Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bugün çocukları krese başlattik. Küçük oğlum iyiydi büyüğü beni biraz düşündürdü. Herhangi bir sınıfta kalmıyor ogretmenler odasında boş odada kalıp okul saatini bekleyecek. Etüd yaptı hocalar ilgilendi. Kendisi de çok sevdi ama ne bileyim ben tuhaf hissettim sanki oraya ait değilmiş gibi.

Dün gece kadın çığlıkları duyduk uykumuzun arasında cam açıktı . Öğleden sonra aynı çığlıklar başladı bende yatak odasının camından bakıyordum herkes camlara çıktı zaten karşı apartmanda arkadaşımla camlarımız karşılıklı onlarda eşiyle çıktılar . Tüm apartman camdaydı Onların alt katında bir kadın dayak yiyordu kocasından galiba bende gördüm hemen polisi aradık filan korkunçtu ya

Sonuc ne peki. Dusundugunuz gibi mi.
Bir adamın kadını dövdüğü kesin gördük te kocası mı başka birisi mi bilmiyoruz . İşin ilginç tarafı arkadaşımın kocası polis memur ekipleri de o aradı ama kapıda polis arabası filan görmedim geldiler mi bilmiyorum arayıp soramadım da

Ekmek ve yoğurt aldık 10 tl. Tekrar yoğurt mayalamaya başlamam lazım taşınırken ara vermiştim.

Yemekten sonra sahile indik yakınız, dondurma yedik ve iki cay ictik 20 tl

Gündüz de dsmart teknik servis geldi 30 tl verdim

60 tl ile günü kapadık

Selam kızlar eltimdeydim guzel geçtik ogluş kuzenleriyke vakit geçirdi özlemisler bayram tatilinde birbirlerini eşim geldi aldi beni eve geldim kıymalı makarna pisirdim marketten kiyma 20 tl sütçü bulamamıştım geçerken burda satan biri varmış eşim biliyorum ddi 5 kiloluk aldim 20tl 1.5 litresini buzluga kaynatmadan koydum 2 3 bardak ayırdım kaynayandan gerisini maksadım yarin iyi temizlik lazım eve kuşumuzun tırnakları uzundu ne zamandır veteriner var oraya gittim gelirken adam ddi kuş durmassa kanar tırnağı fln tırnak makasiyla iki kişi kesersiniz aldik 15 tl ye yemek sonrası eşim tuttu ben keserken kuş hareketlendi tırnağı fazla almışım kanadı baya çokk üzüldüm ağladım korktum bise olcak diye şükür sildim biraz simdi iyi ama kesemedim başka gun ddim esime hayvan korktu

Veterinere kestirseydin keşke daha iyi olurdu.bende ağlardım bu aralar herşeye ağlar oldum oda ayrı zaten

Markete gittik eşime peynir alalım dedim birsürü şey aldık 255 büyük markette süt içi de 7 verdik yine harcamasız geçmedi. Kurufasulye pirinç sıvı yağ 5 lt kırmızı mercimek aldım 3 er kg makarna biraz çok aldım şehriye falanda annemde erişte kesmiş yeter uzunca bir süre karpuz aldık çok güzel çıktı maden suyu eşime traş köpüğü kendimize brovni annemlere vileda kovası köydekini ben kırmıştım onun için aldım bitanede piknik için plastik tabak bardak seti aklıma gelen bunlar yarın kan vermeye gitcem bitane teyze ameliyat olcakmış rabbim şifa versin 3 ünite lazımmış bende veririm dedim

Peynir alalım dedik kışlık hiçbir yerde peynir yok bir markette vardı kilosu 25 tl 18 tl olan peynir.
Kv sutcusunden süt istedi 10 kg 30 tl verdi peynir denedik evde aşağı yukari 2 kg peynir çıktı suyunada ayran koyup kaynattık bir kase harika lor çıktı bundan sonra peynirimi kendim yapicam çok kolay sadece çok bulaşık oluyor

Bir kilo da tereyağı aldı kv bizim için 45 tl
Peynirim tereyagim yeter bir süre
5 kg de kayısı reçeli yaptım burda evde de 3 kavanoz çilek recelim var domates de kuruttum biber kurutmasi taze fasulye ve domates konservesi yaparım biraz yeter

Günaydınlar ☺ 1 tl harcama ile güne başladım.
Dün günü 2 tl ile kapatmıştım
Bugün harcama olur muhtemelen.Esimin izni devam ediyor evde oğlanla beraber.Bugun benim mesai bitimine doğru gelecekler evden oğluşu biraz dolaştiralim hava alsın dışarda da biseyler yiyelim dedi eşim.Oglumun hattına kabul ettim yoksa ne para harcayacak nede disarida vakit gecirecek durumda degilim esasen.Cok yorgunum sabah 6 da uyanıyorum dün itibari ile ile 3 kişilik kadroda (biri yıllık izin,diğeri dün anlatmıştım bebeklerini kaybetti) tek çalışıyorum ve oldukça yoğun ve izin dönüşü olduğu için zor geçiyor.
Cuma günü 5 yaşında yeğenim ve gelinimiz ziyarete geliyorlar pazar günü dönecekler bu haftayı full harcamalı geçireceğiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…