- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.061
Cokk pahaliii.Arkadaş ince düz alyans baktı bende onunla gezindim 3 kuyumcuya sordum çeyrek altın 475 tl cumhuriyet altını 1940 tl dediler
Gerçekten miCokk pahaliii.
Agustos maasimla hemen almistim 423ten.
Trt haberde izledim 350ye kadar cikabilir gram dedi.
Insan evinde kendini guvende ve iyi hissetmek ister. Eger evde De guvenli hissetmezseniz haliniz ne olur? Yerinde olsam komsuluk iliskilerinin De oldugu daha guvenilir bir yer bulur tasinirdim. Amerikanlar diyorlar ki en iyi hirsizdan korunma yontemine “neighbourhood watching” dir. Hani biizmkiler dizisi vardi ya ordaki cemil karakteri gibi. Boyle binalara hirsiz girmesi biraz Zor olurmus. Biz apartmanda yabanci bir yuz gorelim mutlaka kime geldiniz yardimci olalim diye sorguluyoruz ve komsularimizin da sorgulamalarini tembihliyoruz.siz olsanız napardiniz kizlar fikir verin
Öncelikle geçmiş olsun bizim gibi eşleri nöbete kalan aileler giriş kat zemin kat tutmamaya dikkat etmek gerekiyor olcak olduktan sonra kapıdan da girebiliyorlar Allah fırsat vermesin ama eğer çıkmaya karar verirseniz inşallah istediğiniz gibi biryer bulursunuz bide hiç ev bulamayıp illa 1. Kat tutmanız gerekirse etraftaki güvenlik kameraları varmı dikkat edin bizde bir kere 1.kat ev tutmuştuk dükkan üzerinde zaten 12 1e kadar dükkan açıktı diğer saatlerde de kamera vardı etrafta nekadar çalıştığı tartışılır belki ama en azından birazda olsa caydırıcı olabilir diye dusunmüstükYa degil mi bende oyle düşünüyorum insallah bu aksam gidince ev içime siner. Kendimi tuhaf hissediyorum maddi anlamda bizi zorlayacağı icin acaba abartiyomuyum diyorum ama yok dediğin gibi bi yere gitsek akşam yine aklimda kalacak zemin kat olmasi kötü ya tabi her yerde olabilir de burasi resmen davetiye cikariyo gelin diye
Hayırlı olsun canım:)Merhaba kızlar dün baktığımız evi tuttuk. Maraton basliyo benim icin yine stresten zayıfladım iyice ya tek olumlu seyev küçük ama olsun bize yeter. Hem merkezde yeni ev 4. Kat mutfağı ve salonu büyük onemli olan oraların büyük olması diye düşündüm. Bütçemize en uygun ev buydu napalim ilerde evimizi alabiliriz insallah
Sağol canım insallah hayirli olur tek isteğimHayırlı olsun canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?