- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.861
Alya dualarım seninle , yakın zaman da hamile kalıp bebeğni kucağına almanı diliyorumSlm kızlar
Herkes sevdiğine (askerde ve görevde olanlar)çabucak kavuşsun
Özetle bugün sabah dışarıda kahvaltı yaptık 77tl (multinet bozukmuş maalesef kk ile ödedik)
Öğlen kıymalı yaprak sarma yoğurt
Akşam kuşbaşı fasulye patlıcan kabak türlü
Ama akşam yemeğini saat 5 te yiyince gece acıktık diyet yalan oldu haşhaşlı gözleme Elmalı tart yedik 1 bardak süt içtim ama kesmeyince yedim hamur işini hemde kaymak ile
1.4kilo yağ oranımdan kilo verdim kas yaptım.
Bu hafta pazarda ve sütçü için ve biraz da market 350tl
Penti den 3 üst çamaşır 2 alt çamaşır 140tl
İstediğim ayakkabının fiyatı düşmüş 99tl de ona verdim. Kk taksitle tabi.
Eşimin 20gün kadar kullanmadığı izin parası da maaş ile birlikte Yatacak. Kk borcu göze batmaz bir süre.
Borçlar için arkadaşlar ve annem sağ olsun destek verecekler. Pazartesi salı gibi borcumuzun bir kısmını ödeyeceğiz.
Adetime 7 gün var ben de bebek haberi vermeyi Allah kısmet ederse çok istiyorum. Hamiş olan arkadaşlar doğurmadan duaları hızlandırın benim için lütfeeeen
Yarın da bir cesaret ev süpürüp ütü yapacağım bir makina daha çamaşır yıkarım. Mutfağı toplamadım sabah hallederim cnm istemedi. Uykum yok belki kalkar yaparım masterchef izliyorum
Allah razı olsun cnmmmm inş ben Mehmet şefi sevmiyorum ama yine de izliyorumAlya dualarım seninle , yakın zaman da hamile kalıp bebeğni kucağına almanı diliyorum
Geçen sene bizde masterchefi izliyorduk ama bu sene tamamen şov olmuş beğenmedim
Allahallahhhhh bu ay duyduğum 2. Bebek bir de emir bebek var Acıbadem de ölmüş. Ne oluyor sağlık aektöründe anlamıyorum çok üzüldüm allah rahmet eylesinIzin huzunlu bitti dün öğleden sonra beraber çalıştığım arkadasim(erkek) mesai arkadaşımın 45 günlük bebekleri vardı vefaat etmiş.Ben izindeyken hastaneye kaldırılmış 1 haftadır istanbulda o hastaneden diğerine sevk etmiş durmuş.Dunde beyin kanaması geçirmiş ama sevk için saatlerce beklemişler ve en son gittikleri hastane zaten buraya solunum cihazında geldi bize yapacak bişey kalmamış demişler.
Bebegin sıkıntısını buradaki doktorlar hep kolik olarak adlandırıyordu.Arkadasimda bir baba olarak çok fazla ilgiliydi akşama kadar defalarca birilerine fikir sorardı çok ağlıyor hiç uyumuyor diye zaten kendiside uykusuz gelirdi işe.Cook üzgünüm dünden beri
Offf hayattaki en zor durumlardan birisi eminim kiIzin huzunlu bitti dün öğleden sonra beraber çalıştığım arkadasim(erkek) mesai arkadaşımın 45 günlük bebekleri vardı vefaat etmiş.Ben izindeyken hastaneye kaldırılmış 1 haftadır istanbulda o hastaneden diğerine sevk etmiş durmuş.Dunde beyin kanaması geçirmiş ama sevk için saatlerce beklemişler ve en son gittikleri hastane zaten buraya solunum cihazında geldi bize yapacak bişey kalmamış demişler.
Bebegin sıkıntısını buradaki doktorlar hep kolik olarak adlandırıyordu.Arkadasimda bir baba olarak çok fazla ilgiliydi akşama kadar defalarca birilerine fikir sorardı çok ağlıyor hiç uyumuyor diye zaten kendiside uykusuz gelirdi işe.Cook üzgünüm dünden beri
Senin kuyumcu demis ya esilacigim trene bin de nerden binersen bin.320 gr dolar 6.41 ceyrek 550 gormus
Senin kuyumcu demis ya esilacigim trene bin de nerden binersen bin.
Gecen ay bindik tamam da
Bu ay 500den mi alacaz çeyregi eylul maaşıyla
Bende yuksek dusuk demeden aliyorum.Alicaz dussede ortalama yuksek olucak gecmisi hatirlayacagiz 200 leri ilk gordugumuz gunleri 240 lara alismayi hatta 120 130lardan 170 e ciktigi gunleri
Almazsam hic umut edemem..
Hem imkanim var diye sukur , hem gelecek icin umudum olmali
Bende yuksek dusuk demeden aliyorum.
Eylul maasini ceyrek 450 olur diyerek hesapladim. Olmazsa ne ala olursa alicam yine de mecbur
Canim hicbir fikrim yok.Kızlar günaydın
Araba alma gibi bir durumumuz var acaba altın daha yükselir mi yoksa elimdekileri şimdiden bozdurayım mı ne dersiniz
Evet yaaa 1.5 ay önce 240 dan yaptırmıştım şimdi bayaği arttı bende bilemedim şimdiCanim hicbir fikrim yok.
Kimin aklina gelirdi gece 6.küsür lira olacagi.
Şans işi kumar isi gibi oldu bu is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?