Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın güzeller

Ara ara buraya bakıyorum bişeyler yazıyorum ben de

Ağustos ayında kozmetik ve giyim alışverişi yapmicam ihtiyacım yok dedim. İyi gidiyorum. Fark ettim ki insanın almadıkça alası gelmiyor. Evde her şeyim var sırf keyfi harcamaya gerek yok sanırım. Keyfi alışveriş anlık iyi geliyor sonra fos.

Eylülde de bu gidişle bişey almam diye hedefliyorum.
Hadi bakalım

Bu arada kasımda kuzenimin düğünü var çeyreği şimdiden mi almalı kasımda mı almalı ne dersiniz.

Şimdi şimdi Kasım’da hayatta bu fiyatta bulamazsın

Dün yazlıktan kesin bır donus yapmasakta temellı donusun yarıısnı yaptık. 3 saat trafık surdu fılan eve kendımızı nasıl attıgımı bılmıyorum.
Cumartesı köy pazarından 3.5 liraya kırmızı bıber, kasası 20 lıradan(23 kg domates) aldım. Salca yapmayacaktık ama yapmaya karar verdık kısacası. Efendım 2 lıraya carlıston bıber , 10 lıraya kızılcık . 1 lıradan haftalık yemek ıcın domates , 2 lıradan salatalık fılan aldım.
Bu hafta persembe gunu gıdecegım yıne , cumartesı gunu koy pazarı yıne bı pazar gorurum bu defa dogramak ıcın kırmızı bıber alacagım ınsallah. Pazartesı sabah cocukları getırıcem hemen eve, kendım ıse. Sanırım sezonuda sonrakı hafta sonu tamamen kapatacagız.

Yazları boyle bızde hep , hem ıyı hem cok yorucu oluyor

Dolar yükselmiş, kotunun ıyısı maasımı alaydım bakalım dolar ne olacak o zaman.
Maasımı aylardır bozmak zorunda kalıyorum 3.500 lıra arabanın taksıdını oducem . 1.500 gıbı kendıme alıyorum her ay, oradan gram alıyordum cocuklara kı bılıyosunuz arabayı aldıgımdan berı oda olmadı cunku baya baya yazlıkta fılan hıc oluyor paralar. Gerı kalan parayıda evın ortak havuzuna verıyorum su arabanın borcunu bıtıreydık cok ıyı olacak az kaldı artık

Okul hazırlıgıda var sımdı, okul kıyafetı , canta , malzemeler fılan hepsı yenı alınacak bu sene. Kırık dokuklerıde ufaklıga bıraktım evde boyasın dursun henuz bılınclı degıl tabı ama oyalanıyor nasılsa

Canim masallah.
Biz dun harcadik ama indirim sezon sonuydu.
Esime baska kiyafet almam artik insallah.
Oglana da lazimdi okula baslicak.
Ama cocuk icin sezon sonu bile pahaliydi. Sadece ayakkabi aldim sezonluk fiyattan.
Hersey el yakiyor .
425 uctu aksam

Unutmusken bahcemız artık bıttı gıbı bısey. Bu sene cok kabak olmadı ama sosları vs sımdıye kadar hıc pazardan domates almak zorunda kalmamıstıkta o kadar emek, zaman ve sureklı bakım maddıyata vurunca bahce ekmekte ne kadar karlı tartısılır.
Son bı fasulyelerımız var, Mısır fılan toplanacak 1-2 haftada bıtırırız seneye nısanda bu defa patates sogan ıcın buyuk bır alan bırakmayı dusunuyorum aslında.

Valla bence dugunler ıcın onden hazırlık yapmamız lazım. Daha gecen ılkbaharda esıme kardeslerıne takıları hazırlıyalım dedıgımden berı gram altın nasıl costu. Gıt gıde yukselıyor nasılsa ama suandada yuksek dustugu bı anda almak lazım

Kizlar bir sey soracagim..
Aylardir gorusmedigim bir tanidigim var
Gorusmeme sebebi yok denebilecek bir konu
3 gunluk dunya bu dunyada ne kotuler gordum baslarda umursamaz ve kirgindim ama cokta onemli degil
Gurur yapasim yok ama yinede aramalimiyim
Bir kac gun once ufak bir sey karsima cikti ogrendim cok kotu dusundugunu dusunmuyorum.

Ara bence, eger oda senın gıbı dusunuyorsa hıc sorun olacagını sanmıyorum canım

Bu tarz küslüklerde ilk adımı atan daha çok sevap kazanıyormuş. Üç günlük dünya sırtına yük etme kimseyi

Ara bence büyüklük sende kalsın ölümlü dünya.

Bu tarz küslüklerde ilk adımı atan daha çok sevap kazanıyormuş. Üç günlük dünya sırtına yük etme kimseyi

Haklisiniz seni alintiladim ama herkes ayni bakmis bende ilk adimi asla atamazdim yeni yeni kendimi kiriyorum benim icin de buyuk birsey
Beni yumusatan o karsima cikan sey oldu
3 gunluk dunyada ne gerek var

Valla bizde çok şaşkınız 2 özel 1 devlet 1 de ünv.hastanesine getirdiler haftada 3 gün falan hastanelerde geçiyordu zaten zamanları kimse de bebegin idrar yolunda enfeksiyon var dememişti hat safhada enfeksiyon varmış ve düşürememişler en son istanbulda ordan oraya sevk ederkende beyin kanaması geçirmiş yavrucuk.En az 15 doktor gördü bir taneside işarat tahlili yapmamış hepsi kolik gaz sancısı deyip geçiştirdiler.Meslegini hakkıyla yapmayan umursamaz doktorları Allah bildiği yapsın.kos koca adam hüngür hüngür ağlıyor.Bebegide daha vermemiş hastane galiba otopsi yapılacak(sokulmuyorsa telefonda böyle şeyler)
Allah iyilerle karşılaştırsin inşallah
Düşmanımıza bile evlat acısı vermesin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…