- 18 Mart 2016
- 6.160
- 16.807
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.921
Allah Kahretsin o hırsızları e nasıl olcak silah işi tam her şey yoluna girdi derken bide hırsız çıktı.Gunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
bende çok korkagımdır eşim nöbetteyken annenlere git istersen der çok korkuyorum evin kapısını kilitlerim çift anahtarlık takılı olur sonra odaların kapısını kilitlerim hepsinin anahtarını yatak odasına alırım gece su koyarım çocuklar susarsa odadan çıkmayım diye en sonda yatak odasını kilitler uyurum.Insallah canım çok teşekkür ederim. Daha kendime gelemedim valla kalbim ağzımda bi ses duysam. Eşim gece felan göreve gitse ben kalamam ki hayatta cok korkunc bisey ya
Çok büyük gecmıs olsun canımGunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
Zaten varya esim artik silahıyla uyur o kadar pişman ve üzgün ki. Ceza yermiş muhtemelen kıdem cezası. Ama bidaha böyle bisey yaşamayalım da insallah. Biz de şok olduk ya daha yeni taşındık bismillah. Bide ayakları hep çamur yapmis her yeri
9 Eylülde başlamaları gerekiyor sanki onlara oryantasyon olmuyor gibi geldi bana. Oryantasyon varsa bizimki 4-5-6 Eylül.Kızlar ortaokul 5. sınıflara okul ne zaman acılacak bellı oldu mu acaba tarıhı?
Geçmiş olsun cnm üzüldüm gerçekten.Insallah canım çok teşekkür ederim. Daha kendime gelemedim valla kalbim ağzımda bi ses duysam. Eşim gece felan göreve gitse ben kalamam ki hayatta cok korkunc bisey ya
Sızınkı kacıncı sınıf, bızde de oryantasyon olacak ama ne sınıfı bellı ne subesı ne acılacak ozel sınıfa dustumu bılmıyoruz, okul kıyafetlerıde degısecekmıs boyle hepsı havada beklıyoruz.9 Eylülde başlamaları gerekiyor sanki onlara oryantasyon olmuyor gibi geldi bana. Oryantasyon varsa bizimki 4-5-6 Eylül.
Sizin araç neydi Cutemom, memnun musunuz?
Çok geçmiş olsun canm.baya baya takip edip yapmışlar.Esin polisti galiba ne yapacaklar ki polis silahını?Zaten devlete zimmetli kayıtlı bir silahtır ne maksatla çalıyorlar acaba cok garip çivisi cıktı dünyanın.Sokak 'ta yürüyemez olduyduyduk şimdi evlerimizde huzurla oturamaz konuşma geliyoruz galibaKorkuluklari kökünden sökmüş ama o kadar adi biseyden yapmışlar . Kira sözleşmemiz varmis nasi olacak bilmem
Sızınkı kacıncı sınıf, bızde de oryantasyon olacak ama ne sınıfı bellı ne subesı ne acılacak ozel sınıfa dustumu bılmıyoruz, okul kıyafetlerıde degısecekmıs boyle hepsı havada beklıyoruz.
Bizde qashqai ve i30 var canım. İ30 cok hesaplı ıken , qashqai çok fazla yakıyor .
Fiestaların bagajları cok kucuk oluyor gercekten , bızde sırf arabaya sıgamıyoruz dıye bunu aldık ama cok uzun sure durmayacak gıbı duruyor. Senın ılk cocuk degıldı dımı?Teşekkür ederim canım eşimde büyük bir araç bakıyor da sizinkini ww sanıyordum bir sorayım dedim o yüzden. Bizim de şimdi elimizde ford fiesta var memnunuz ama bebekte olursa küçük gelecek, değiştirmek gerekecek eninde sonunda gibi gözüküyor.
Fiestaların bagajları cok kucuk oluyor gercekten , bızde sırf arabaya sıgamıyoruz dıye bunu aldık ama cok uzun sure durmayacak gıbı duruyor. Senın ılk cocuk degıldı dımı?
Geçmiş olsun canım, çok üzücü bir durumGunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardiÇok geçmiş olsun canm.baya baya takip edip yapmışlar.Esin polisti galiba ne yapacaklar ki polis silahını?Zaten devlete zimmetli kayıtlı bir silahtır ne maksatla çalıyorlar acaba cok garip çivisi cıktı dünyanın.Sokak 'ta yürüyemez olduyduyduk şimdi evlerimizde huzurla oturamaz konuşma geliyoruz galiba
Ev sahibine durumu izah edin inşallah anlayışla karşılar
Çok sağol canim hem üzücüGeçmiş olsun canım, çok üzücü bir durum
Neye istinaden girme gereği duydular acaba?maddi durum çok iyi olsa bu insanlar zaten zemin katta oturmaz mantıken.Sokakta huzur yok,çarşıda pazarda huzur yok artık evlerde de huzur bırakmadılar.Nasil bir kötülük bunlar nasıl kafalar acaba?Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardi
Geçmiş olsun canım ya esin polis sanırım. Allah bütün askerlerimizi,polislerimiz,güvenliğimizi saglayan bütün birimleri korusun inşÇok sağol canim hem üzücü
Hem korkutucu bizi takip ediyo olmaları felan ne biliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?