Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kızlar bir miktar dolarım var hazır yükselmişken bozdursam mı acaba, sizce daha yükselir mi ?

5.76dan almıştım amacım cok kar etmek değil zarar etmemek. Yine 5,50 lere düserse zarar edicem

Ne yapsam karar veremedim fikir verirseniz sevinirim

Canim buyuk suv arabalar cok yakiyor benzini mazotu iciyor .bu konuyu goz onunde bulundurun. Malum yakit cok yuksek.
Bagaji genis sedan arabalar arastirabilirsiniz

öğle arası çıkmadım dışarı oturuyorum bulaşık makinam yine kireçli çıkardı akşam eve gidince eşimle ona bakıcaz nasıl halledebiliriz diye umarım bozulmuyordur sık yapmaya başladı.

Çok teşekkür ederim canım insallah. Oyle evimizde huzurla oturamaz hale geldik. Eşim sivil calisiyo galiba anlayamadılar mi polis olduğunu bilmiyorum ama polis yeleği felan da vardi
Kira sözleşmesinde bu gibi ekstrem durumlarda çıkabilirsiniz yazıyor olabilir bi kontrol edin isterseniz.
Ya hemen bulup bakıcam cok teşekkür ederim aklıma hic gelmemişti

hiç sorma o konuları hep zarardayım geçen gün 255 ten gram aldım gıcık kocam 275 ten bozdurdu dursun dedim yok yok sat düşerse alırsın vb konuştu başımı şişirdi 300 e çıkacak diyorlar dedim sen bakma o yorumlara dedi çıkmış dün gece sinirimden açmıyorum banka hesabımı falan

Altının uzun vadede düsecegini hic sanmıyorum, yatırım için en uygun araç bence altın. Uzun vadeli birikimime altın olarak devam edicem her zaman

Ben dolarda şansımı deniyim dedim türk lirasi devamli değer kaybediyor, dolar en azindan 5tl nin altına inecek gibi durmuyor. Uygun bir zamanda zarar etmeden bozacağım, zaten borç ödemesi yapacağım ona gidecek

Canim buyuk suv arabalar cok yakiyor benzini mazotu iciyor .bu konuyu goz onunde bulundurun. Malum yakit cok yuksek.
Bagaji genis sedan arabalar arastirabilirsiniz

Ben de çok kararsızım sedan araçları sevmiyorum hiç, ne alıcaz bilemedim açıkçası yakıt vs de gözümü korkutuyor
SUV eşimde söylüyor hayırlısı olsun bakıyoruz şimdilik

Hastaneye gittim muayenemi oldum.

Ya dun de facto lcw h&m baktim oglan icin sezon sonu indirim.
Kiyafetler hic hosuma gitmedi. Kalitesine gore pahali buldum.
Disarida bebek magazasinda guzel indirimler vardi. Tsortler filan lcw kalitasinde 10 tl 8 tl .lcwde 20 tl 25 tl.
78 liralik alisveris yaptim. Oglisim ve esim yazlik kiyafetleri tamamdir.

Kendime birsey almicam. Zayiflama kilo durumumu şuan kestiremiyorum.
Cok kilo almadim fakat sıkı diyete baslamak istiyorum dogumdan sonra.
Epilasyon ve diger bakimlarimi da dogumdan sonraya erteledim.
500 liraya hallettim esim ve oglumun kiyafetlerini.

Bebisin pek eksigi yok gibi. Alirsam kendime pijama takimi almak istiyorum

Ben de çok kararsızım sedan araçları sevmiyorum hiç, ne alıcaz bilemedim açıkçası yakıt vs de gözümü korkutuyor
SUV eşimde söylüyor hayırlısı olsun bakıyoruz şimdilik
Opel skoda toyota honda fiat oldukca genis bagajlari var sedanda. Suv yakar ve vergisi pahali. Arastirin.
Hondada kampanya var. Sifir faiz filan. Yaziyor

Opel skoda toyota honda fiat oldukca genis bagajlari var sedanda. Suv yakar ve vergisi pahali. Arastirin.
Hondada kampanya var. Sifir faiz filan. Yaziyor
Honda civic sanırım bagaj kapasitesi 420 lt dıye hatırlıyorum. Ama bende sedan arac hıc sevmedıgım ıcın bızımkını aldık bızımkıde 440 lt, ancak arka koltuklar katlanır oldugunda dolap bıle tasıdık

pure hazel canım tesekkur ederım bılgı ıcın, ama okuldan hıc bı acıklama yok kura cekecekler sube ıcın okula cagıracaklarmıs, ne zaman? okul ne zaman acılacak bende calısıyorum ona gore ıznımı fılan ayarlarım hıc bısey bellı degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…