- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #41.981
Aynen öyle napayım değeri düşmüş parayıKomik olur bence . 3den 2.5tan bahsetti hukumet.
Aslinda isterse yuzde elli olsun.
Akabinde herseye yuzde yetmis seksen zam olursa bir ise yaramaz.
Dün gece kadın çığlıkları duyduk uykumuzun arasında cam açıktı . Öğleden sonra aynı çığlıklar başladı bende yatak odasının camından bakıyordum herkes camlara çıktı zaten karşı apartmanda arkadaşımla camlarımız karşılıklı onlarda eşiyle çıktılar . Tüm apartman camdaydı Onların alt katında bir kadın dayak yiyordu kocasından galiba bende gördüm hemen polisi aradık filan korkunçtu ya
Bir adamın kadını dövdüğü kesin gördük te kocası mı başka birisi mi bilmiyoruz . İşin ilginç tarafı arkadaşımın kocası polis memur ekipleri de o aradı ama kapıda polis arabası filan görmedim geldiler mi bilmiyorum arayıp soramadım daSonuc ne peki. Dusundugunuz gibi mi.
Veterinere kestirseydin keşke daha iyi olurdu.bende ağlardım bu aralar herşeye ağlar oldum oda ayrı zatenSelam kızlar eltimdeydim guzel geçtik ogluş kuzenleriyke vakit geçirdi özlemisler bayram tatilinde birbirlerini eşim geldi aldi beni eve geldim kıymalı makarna pisirdim marketten kiyma 20 tl sütçü bulamamıştım geçerken burda satan biri varmış eşim biliyorum ddi 5 kiloluk aldim 20tl 1.5 litresini buzluga kaynatmadan koydum 2 3 bardak ayırdım kaynayandan gerisini maksadım yarin iyi temizlik lazım eve kuşumuzun tırnakları uzundu ne zamandır veteriner var oraya gittim gelirken adam ddi kuş durmassa kanar tırnağı fln tırnak makasiyla iki kişi kesersiniz aldik 15 tl ye yemek sonrası eşim tuttu ben keserken kuş hareketlendi tırnağı fazla almışım kanadı bayaçokk üzüldüm ağladım korktum bise olcak diye şükür sildim biraz simdi iyi ama kesemedim başka gun ddim esime hayvan korktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?