- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.001
Bende dizmiştim biberleri baktım zor kuruyacak dondurucuya attım dolmalık biber kalın oldugu için heralde çabuk küfleniyor komşu yıkamadan ipe diz dedi sen yıkamışmıydınKurutmak için 2 kilo dolma biber 10tl ye almıştım hepsi küflenmiş çürümüş çöp oldu maalesef
Yıkamadım cnm ama küflendiler bir daha yapmam zaten daha önce hiç yapmamıştım. Üzüldüm açıkçasıBende dizmiştim biberleri baktım zor kuruyacak dondurucuya attım dolmalık biber kalın oldugu için heralde çabuk küfleniyor komşu yıkamadan ipe diz dedi sen yıkamışmıydın
Aşırı güneşe mi asmıştın ondan oluyor çünküYıkamadım cnm ama küflendiler bir daha yapmam zaten daha önce hiç yapmamıştım. Üzüldüm açıkçası
Tuce lens aldığın numarayı geçen pureye vermiştin ya bana da verebilir misinAşırı güneşe mi asmıştın ondan oluyor çünkü
Hangi markayı kullanıyorsun benim ilk kez aldığımda kullandığım marka bana kuruluk yapmıştı markayı değiştirdim artık çok memnunumTuce lens aldığın numarayı geçen pureye vermiştin ya bana da verebilir misin
Bir tane kaldı lensim bitti sayılır
Valla ilkkez denedim simdi iyi şükür kuşum veteriner kolay bisey ddi durmassa bizdede kanar tırnak ddiVeterinere kestirseydin keşke daha iyi olurdu.bende ağlardım bu aralar herşeye ağlar oldum oda ayrı zaten
Bende bazen fazlaysa lor yapıyorum ben sirkeyle kestiriyorum sütü az çıkıyor ama lezzetli oluyorPeynir alalım dedik kışlık hiçbir yerde peynir yok bir markette vardı kilosu 25 tl 18 tl olan peynir.
Kv sutcusunden süt istedi 10 kg 30 tl verdi peynir denedik evde aşağı yukari 2 kg peynir çıktı suyunada ayran koyup kaynattık bir kase harika lor çıktı bundan sonra peynirimi kendim yapicam çok kolay sadece çok bulaşık oluyor
bereketli olsunGunaydin kızlar salca yapıyoruz bugün erkenden indiririz İnsaAllah.
kuş birdefasında perdenin arasına girmiş sabahtan eşime çıkarda salonda uçsun biz gelene kadar dedim geç geldik aklıma geldi bakayım diye girmemiş kafesine aradım bulamadım ağladım benim yüzümden öldü diye gece eşimi kaldırdım bulut yok arıyorum bulamadım diye en sonunda buldukta rahatladım vicdan azabı çekerdim eğer bişey olsaydıValla ilkkez denedim simdi iyi şükür kuşum veteriner kolay bisey ddi durmassa bizdede kanar tırnak ddi
Aynen çok üzulurdum bide esim dalga gectikuş birdefasında perdenin arasına girmiş sabahtan eşime çıkarda salonda uçsun biz gelene kadar dedim geç geldik aklıma geldi bakayım diye girmemiş kafesine aradım bulamadım ağladım benim yüzümden öldü diye gece eşimi kaldırdım bulut yok arıyorum bulamadım diye en sonunda buldukta rahatladım vicdan azabı çekerdim eğer bişey olsaydı
bizimde var 2 tane biri çok fena uçuyor diğeri uçamıyor annemlere götürdük ben bakamıyorumAynen çok üzulurdum bide esim dalga gectikacio kafeste bak bisey yapcam sanıyor kuşu korkuttun diye uyuz etti gidip gelip baktım şükür iyi simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?