Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Yok canim ya silahtan bi haber
yeni silah mı alması gerekiyor şimdi aslında ordaki polisler o mahallenin hırsızlarını bilirmiş yabancı değildir onları sorgulasalar bulunur ama polisler çok uğraşmak istemiyor nedense buna anlam veremiyorum.Bizim ilçeye bakan karakoldakilerde çok ilgisiz biz size haber vercez diyorlar sonra ses yok

Canım zaten o tanıdıkları hırsızlara haber gönderdiler polis silahı diye muhtemelen polis silahı olduğunu bilmiyolardi çünkü bi yere atarlar diyolar bakalim bi haber gelecek mi eşime soruşturma açılacak o sonuçlanınca silah alacak eğer silah gelmezse geri

Cnm biraz maddi olarak manevi olarak zor olacak ama benim de tavsiyem taşınmanız yönünde olacak. Korkabilirsiniz çocuğunuzla.eşin değil de siz etkilenirsiniz. Daha huzurlu olursunuz hem.
Evet canim maddi olarak zorlaniriz ama toparlaniriz allahin izniyle. Korku gecer diyo esim ama bence geçmez oğlumu o odada yatiramam ki zemin kat nihayetinde bi yıl olmasa obur yil yine olur bence allah korusun ya kötü bisey

Bu konuyu bende merak ediyorum.

Bende çok merak ediyorum ve yatırımımı ona göre şekillendircem
Yarısı isbankta esimin bu hesaptan haberi var ama içeriğinden haberi yok..
Diğerini yeni açtım. Haberi yok.5

Birikimimi oraya taşıyacağım.
Herhangi bir olumsuzluk olursa ve altınlar kuveytte iş bank. göre daha uygun

Of ya altın alacağım paramıza kıyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…