Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Alya dualarım seninle , yakın zaman da hamile kalıp bebeğni kucağına almanı diliyorum
Geçen sene bizde masterchefi izliyorduk ama bu sene tamamen şov olmuş beğenmedim

Izin huzunlu bitti dün öğleden sonra beraber çalıştığım arkadasim(erkek) mesai arkadaşımın 45 günlük bebekleri vardı vefaat etmiş.Ben izindeyken hastaneye kaldırılmış 1 haftadır istanbulda o hastaneden diğerine sevk etmiş durmuş.Dunde beyin kanaması geçirmiş ama sevk için saatlerce beklemişler ve en son gittikleri hastane zaten buraya solunum cihazında geldi bize yapacak bişey kalmamış demişler.
Bebegin sıkıntısını buradaki doktorlar hep kolik olarak adlandırıyordu.Arkadasimda bir baba olarak çok fazla ilgiliydi akşama kadar defalarca birilerine fikir sorardı çok ağlıyor hiç uyumuyor diye zaten kendiside uykusuz gelirdi işe.Cook üzgünüm dünden beri

Allahallahhhhh bu ay duyduğum 2. Bebek bir de emir bebek var Acıbadem de ölmüş. Ne oluyor sağlık aektöründe anlamıyorum çok üzüldüm allah rahmet eylesin

Offf hayattaki en zor durumlardan birisi eminim ki mesela dün karşı komşudaydık onların 8 haftalık ikiz bebekleri kalpleri attıktan 2 gün sonra filan durmuştu . Adam bunu anlatıyordu bir konuşma esnasında kadın ağlayarak içeri gitti mesela . Onun bebekleri daha çok küçüktü hiç bir yaşanmışlık his yokken böyle ağlıyor . Doğum yapmış bebeğini kaybetmiş anne ne yapsın allahım yardımcıları olsun

Senin kuyumcu demis ya esilacigim trene bin de nerden binersen bin.
Gecen ay bindik tamam da
Bu ay 500den mi alacaz çeyregi eylul maaşıyla

Alicaz dussede ortalama yuksek olucak gecmisi hatirlayacagiz 200 leri ilk gordugumuz gunleri 240 lara alismayi hatta 120 130lardan 170 e ciktigi gunleri
Almazsam hic umut edemem..
Hem imkanim var diye sukur , hem gelecek icin umudum olmali

Alicaz dussede ortalama yuksek olucak gecmisi hatirlayacagiz 200 leri ilk gordugumuz gunleri 240 lara alismayi hatta 120 130lardan 170 e ciktigi gunleri
Almazsam hic umut edemem..
Hem imkanim var diye sukur , hem gelecek icin umudum olmali
Bende yuksek dusuk demeden aliyorum.
Eylul maasini ceyrek 450 olur diyerek hesapladim. Olmazsa ne ala olursa alicam yine de mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…