- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.021
Bizimde iki kuşumuz var, o kadar tatlılar ki:) kapalı balkonumuz var kafesini oraya koydukkuş birdefasında perdenin arasına girmiş sabahtan eşime çıkarda salonda uçsun biz gelene kadar dedim geç geldik aklıma geldi bakayım diye girmemiş kafesine aradım bulamadım ağladım benim yüzümden öldü diye gece eşimi kaldırdım bulut yok arıyorum bulamadım diye en sonunda buldukta rahatladım vicdan azabı çekerdim eğer bişey olsaydı
Senin kullandığın marka canmHangi markayı kullanıyorsun benim ilk kez aldığımda kullandığım marka bana kuruluk yapmıştı markayı değiştirdim artık çok memnunum
Teşekkür ederimbereketli olsun
benimde kızlarım çok seviyorlar kafalarında gezdiriyorlar ben biraz korkuyorum hayvanlardan pek yanaşamıyorumBizimde iki kuşumuz var, o kadar tatlılar ki:) kapalı balkonumuz var kafesini oraya koyduk
İçerisni çok kirletiyorlar çünkü
Eskiden sabah işe giderken kafeslerinin kapısını açardım akşam oluncada kafese koyardım..
şimdi kendileri öğrenmiş akşam olunca kafese girmeyi, sabahta güneşi gördükleri an uçuyorlar. o yüzden kafesleri kapatmıyoruz .. balkonun içinde uçup takılıyorlar..
Ya degil mi bende oyle düşünüyorum insallah bu aksam gidince ev içime siner. Kendimi tuhaf hissediyorum maddi anlamda bizi zorlayacağı icin acaba abartiyomuyum diyorum ama yok dediğin gibi bi yere gitsek akşam yine aklimda kalacak zemin kat olmasi kötü ya tabi her yerde olabilir de burasi resmen davetiye cikariyo gelin diyeScss94 Bence yeni eve çıkmak bana mantıklı geldi hep diken üstünde yaşanmaz ki artık o evde. Hazır emlakçıda kiracı bulmuş değerlendirin fırsatı
1 hafta 10 günse bence tl de durman daha mantıklı canim 2 3 ay olacaksa altin felan alirsin. Ama biz de soyle bisey oluyo biz ne zaman öyle bisey yapsak altin yerin dibine giriyoKızlar hemen araba almamız lazım ama hemen almak bile 1 hafta 10 günü bulur bu parayı tl de tutmak bana hiç mantıklı gelmedi altın mı alsak düşme ihtimali de var poff
Ya bana da aynısı oluyor birde bu kadar çok tutarla girmek mantıklı değil o zman1 hafta 10 günse bence tl de durman daha mantıklı canim 2 3 ay olacaksa altin felan alirsin. Ama biz de soyle bisey oluyo biz ne zaman öyle bisey yapsak altin yerin dibine giriyo
Iyi yaptin canim. Insallah uygun bulursunuz.siz olsanız napardiniz kizlar fikir verin
10 gun kisa bir sure canim. Kumar oynamak gibi birsey olur. Ya duser ya cikar. Risk yuzde elli.Kızlar hemen araba almamız lazım ama hemen almak bile 1 hafta 10 günü bulur bu parayı tl de tutmak bana hiç mantıklı gelmedi altın mı alsak düşme ihtimali de var poff
bende durmazdım canım emin ol o korkuyla nasıl başediceksin hırsız bu belirledikleri evi sürekli talan ederler eşinin silahı bulundu muIçimize sinen bi yer olsun insallah bidaha cikamayizda kendimizi zorliycaz şimdi ama oğlanı odasına alistiriyodum simdi o odada hayatta yatırmam. Gece en basit esim sınav kağıdı bekleme görevi oluyo sabaha kadar yok hic uyuyamazdim bilmiyorum anı karar mi ama daha once de girmeye çalışmışlar korktum baya
10 gun kisa bir sure canim. Kumar oynamak gibi birsey olur. Ya duser ya cikar. Risk yuzde elli.
Ya niye hemen sativermis ki. Bakalim kafasi a gore bulabilecek mi. Alim isini de aceleye getirmese bari
fona koy en azından biraz getirisi olur altın dolar riskli bankacı tanıdıgınız varsa fikir alın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?