriydi
Sabah beri bakıyorum bende Boyner indirimine hiç dayanamıyorumBugün sadece ekmek alırız diyordum, başka harcama olmaz diyordum..
Ama olmadı
Boynerde kelebek indirimi var..
Boyner internet sitesinden alışveriş yaptım.
Bebişe iki eşime altı parça ürün aldım..
336 lira tuttu..
Alacağımız bebek arabasının puset kısmı araba koltuğuna da oluyor biraz arabada kullanırım diye düşündüm . Ana kucağı eğer lazım olursa alacağım pek sanmıyorum . Puseti mutfakta kullanırım yemek yaparken biraz yatar . Ayarlanıyor zaten sırf kısmıBen hala dışarı çıkmadıkça pamuk kullanıyorum
Küvette tek kişi yıkarken zorlanmıştım
O yüzden kucağımda yıkadım.. ben oturdum kucağıma da onu alıp öyle yani
Daha pratik gelmişti.
Deterjan olarak sabun tozu kullandım yumuşatıcı falan kullanmadım.
Tabi sabun tozuyla her leke çıkmıyor ama yapcak bisey yok
Havlu lazım oluyor
Şampuan
Vücuduna sürmek için bebek yağı yerine en faydalisi zeytinyagi .
Bizimki çok gazliydi onla masaj yapardık.
Yorgan falan kullanmadım ama vardı
Onun yerine peluş battaniye yetti
Pusette tek başına çıkarken kullanışlı olmuyordu. Taşımak zor oluyordu
Bebek arabasını biz kisin aldık
Tam yatar tentesi büyüyebilen ve tek elle kapanabilen bisey
Hâlâ kullanıyoruz bir sıkıntı yok çok pahalıya da almamistik
Ama e bebek gibi yerlerde pahalı olabilir.
Pişik kremi lazım bepantol güzel diyorlar
göğüs ucu yara kremi de çok önemli ama belki senin böyle bir sikintin olmaz.
Bu kremleri falan biz sonradan aldık ihtiyaç dahilinde
Çalışacaksan hemen süt pompası da önemli..
Medicallerden de alabilirsin
Sadece bir şeyi marka olduğu için alma onun bir suru yan urunu oluyor
Sut pompasini biz doğumdan sonra hastanede yatmak zorunda kalınca almıştık.ememiuordu mecbur sagdim..
Çanta hiç te gerek yokmuş
Anne bebek çantası aldım sırt cantasi
6 7 ay aktif kullandim sonraları baktım çanta hep boş taşıyorum günlük çantaları değerlendirdim.
Ama isiyi hapseden kısmı cok iyidi.
O yüzden termos falan almadim
Alacağımız bebek arabasının puset kısmı araba koltuğuna da oluyor biraz arabada kullanırım diye düşündüm . Ana kucağı eğer lazım olursa alacağım pek sanmıyorum . Puseti mutfakta kullanırım yemek yaparken biraz yatar . Ayarlanıyor zaten sırf kısmı
Aynen birşey aldığım zaman hep çok amaçlı kullanmak istiyorumÇok iyi o zaman
Mutfakta puseti kullanmıştık bizde ama biraz hareketlendiler mı çok tehlikeli olabiliyor
Lutenista yi yaptım o ayrı, közlenmiş kırmızı biber, közlenmiş patlıcan ile yapılıyor,Lutenista mi . Ben denedim gecen yil olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?