Bugün ne aldin kaç tl harcadin

B
Benimde hiç aklımda yokken alışveriş, bakınca dayanamadım aldım
En iyisi hiç bakmamak

Uni baby şampuan küçük boy
200 gr pk marmara birlik zeytin
İki paket yerli pirinç 1 kg lık fiyatı 6,90 dı
Arkadaşımın tavsiysi üzerine aldım indirimdeydi
Toplam 20 lira ödedik

Tatil bitti dönüyoruz yoldayız afyona yaklaştık yemek yer sonra yola devam ederiz. Harcamalı geçti ama iyi oldu kızlarıma bizede yüzmeyi öğrendi büyük kızım diğeride simitle baya gidiyor. Yolda üzüm incir aldık arabada yemeye salamura yaprak aldık 2 şişe birini anneme vericem.

Sadece ekmek alicam derken 40lira harcadım :))

A101den viking wc temizleyici yesil olan
Marmara birlik zeytin indirimdeydi
Ogluma sut burger

Soktan yesil zeytin,patates,ekmek,kalem pil

Gereksiz birsey almadım en azından sut burger haric hepsi almam gereken seylerdi,bununla avunayım

İyi geceler kızlar eşimin başı tuttu ben yaptim hamburgerleri patatesleri bugun topladim bulasik acmistim topladim yarin temizlik yapacaktım büyük eltim bütün eltileri kahvaltiya cagirdi ısrar da etti temizlik saliya kaldi oğlanı uyutayim bi üstten dağınıklığı topluycam h sonu eşim istemiyor iş yapayım akşamda böyle plan olunca kaldi kuzenlerle vakit geçiriyor oglumda iyi olur

Evdeyiz sukur.
Ben bu cocugu sokakta dogurmasam iyidir.

Eşime suvariden 3 polo yaka tisort 100 tl
Mavi jeanstan 2 kot pantolon 160 tl. (Suvari ve mavi indirimi hosumuza gitti)

Oglana kinetix ayakkabi 70 tl
Ve mevsimlik bi ayakkabi daha aldik cokk hostu 60dan 30a dusmus.

Carrefourdan cips sivi yag sampuan
Toplamda 425 tl harcadik .kredi kartindan tabiki.
Daha lens alinacak. Oglana kiyafet bakilacak.

Slm kızlar
Herkes sevdiğine (askerde ve görevde olanlar)çabucak kavuşsun
Özetle bugün sabah dışarıda kahvaltı yaptık 77tl (multinet bozukmuş maalesef kk ile ödedik)
Öğlen kıymalı yaprak sarma yoğurt
Akşam kuşbaşı fasulye patlıcan kabak türlü
Ama akşam yemeğini saat 5 te yiyince gece acıktık diyet yalan oldu haşhaşlı gözleme Elmalı tart yedik 1 bardak süt içtim ama kesmeyince yedim hamur işini hemde kaymak ile
1.4kilo yağ oranımdan kilo verdim kas yaptım.
Bu hafta pazarda ve sütçü için ve biraz da market 350tl
Penti den 3 üst çamaşır 2 alt çamaşır 140tl
İstediğim ayakkabının fiyatı düşmüş 99tl de ona verdim. Kk taksitle tabi.
Eşimin 20gün kadar kullanmadığı izin parası da maaş ile birlikte Yatacak. Kk borcu göze batmaz bir süre.
Borçlar için arkadaşlar ve annem sağ olsun destek verecekler. Pazartesi salı gibi borcumuzun bir kısmını ödeyeceğiz.
Adetime 7 gün var ben de bebek haberi vermeyi Allah kısmet ederse çok istiyorum. Hamiş olan arkadaşlar doğurmadan duaları hızlandırın benim için lütfeeeen
Yarın da bir cesaret ev süpürüp ütü yapacağım bir makina daha çamaşır yıkarım. Mutfağı toplamadım sabah hallederim cnm istemedi. Uykum yok belki kalkar yaparım masterchef izliyorum

Merhabalar Ordu evinde ev yemeği yedik 25 tl oraya verdik. 20 tl kantinden süt soda aldık . 10 tl watsonsta indirim vardı roll on aldık eşime . Floda kinetix terlik 80 tl den 40 a düşmüştü . Eşime aldık ihtiyacı vardı seneye kesin o terlik 100 tl olacak . 20 tl komşumun kızına lcw den elbise aldık . Akşam da onlara gittik maşallah çok güzel bir kız

Kızlar eşim dün annesiyle gitti. Bana yaptığı şeyin yanlış olduğunu,kapıda kaldığımı en azından arayıp evde değiliz demeniz lazımdı demiş. Annesi de biz arayacaktık da o bizden önce aradı gittiğimiz ev kalabalıktı vs demiş.O gün akşam yengemi evine bırakırken parkta kaynanami oturmuş gördüm.Arabayi kullanıyordum dönüp bakmadım durmadım da. Eşime demiş yanımızdan geçti durmadı diye. Eşim de görmemiştir demiş. Eşim bugün de annesine gitti ben gitmedim içimden gelmiyor insan bir arar yanlış anladım vs der kadın hiç takmıyor beni

Uzun süre evine gitmem, bu hafta açıköğretim sınavı var ona başvurdum eşim başvur çıkarsa çocukları anneme bırakırız dedi ben artık karışmam dedim sen ararsın sen bırakırsın dedim aslında istemeyecektim ama düşündüm de eşim haklı baksın bir zahmet zaten dönem içinde hiç bakmadı hep bakıcılara büyüdüm çocuklarım. Sağlığı müsait buna rağmen bakmadı

Iki gündür huzurun kaçtı eşimle tartıştık
Ailesi yüzünden. Takmamak lazım ama yok sayılmak insanin zoruna gidiyor. En güzeli Allah a havale etmek. Eşime dedim ben kapıya gelecek çocuğu bile geri çevirmem demek ki annenin hiç umrunda değilim . Bundan sonra ben de böyle ilgisiz davranacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…