- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.961
Az kaldi Artik son hazirliklar var.Hamilelik nasıl gidiyor?Sancın varmı hala
Kac hafta kaldiAz kaldi Artik son hazirliklar var.
Sanci suyu 4 lt den az icersem oluyor.
Cikarsiniz sorun olmaz bence. Ama hirsizlar fena glheryere girebiliyorlar. Hicbirimizin basina gelmesin insallah.Cok sagol Insallah olmazsa da parayi ödemeyi de göze aldim yani insallah çıkabiliriz de
6 hafta var.Kac hafta kaldi
Insallah canım ya gercekten öyle daha bi evin keyfini çıkaramadan. Bide geçen gün yine kışlık hazırlamıştımCikarsiniz sorun olmaz bence. Ama hirsizlar fena glheryere girebiliyorlar. Hicbirimizin basina gelmesin insallah.
Cok yorucu bir surec daha bekliyor seni
Degil mi insallah cirkinlesmeden hallolur çıkabilirizYok o tarz yaklaşmayın ev sahipleri sömürmeye açık zaten.
Teşekkür ederim:), birazdan bakayımCanım acı sos tarifi istiyorsan cahide sultandan ben yaptım harika tadı oldu 2 kere yaptım o ölçülerden. Yalnız ben robotta çekmedim, domatesle kırmızı biberi hafif kaynayıp suyunu salınca tencerede el blenderıyla hallettim daha temiz pratik oluyor.
27/06/2014 tarihli tarifi uyguladım.
Aaaa şaşkınım, geç miş olsun canım.Gunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
Sağol canım evi çamur yapmis ayağıyla sdece yatak odası dolapları boşaltmış yere bide benim iç camasirlami atmış yereAaaa şaşkınım, geç miş olsun canım.
Yakalanır inş,
Ev ne durumda peki dağınıklık falan
Canım çok geçmiş olsunGunaydin kizlar Akşam 8 bucuk gibi parka ciktik. 11 di galiba eve döndük bi baktık kapı arkadan kitlenmiş. Eşim hemen balkonun olduğu yere bakmaya gitti demiri sökmüşler. Polisi aradık hemen girdik eve eşimin silahını almışlar evde başka bisi yok zaten laptop almışlar bide benim imitasyon takılarımı altin diye götürmüşler.
Çok sağol canimCanım çok geçmiş olsun
Noldu32 tl harcadık eşim su aldı . Kötü bir gün geçirdim ya depresyondayım
Merakla bekliyoruz umarım komik rakamlar söylemezler burda günden güne her şeye zam gelirken...Memur zammi 2 gun sonra aciklanacakmis. Hakem kurulu aciklicak. Anlasmazlik oldu bakanlik ve memur sen arasinda.
Bakalim nolacak
Komik olur bence . 3den 2.5tan bahsetti hukumet.Merakla bekliyoruz umarım komik rakamlar söylemezler burda günden güne her şeye zam gelirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?