Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kırmızı biber domates robottan geçirilerek pişirilen sos varmış, yapan var mı, tam tarif arıyorum,
Canım acı sos tarifi istiyorsan cahide sultandan ben yaptım harika tadı oldu 2 kere yaptım o ölçülerden. Yalnız ben robotta çekmedim, domatesle kırmızı biberi hafif kaynayıp suyunu salınca tencerede el blenderıyla hallettim daha temiz pratik oluyor.
27/06/2014 tarihli tarifi uyguladım.

çok üzüldüm rabbim sabır versin annesine babasına ne denir bilmiyorum.Haberleri izleyemiyorum artık çocuk ölümleri tacizleri nasıl kötü olduk bu kadar anlamıyorum.

Cok cok aci tabiki.
O bebegi karninda tasimak ayri bir duygu .dogduktan sonra o mis kokusunu alamak bambaska bir duygu.
Kokusuna doyamadan gidiyor.
Allah dusmanimi bile evlat acisiyla sinamasin.

Çok üzücü bir durum, Allah cc annesine babasına sabırlar versin. Evlat acısı başka bir şeye benzemez. Atlatırlar inşallah...

Gunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.

hiiiic uyuyamadim ev zemin kat bidaha asla uyuyamam hic aklıma gelmezdi. Ev aramaya başladık bile. Polisler niye zemin kattan tuttunuz felan dedi. Ben şimdi oğlumu bidaha o odada nasıl yatiriyim onun olduğu odanın balkonun dan girmişler. Gece 2 bucukta yataga girdik ama hic uyuyamadim

Kanım çekildi okurkenNedesem bilemedim iyiki karşılaşmamışsınız.Ev kaçıncı kattı?

Kanım çekildi okurkenNedesem bilemedim iyiki karşılaşmamışsınız.Ev kaçıncı kattı?
Zemin kattı canım ama hep demir korkuluk vardi kırmışlar. Bizi takip etmişler evden cikar cikmaz gelmişler çünkü o saatte kimsede farketmemiş. Eşimin silahı gitmeseydi keske

Ev aramaya başladık da sifirdayiz zaten hatta sıfırı tükettik nasi olacak bilmiyorum allah yardımcımız olsun
Polis lojmanı yokmu canım inş çok çabuk hallolur.Allah yardımcınız olsun işiniz rastgitsin inş. Oğlunun şansına en az masrafla atlatın inş.

Polis lojmanı yokmu canım inş çok çabuk hallolur.Allah yardımcınız olsun işiniz rastgitsin inş. Oğlunun şansına en az masrafla atlatın inş.
Insallah canım çok teşekkür ederim. Daha kendime gelemedim valla kalbim ağzımda bi ses duysam. Eşim gece felan göreve gitse ben kalamam ki hayatta cok korkunc bisey ya

Şok oldum canim yaaa
Silah icin tutanak tutulur. Bunlar ozellikle onu calmislar. Bulunur o isi yapanlar.

Eşimden biliyorum silah cok onemli gözu gibi bakar dikkat eder. Evde birakmayin uzerinde gotursun artik
Zaten varya esim artik silahıyla uyur o kadar pişman ve üzgün ki. Ceza yermiş muhtemelen kıdem cezası. Ama bidaha böyle bisey yaşamayalım da insallah. Biz de şok olduk ya daha yeni taşındık bismillah. Bide ayakları hep çamur yapmis her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…