- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.941
Haklısın canım öyle gerçektenÇok sağol canim hem üzücü
Hem korkutucu bizi takip ediyo olmaları felan ne biliyim.
Kira sözleşmesinde bu gibi ekstrem durumlarda çıkabilirsiniz yazıyor olabilir bi kontrol edin isterseniz.Korkuluklari kökünden sökmüş ama o kadar adi biseyden yapmışlar . Kira sözleşmemiz varmis nasi olacak bilmem
Canim gelecek hafta persembe cuma alistirma saatleri okula uyum diye biliyorumKızlar ortaokul 5. sınıflara okul ne zaman acılacak bellı oldu mu acaba tarıhı?
Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardi
Ya hemen bulup bakıcam cok teşekkür ederim aklıma hic gelmemiştiKira sözleşmesinde bu gibi ekstrem durumlarda çıkabilirsiniz yazıyor olabilir bi kontrol edin isterseniz.
hiç sorma o konuları hep zarardayım geçen gün 255 ten gram aldım gıcık kocam 275 ten bozdurdu dursun dedim yok yok sat düşerse alırsın vb konuştu başımı şişirdi 300 e çıkacak diyorlar dedim sen bakma o yorumlara dedi çıkmış dün gece sinirimden açmıyorum banka hesabımı falanKızlar bir miktar dolarım var hazır yükselmişken bozdursam mı acaba, sizce daha yükselir mi ?
5.76dan almıştım amacım cok kar etmek değil zarar etmemek. Yine 5,50 lere düserse zarar edicem
Ne yapsam karar veremedim fikir verirseniz sevinirim
hiç sorma o konuları hep zarardayım geçen gün 255 ten gram aldım gıcık kocam 275 ten bozdurdu dursun dedim yok yok sat düşerse alırsın vb konuştu başımı şişirdi 300 e çıkacak diyorlar dedim sen bakma o yorumlara dedi çıkmış dün gece sinirimden açmıyorum banka hesabımı falan
Canim buyuk suv arabalar cok yakiyor benzini mazotu iciyor .bu konuyu goz onunde bulundurun. Malum yakit cok yuksek.
Bagaji genis sedan arabalar arastirabilirsiniz
Opel skoda toyota honda fiat oldukca genis bagajlari var sedanda. Suv yakar ve vergisi pahali. Arastirin.Ben de çok kararsızım sedan araçları sevmiyorum hiç, ne alıcaz bilemedim açıkçası yakıt vs de gözümü korkutuyor
SUV eşimde söylüyor hayırlısı olsun bakıyoruz şimdilik
Honda civic sanırım bagaj kapasitesi 420 lt dıye hatırlıyorum. Ama bende sedan arac hıc sevmedıgım ıcın bızımkını aldık bızımkıde 440 lt, ancak arka koltuklar katlanır oldugunda dolap bıle tasıdıkOpel skoda toyota honda fiat oldukca genis bagajlari var sedanda. Suv yakar ve vergisi pahali. Arastirin.
Hondada kampanya var. Sifir faiz filan. Yaziyor
Teşekkür ederim canım ona da bakayımOpel skoda toyota honda fiat oldukca genis bagajlari var sedanda. Suv yakar ve vergisi pahali. Arastirin.
Hondada kampanya var. Sifir faiz filan. Yaziyor
Buyuk gecmis olsun. Mucbir sebep diye gosterip cikabilirsiniz umarim.Ya hemen bulup bakıcam cok teşekkür ederim aklıma hic gelmemişti
Cok sagol Insallah olmazsa da parayi ödemeyi de göze aldim yani insallah çıkabiliriz deBuyuk gecmis olsun. Mucbir sebep diye gosterip cikabilirsiniz umarim.
Yok o tarz yaklaşmayın ev sahipleri sömürmeye açık zaten.Cok sagol Insallah olmazsa da parayi ödemeyi de göze aldim yani insallah çıkabiliriz de
Hamilelik nasıl gidiyor?Sancın varmı halaBuyuk gecmis olsun. Mucbir sebep diye gosterip cikabilirsiniz umarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?