- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.801
Baya gider ilk alışverişe küvet şampuan sıfırdan alınacak hersey.Birde çok zamlandı hersey ya çok el yakıyor.Beşik ben park yatak almıştım Kraft çok dayanıklı çıktı hala yeni.Ahsap beşik almadık iyikide almamışız eşimin görevlendirmesi bitmedi ordan oraya taşıdım.Tatile giderken bile aldık yanımıza.Kayınvalideye fln 3yıl izinlerde taşıdım yatağında yattı hep.oğlanda büyüyünce bizi böyle rahat ettirir mi acabaEkim’de Diyarbakır’a gidip e bebekten toplu bir alışveriş yapacağız inşallah liste yapacağım acaba ne kadar bütçe gerekecek merak ediyorum
Geline bağlı valla o işlerBaya gider ilk alışverişe küvet şampuan sıfırdan alınacak hersey.Birde çok zamlandı hersey ya çok el yakıyor.Beşik ben park yatak almıştım Kraft çok dayanıklı çıktı hala yeni.Ahsap beşik almadık iyikide almamışız eşimin görevlendirmesi bitmedi ordan oraya taşıdım.Tatile giderken bile aldık yanımıza.Kayınvalideye fln 3yıl izinlerde taşıdım yatağında yattı hep.oğlanda büyüyünce bizi böyle rahat ettirir mi acaba
Ben evimde duramadım beşiği kurduk 40im çıktı anneme geldim 8ay annemde.Sonra eşim tayın oldu 10ay evi taşıdık.Sonra yine tayin.Bana malum olmuş tasınacagımGeline bağlı valla o işlerbeşiği ikea dan alacağız yatak filan taşıyamam valla ben sıkılırım küvet almayacağız arkadaşımın küveti var gerekirse onu kullanacağız sonra da öyle konuştuk
Kuvetsiz olmaz. 3 gune bir yikarsin nerden baksan. Yazin hergun.Geline bağlı valla o işlerbeşiği ikea dan alacağız yatak filan taşıyamam valla ben sıkılırım küvet almayacağız arkadaşımın küveti var gerekirse onu kullanacağız sonra da öyle konuştuk
Arkadaşımın küveti duruyor ben kullanırım sonra ihtiyaç sahibi birine veririz dedik . File alacağım sadeceKuvetsiz olmaz. 3 gune bir yikarsin nerden baksan. Yazin hergun.
Cok kullanisli bir esya. Cocuk kocaman olana kadar kullaniyorsun.
O küveti aldı ama hiç kullanmadı kocası çocuğu küçük banyoda kucağında yıkıyor .Sonra küvete top doldurdum öyle oynadıKüvet olmazsa olmazlardan bence 0 bir küvet al başkasınınkını boşver bence kendı çocuğunun olsa neysede.
Yok yok ben alacağım kullanıp işimiz bitince birisine vereceğiz aman zaten küvet en ucuz ihtiyaç A101 e bile geliyor 20 tlHaa tabiki oyle olur. Tamamen sana verecekmis. Bende ihtiyac oldukca alip kullanacaksin sandim
Tabi . Ozellikle ilk 6 ay . Pamugu ilik suyla islatip silerdim. Hic pisik olmadi yavrumEvdeyken ıslak mendil kullanmayayım pamuk kullanayım diyorum inşallah becerebilirim
Bende öyle yapmak istiyorum işte püreTabi . Ozellikle ilk 6 ay . Pamugu ilik suyla islatip silerdim. Hic pisik olmadi yavrum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?