Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Kurutmak için 2 kilo dolma biber 10tl ye almıştım hepsi küflenmiş çürümüş çöp oldu maalesef
Bende dizmiştim biberleri baktım zor kuruyacak dondurucuya attım dolmalık biber kalın oldugu için heralde çabuk küfleniyor komşu yıkamadan ipe diz dedi sen yıkamışmıydın

Günaydınlar

Bugün eşimle izin günümüz.

Annem memlekete gitti, iki hafta sonra dönecek inşallah..
Öğleden sonra annemlerin evine gidecğm , hem yemek yapmak için hemde çamaşır falan varsa makinaya atıp etrafı toparlıym diyorım..

Bende dizmiştim biberleri baktım zor kuruyacak dondurucuya attım dolmalık biber kalın oldugu için heralde çabuk küfleniyor komşu yıkamadan ipe diz dedi sen yıkamışmıydın
Yıkamadım cnm ama küflendiler bir daha yapmam zaten daha önce hiç yapmamıştım. Üzüldüm açıkçası

Birde sen damla kullanior musun. Bende cok kuruluk oluyor birkac saat sonra acıtmaya başlıyor çıkarıyorum

Tuce lens aldığın numarayı geçen pureye vermiştin ya bana da verebilir misin
Bir tane kaldı lensim bitti sayılır
Hangi markayı kullanıyorsun benim ilk kez aldığımda kullandığım marka bana kuruluk yapmıştı markayı değiştirdim artık çok memnunum

Bende bazen fazlaysa lor yapıyorum ben sirkeyle kestiriyorum sütü az çıkıyor ama lezzetli oluyor

Valla ilkkez denedim simdi iyi şükür kuşum veteriner kolay bisey ddi durmassa bizdede kanar tırnak ddi
kuş birdefasında perdenin arasına girmiş sabahtan eşime çıkarda salonda uçsun biz gelene kadar dedim geç geldik aklıma geldi bakayım diye girmemiş kafesine aradım bulamadım ağladım benim yüzümden öldü diye gece eşimi kaldırdım bulut yok arıyorum bulamadım diye en sonunda buldukta rahatladım vicdan azabı çekerdim eğer bişey olsaydı

Aynen çok üzulurdum bide esim dalga gecti kacio kafeste bak bisey yapcam sanıyor kuşu korkuttun diyeuyuz etti gidip gelip baktım şükür iyi simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…