Bugün ne aldin kaç tl harcadin

siz olsanız napardiniz kizlar fikir verin
Insan evinde kendini guvende ve iyi hissetmek ister. Eger evde De guvenli hissetmezseniz haliniz ne olur? Yerinde olsam komsuluk iliskilerinin De oldugu daha guvenilir bir yer bulur tasinirdim. Amerikanlar diyorlar ki en iyi hirsizdan korunma yontemine “neighbourhood watching” dir. Hani biizmkiler dizisi vardi ya ordaki cemil karakteri gibi. Boyle binalara hirsiz girmesi biraz Zor olurmus. Biz apartmanda yabanci bir yuz gorelim mutlaka kime geldiniz yardimci olalim diye sorguluyoruz ve komsularimizin da sorgulamalarini tembihliyoruz.

Öncelikle geçmiş olsun bizim gibi eşleri nöbete kalan aileler giriş kat zemin kat tutmamaya dikkat etmek gerekiyor olcak olduktan sonra kapıdan da girebiliyorlar Allah fırsat vermesin ama eğer çıkmaya karar verirseniz inşallah istediğiniz gibi biryer bulursunuz bide hiç ev bulamayıp illa 1. Kat tutmanız gerekirse etraftaki güvenlik kameraları varmı dikkat edin bizde bir kere 1.kat ev tutmuştuk dükkan üzerinde zaten 12 1e kadar dükkan açıktı diğer saatlerde de kamera vardı etrafta nekadar çalıştığı tartışılır belki ama en azından birazda olsa caydırıcı olabilir diye dusunmüstük

Herkese merhabalar
eşimin multinet indeki parayı bitirmek için markete gittik ,ihtiyaçları ve stok için bir şeyler aldık.yarın son iş günü. Ben de açtığım kursu yarın bitiriyorum. Eylül’de Tekrar halk eğitime iş başvuruları olacak. Evime yakın okul ayarlarsam başvuracağım.
Öğleden sonra camları sildireceğim 100-130tl gibi bir şey tutar. Eczanede de 35tl harcadık.
Az kabak yemeği az da mantı çorbası var öğlen yeriz. Akşama fikrim yok henüz :)

mrb kızlar dün akşam pazara gittik ne kadar harcandı bilmiyorum biber fasulye domates patlıcan erik çilek salatalık kıvırcık patates aldık 50 kg domates aldım büyük sinilerim var 2 tane ona yerleştirdm bugün kapak alıp yapcam annem dün tarhananın çoğunu halletmiş kalanıda sabahtan serip halletcekti yardıma gelirim akşam dedi.

Kahvaltiya misafirlerim vardi , biraz kahvaltilik aldık evdekilerle de takviye yaptim, keyifli geçti.

Bugün oturduğum semtin pazarı var gitmeyi dusunuyorum evde birsey kalmadi sebze meyve olarak. Biraz da biber domates alirim , domatesli biber kavurmasi yapip buzluğa atarim.

Aksam yemegi ne yapacagim bilmiyorum. Her gün yemek düsünmekten de yoruldum :) buzlukta köfte var onu yaparim belki yanina salata yaparim.

Gününüz güzel geçsin, memur arkadaslar umarim maaş konusu güzel sonuçlanir

Merhaba kızlar dün baktığımız evi tuttuk. Maraton basliyo benim icin yine stresten zayıfladım iyice ya tek olumlu sey ev küçük ama olsun bize yeter. Hem merkezde yeni ev 4. Kat mutfağı ve salonu büyük onemli olan oraların büyük olması diye düşündüm. Bütçemize en uygun ev buydu napalim ilerde evimizi alabiliriz insallah

Herkese merhabalarTek olduğum için yoğun geçiyor is yerim.Birde bugün bebeğin cenazesi vardı oraya gittik iş yerinden.Allah ailesine sabır versin inşallah çok acı bir durum Allah düşmanıma bile evlat acısı vermesin
Dün akşam sahilde oturduk yürüdük Sani rim eşim ve oğlumun ben gelmeden harcadiklariyla beraber 100 tl uçtu gitti.
En basit aktivite sahilde yürümek bile bukadar para.Evden burnumuzu çıkartamaz olduk.
Artık milletcek asosyal olma yolunda ilerleyeceğiz sanırım bu zamlarla

Hayırlı olsun canım:)

Merhaba kızlar,

Eşim bir gayret araba bakıyor dün akşam bir tane bulmuştu 2000 km de galerici ile anlaştığını düşünüyordu ki diğer ortağı arabayı başkasına söz vermiş ve o kişide bugün gelip almış arabayı

Bugün başka bir araba buldu ama adam biraz dengesiz gibi duruyor sadece hafta sonları gösterebilirim diye yazmış...

Kreşe yürümeye bir şey demedi kızım Allahtan, yaklaşık 1 km nerdeyse mesafe. Allah cc olmayanlara da nasip etsin ne zormuş arabasızlık... Ehliyetimi alır almaz almıştım arabamı şimdi çok ağırımıza gitti böyle kalınca.

Bugün pazara gidilecek, sütçü süt bırakmamış sabah inşallah bulabiliriz akşama, düzenli 5 lt alıyorum her hafta yoğurt için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…