Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Bizimde iki kuşumuz var, o kadar tatlılar ki:) kapalı balkonumuz var kafesini oraya koyduk
İçerisni çok kirletiyorlar çünkü
Eskiden sabah işe giderken kafeslerinin kapısını açardım akşam oluncada kafese koyardım..
şimdi kendileri öğrenmiş akşam olunca kafese girmeyi, sabahta güneşi gördükleri an uçuyorlar. o yüzden kafesleri kapatmıyoruz .. balkonun içinde uçup takılıyorlar..

benimde kızlarım çok seviyorlar kafalarında gezdiriyorlar ben biraz korkuyorum hayvanlardan pek yanaşamıyorum

Kizlar nasılsınız. Biz ev sahibiyle konuştuk size güvendik kiraya girdik dediler bizde emlakciyla görüştük sorun olmaz hemen kiracı bulurum dedi. Hatta bulmuş bitane bizde bi ev bulduk aksam bakmaya gitcez. Bizim ev zemin kat yerle bir. Karanlık karınca ve böcekler var yerle bir olduğu icin bas edilemiyecek şekilde. Kediler surekli balkonun içindeydi farkettim ki ben evden mutsuzusum zaten hayirlisi olsun insallah

Içimize sinen bi yer olsun insallah bidaha cikamayizda kendimizi zorliycaz şimdi ama oğlanı odasına alistiriyodum simdi o odada hayatta yatırmam. Gece en basit esim sınav kağıdı bekleme görevi oluyo sabaha kadar yok hic uyuyamazdim bilmiyorum anı karar mi ama daha once de girmeye çalışmışlar korktum baya

Selam kızlar,
Eşim arabayı satıvermiş. Kızımı kreşe nasıl bırakıcaz diyorum gitmesin kreşe de artık diyor e haftaya anasınıfımız başlıyor diyorum çarşamba sabahtan cevap yok.
Allah hayırlısını versin her şeyin sürpriz oldu böyle bi anda....

Kızlar hemen araba almamız lazım ama hemen almak bile 1 hafta 10 günü bulur bu parayı tl de tutmak bana hiç mantıklı gelmedi altın mı alsak düşme ihtimali de var poff

Scss94 Bence yeni eve çıkmak bana mantıklı geldi hep diken üstünde yaşanmaz ki artık o evde. Hazır emlakçıda kiracı bulmuş değerlendirin fırsatı
Ya degil mi bende oyle düşünüyorum insallah bu aksam gidince ev içime siner. Kendimi tuhaf hissediyorum maddi anlamda bizi zorlayacağı icin acaba abartiyomuyum diyorum ama yok dediğin gibi bi yere gitsek akşam yine aklimda kalacak zemin kat olmasi kötü ya tabi her yerde olabilir de burasi resmen davetiye cikariyo gelin diye

Kızlar hemen araba almamız lazım ama hemen almak bile 1 hafta 10 günü bulur bu parayı tl de tutmak bana hiç mantıklı gelmedi altın mı alsak düşme ihtimali de var poff
1 hafta 10 günse bence tl de durman daha mantıklı canim 2 3 ay olacaksa altin felan alirsin. Ama biz de soyle bisey oluyo biz ne zaman öyle bisey yapsak altin yerin dibine giriyo

10 gun kisa bir sure canim. Kumar oynamak gibi birsey olur. Ya duser ya cikar. Risk yuzde elli.
Ya niye hemen sativermis ki. Bakalim kafasi a gore bulabilecek mi. Alim isini de aceleye getirmese bari

bende durmazdım canım emin ol o korkuyla nasıl başediceksin hırsız bu belirledikleri evi sürekli talan ederler eşinin silahı bulundu mu

10 gun kisa bir sure canim. Kumar oynamak gibi birsey olur. Ya duser ya cikar. Risk yuzde elli.
Ya niye hemen sativermis ki. Bakalim kafasi a gore bulabilecek mi. Alim isini de aceleye getirmese bari
fona koy en azından biraz getirisi olur altın dolar riskli bankacı tanıdıgınız varsa fikir alın derim

Evet bana da riskli geldi tekrar düşününce baya fırlamış durumda zaten iyice düşerse zararımız çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…