- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.881
Şimdi şimdi Kasım’da hayatta bu fiyatta bulamazsınGünaydın güzeller
Ara ara buraya bakıyorum bişeyler yazıyorum ben de
Ağustos ayında kozmetik ve giyim alışverişi yapmicam ihtiyacım yok dedim. İyi gidiyorum. Fark ettim ki insanın almadıkça alası gelmiyor. Evde her şeyim var sırf keyfi harcamaya gerek yok sanırım. Keyfi alışveriş anlık iyi geliyor sonra fos.
Eylülde de bu gidişle bişey almam diye hedefliyorum.
Hadi bakalım
Bu arada kasımda kuzenimin düğünü var çeyreği şimdiden mi almalı kasımda mı almalı ne dersiniz.
Canim masallah.Günaydın güzeller
Ağustos ayında kozmetik ve giyim alışverişi yapmicam ihtiyacım yok dedim. İyi gidiyorum. Fark ettim ki insanın almadıkça alası gelmiyor. Evde her şeyim var sırf keyfi harcamaya gerek yok sanırım. Keyfi alışveriş anlık iyi geliyor sonra fos.
Hadi bakalım
Bu arada kasımda kuzenimin düğünü var çeyreği şimdiden mi almalı kasımda mı almalı ne dersiniz.
Valla bence dugunler ıcın onden hazırlık yapmamız lazım. Daha gecen ılkbaharda esıme kardeslerıne takıları hazırlıyalım dedıgımden berı gram altın nasıl costu. Gıt gıde yukselıyor nasılsa ama suandada yuksek dustugu bı anda almak lazımGünaydın güzeller
Hadi bakalım
Ara bence, eger oda senın gıbı dusunuyorsa hıc sorun olacagını sanmıyorum canımKizlar bir sey soracagim..
Aylardir gorusmedigim bir tanidigim var
Gorusmeme sebebi yok denebilecek bir konu
3 gunluk dunya bu dunyada ne kotuler gordum baslarda umursamaz ve kirgindim ama cokta onemli degil
Gurur yapasim yok ama yinede aramalimiyim
Bir kac gun once ufak bir sey karsima cikti ogrendim cok kotu dusundugunu dusunmuyorum.
Bu tarz küslüklerde ilk adımı atan daha çok sevap kazanıyormuş. Üç günlük dünya sırtına yük etme kimseyiKizlar bir sey soracagim..
3 gunluk dunya bu dunyada ne kotuler gordum baslarda umursamaz ve kirgindim ama cokta onemli degil
Bir kac gun once ufak bir sey karsima cikti ogrendim cok kotu dusundugunu dusunmuyorum.
Hayalimdeki bahceAgustos başı derme catma bahçemiz
Ara bence büyüklük sende kalsın ölümlü dünya.Kizlar bir sey soracagim..
Bu tarz küslüklerde ilk adımı atan daha çok sevap kazanıyormuş. Üç günlük dünya sırtına yük etme kimseyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?