- 30 Ocak 2014
- 4.517
- 6.350
- 358
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.901
Canım acı sos tarifi istiyorsan cahide sultandan ben yaptım harika tadı oldu 2 kere yaptım o ölçülerden. Yalnız ben robotta çekmedim, domatesle kırmızı biberi hafif kaynayıp suyunu salınca tencerede el blenderıyla hallettim daha temiz pratik oluyor.Kırmızı biber domates robottan geçirilerek pişirilen sos varmış, yapan var mı, tam tarif arıyorum,
çok üzüldüm rabbim sabır versin annesine babasına ne denir bilmiyorum.Haberleri izleyemiyorum artık çocuk ölümleri tacizleri nasıl kötü olduk bu kadar anlamıyorum.Valla bizde çok şaşkınız 2 özel 1 devlet 1 de ünv.hastanesine getirdiler haftada 3 gün falan hastanelerde geçiyordu zaten zamanları kimse de bebegin idrar yolunda enfeksiyon var dememişti hat safhada enfeksiyon varmış ve düşürememişler en son istanbulda ordan oraya sevk ederkende beyin kanaması geçirmiş yavrucuk.En az 15 doktor gördü bir taneside işarat tahlili yapmamış hepsi kolik gaz sancısı deyip geçiştirdiler.Meslegini hakkıyla yapmayan umursamaz doktorları Allah bildiği yapsın.kos koca adam hüngür hüngür ağlıyor.Bebegide daha vermemiş hastane galiba otopsi yapılacak(sokulmuyorsa telefonda böyle şeyler)
Allah iyilerle karşılaştırsin inşallah
Düşmanımıza bile evlat acısı vermesin insallah
Cok cok aci tabiki.Valla bizde çok şaşkınız 2 özel 1 devlet 1 de ünv.hastanesine getirdiler haftada 3 gün falan hastanelerde geçiyordu zaten zamanları kimse de bebegin idrar yolunda enfeksiyon var dememişti hat safhada enfeksiyon varmış ve düşürememişler en son istanbulda ordan oraya sevk ederkende beyin kanaması geçirmiş yavrucuk.En az 15 doktor gördü bir taneside işarat tahlili yapmamış hepsi kolik gaz sancısı deyip geçiştirdiler.Meslegini hakkıyla yapmayan umursamaz doktorları Allah bildiği yapsın.kos koca adam hüngür hüngür ağlıyor.Bebegide daha vermemiş hastane galiba otopsi yapılacak(sokulmuyorsa telefonda böyle şeyler)
Valla bizde çok şaşkınız 2 özel 1 devlet 1 de ünv.hastanesine getirdiler haftada 3 gün falan hastanelerde geçiyordu zaten zamanları kimse de bebegin idrar yolunda enfeksiyon var dememişti hat safhada enfeksiyon varmış ve düşürememişler en son istanbulda ordan oraya sevk ederkende beyin kanaması geçirmiş yavrucuk.En az 15 doktor gördü bir taneside işarat tahlili yapmamış hepsi kolik gaz sancısı deyip geçiştirdiler.Meslegini hakkıyla yapmayan umursamaz doktorları Allah bildiği yapsın.kos koca adam hüngür hüngür ağlıyor.Bebegide daha vermemiş hastane galiba otopsi yapılacak(sokulmuyorsa telefonda böyle şeyler)
Kanım çekildi okurkenGunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
Zemin kattı canım ama hep demir korkuluk vardi kırmışlar. Bizi takip etmişler evden cikar cikmaz gelmişler çünkü o saatte kimsede farketmemiş. Eşimin silahı gitmeseydi keskeKanım çekildi okurkenNedesem bilemedim iyiki karşılaşmamışsınız.Ev kaçıncı kattı?
Polis lojmanı yokmu canım inş çok çabuk hallolur.Allah yardımcınız olsun işiniz rastgitsin inş. Oğlunun şansına en az masrafla atlatın inş.Ev aramaya başladık da sifirdayiz zaten hatta sıfırı tükettik nasi olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Insallah canım çok teşekkür ederim. Daha kendime gelemedim valla kalbim ağzımda bi ses duysam. Eşim gece felan göreve gitse ben kalamam ki hayatta cok korkunc bisey yaPolis lojmanı yokmu canım inş çok çabuk hallolur.Allah yardımcınız olsun işiniz rastgitsin inş. Oğlunun şansına en az masrafla atlatın inş.
Vay arkadaş ya polisin cevaba bak.Polisler niye zemin kattan tuttunuz felan dedi.
Korkuluklari kökünden sökmüş ama o kadar adi biseyden yapmışlar . Kira sözleşmemiz varmis nasi olacak bilmemVay arkadaş ya polisin cevaba bak.
Çok geçmiş olsun
Zaten varya esim artik silahıyla uyur o kadar pişman ve üzgün ki. Ceza yermiş muhtemelen kıdem cezası. Ama bidaha böyle bisey yaşamayalım da insallah. Biz de şok olduk ya daha yeni taşındık bismillah. Bide ayakları hep çamur yapmis her yeriŞok oldum canim yaaa
Silah icin tutanak tutulur. Bunlar ozellikle onu calmislar. Bulunur o isi yapanlar.
Eşimden biliyorum silah cok onemli gözu gibi bakar dikkat eder. Evde birakmayin uzerinde gotursun artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?