Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Allah Kahretsin o hırsızları e nasıl olcak silah işi tam her şey yoluna girdi derken bide hırsız çıktı.

Insallah canım çok teşekkür ederim. Daha kendime gelemedim valla kalbim ağzımda bi ses duysam. Eşim gece felan göreve gitse ben kalamam ki hayatta cok korkunc bisey ya
bende çok korkagımdır eşim nöbetteyken annenlere git istersen der çok korkuyorum evin kapısını kilitlerim çift anahtarlık takılı olur sonra odaların kapısını kilitlerim hepsinin anahtarını yatak odasına alırım gece su koyarım çocuklar susarsa odadan çıkmayım diye en sonda yatak odasını kilitler uyurum.

Scss94 Canım büyük geçmiş olsun, polis tanıdıklarımız silahını hiç yanından ayırmıyorlar... Hırsız tam bilerek girmiş bildiğin planlı programlı hareket etmişler umarım bulunur kaybettikleriniz.

Kızlar ortaokul 5. sınıflara okul ne zaman acılacak bellı oldu mu acaba tarıhı?

Çok büyük gecmıs olsun canım
Ne dıyecegımı sasırdım asırı erken bır saat ustelık

Gecmis olsun
Allah beterinden korusun
Bilincli yapilmis korkmayin buyuk ihtimalle o silahin pesindeydi

9 Eylülde başlamaları gerekiyor sanki onlara oryantasyon olmuyor gibi geldi bana. Oryantasyon varsa bizimki 4-5-6 Eylül.

Sizin araç neydi Cutemom, memnun musunuz?
Sızınkı kacıncı sınıf, bızde de oryantasyon olacak ama ne sınıfı bellı ne subesı ne acılacak ozel sınıfa dustumu bılmıyoruz, okul kıyafetlerıde degısecekmıs boyle hepsı havada beklıyoruz.

Bizde qashqai ve i30 var canım. İ30 cok hesaplı ıken , qashqai çok fazla yakıyor .

Artık sağlık konularında falan daha dikkatli olmaliyiz bir kez daha acı bir şekilde anlamış olduk.Doktorlarda bi acayip ne kadar bilinçli olsanda acaba şunada bakalım veya bu tahlilde yapılsın diye rica edince tersliyorlar kimseye birşey demeye gelmiyor.Bilincli okumuş araştıran insan arttıkça belli meslekler triplere girmeye başladı ağzını açmadan azarlamaya başlıyorlar.

Korkuluklari kökünden sökmüş ama o kadar adi biseyden yapmışlar . Kira sözleşmemiz varmis nasi olacak bilmem
Çok geçmiş olsun canm.baya baya takip edip yapmışlar.Esin polisti galiba ne yapacaklar ki polis silahını?Zaten devlete zimmetli kayıtlı bir silahtır ne maksatla çalıyorlar acaba cok garip çivisi cıktı dünyanın.Sokak 'ta yürüyemez olduyduyduk şimdi evlerimizde huzurla oturamaz konuşma geliyoruz galiba
Ev sahibine durumu izah edin inşallah anlayışla karşılar

Teşekkür ederim canım eşimde büyük bir araç bakıyor da sizinkini ww sanıyordum bir sorayım dedim o yüzden. Bizim de şimdi elimizde ford fiesta var memnunuz ama bebekte olursa küçük gelecek, değiştirmek gerekecek eninde sonunda gibi gözüküyor.

Fiestaların bagajları cok kucuk oluyor gercekten , bızde sırf arabaya sıgamıyoruz dıye bunu aldık ama cok uzun sure durmayacak gıbı duruyor. Senın ılk cocuk degıldı dımı?

Geçmiş olsun canım, çok üzücü bir durum

Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardi

Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardi
Neye istinaden girme gereği duydular acaba?maddi durum çok iyi olsa bu insanlar zaten zemin katta oturmaz mantıken.Sokakta huzur yok,çarşıda pazarda huzur yok artık evlerde de huzur bırakmadılar.Nasil bir kötülük bunlar nasıl kafalar acaba?
Inşallah tez vakitte işleriniz yoluna girer

Biz de bugün krese başladık küçük oğlum iyiydi ama büyük biraz sıkıldı gibi bana öyle geldi. Inş güzel bir yıl olur şimdiden stres yaptım ikisini hazırlayıp çıkaracağım Allahtan kres yakın evimize 500 600 metredir ancak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…