Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Ekim’de Diyarbakır’a gidip e bebekten toplu bir alışveriş yapacağız inşallah liste yapacağım acaba ne kadar bütçe gerekecek merak ediyorum
Baya gider ilk alışverişe küvet şampuan sıfırdan alınacak hersey.Birde çok zamlandı hersey ya çok el yakıyor.Beşik ben park yatak almıştım Kraft çok dayanıklı çıktı hala yeni.Ahsap beşik almadık iyikide almamışız eşimin görevlendirmesi bitmedi ordan oraya taşıdım.Tatile giderken bile aldık yanımıza.Kayınvalideye fln 3yıl izinlerde taşıdım yatağında yattı hep.oğlanda büyüyünce bizi böyle rahat ettirir mi acaba

Geline bağlı valla o işler beşiği ikea dan alacağız yatak filan taşıyamam valla ben sıkılırım küvet almayacağız arkadaşımın küveti var gerekirse onu kullanacağız sonra da öyle konuştuk

Puset maclaren aldık oğlanı büyüttü hantal birsey değil heryere sığıyor 6kılo sanırım.Tam yatar pozısyon olduğu için dogımdan itibaren kullandık.Arkadas ana kucağı monte edilen büyükçe birsey aldı sonra puset aldı tekrar tek basına evden çıkamıyordu bebeği tut arabayı kur zorluyor.

Ben evimde duramadım beşiği kurduk 40im çıktı anneme geldim 8ay annemde.Sonra eşim tayın oldu 10ay evi taşıdık.Sonra yine tayin.Bana malum olmuş tasınacagım

Kuvetsiz olmaz. 3 gune bir yikarsin nerden baksan. Yazin hergun.
Cok kullanisli bir esya. Cocuk kocaman olana kadar kullaniyorsun.

Elimle tutar yikarim filan deme. Balik gibi kayip gidiyor. Birde insan ürküyor minicik.

Bizim zamanimizda annem elinde yikarmis bizi. Fakat kuvette yikayinca cok hosuna gitti

Kuvetsiz olmaz. 3 gune bir yikarsin nerden baksan. Yazin hergun.
Cok kullanisli bir esya. Cocuk kocaman olana kadar kullaniyorsun.
Arkadaşımın küveti duruyor ben kullanırım sonra ihtiyaç sahibi birine veririz dedik . File alacağım sadece

Sonra küvete top doldurdum öyle oynadıKüvet olmazsa olmazlardan bence 0 bir küvet al başkasınınkını boşver bence kendı çocuğunun olsa neysede.
O küveti aldı ama hiç kullanmadı kocası çocuğu küçük banyoda kucağında yıkıyor .

Yastığımız yorganımız 3 farklı nevresim takımımız müslinlerimiz battaniyeler örgüler ateş ölçer , termosumuz var . Bol kıyafet tulum vs almam lazım sürekli çamaşır yıkamak istemiyorum emzik ve biberon almam lazım bebek çantası almayacağım benim bir beyaz birde siyah büyük çantalarım vardı annem dalga geçerdi bebek bezi çantası bunlar diye işte şimdi o ihtiyaç için kullanacağım

Puşet örtüsü buldum netten ayrıca puşetin içine lastikli bir örtüsü de var set onu alırım . Komşum internetten örgü oyuncak satıyor ve ciddi müşterisi var . Dedi ki oğluna uyku arkadaşı öreyim Doğum hediyesi bende olur dedim emzik tutucu , çıngırak , puşet üzerine dikkat çekecek oyuncağı da ben öreceğim set yapacağız hepsini ipleri ben alırım zaten pinterestte gezip modele karar verdim

Yorgan yastık nevresimler filan annemin hediyesi oldu izinden dönüşte getirdik örgüleri anneannem ördü daha hepsini getirmedim bile örgülerin bebeğin ilk 6 ay giyebileceği şeyleri getirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…