Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Şimdi anlaştığımız ev 4. Kat Insallah bidaha böyle bisey yaşamayız. Hayır evden alacakları biseyimiz yok zaten de huzurumuzu kacirdilar daha adresmizi bile gecirmemistik hayırlısını boyle olduğunu umuyorum yeni ev hayirli olsun insallah bizim icin

bende doğum iznine ayrılırken öyle yapmıştı daire başkanı geldim masam yok muhtemelen yerimi değiştircekti kendi başka kuruma gitmiş çok sinir olmuştum oda arkadaşlarım eski masamı odaya sıkıştırmışlar öyle idare ettim.

çok sevindim üst katlarda olmasına yeni evinin eşya toplama yeniden başlıyor desene allah kolaylık versin şimdiden

Eşi İHA cı olan varmı?İha için başvuru varmış kara kuvvetlerınde.Başvuru yapayımmı diyor eşim pek bilgimde yok Elazığ Hatay Şırnak Hakkari Iğdır Ankara falanmıs çalışma yerleri.Şehir olarakta pek iyi şehirler değil.Çalısma şartları iyi demiş bir devresi ama oda iha cı değil.Salladı kesın

benim eşimde başvurmak istiyor avantajları ve dezavantajları vardır mutlaka eşin subay mı astsubay mı benimki astsubay akşam sorarım istersen onun ihacı olan arkadaşları vardı

benim tayin
Subay sorarsan çok sevinirim.Haber bekliyorum o halde senden.
1 gün çalışıp 2 gün dinlenme usulüne göreymiş bayram haftasonu olayı yokmuş nasıl denk gelirse geçici görevli başka ile gidebilirmiş maaşa ek tazminat varmış ilerde tsk yı bıraktıgında özelde iş bulma olanagı çokmuş öyle dedi

Görevlendirme her şehirde oluyor.Huzurlu bir aile hayatımız olsun istiyorum eşim yanımda olsun 6yıla yakındır ayrıyız artık şehir fln görmüyor gözüm.Ani kararda vermek istemiyorum belkide almazlar Hangi şehirler varmış biliyormusunuz?

sınıfını sordu eşim sınıfı ne acaba dedi piyade tankçı falansa başvursun iyi olur yazmış

eşimin bana söylediği van hatay şırnak batman falan zaten hemen almıyorlar sanırım sırayla kursa çağırıyorlarmış.Ne zaman denk gelirse subay olduğunu söyledim o zaman çok iyi pilot yapıyorlar oturdugu yerden kumandayla uçak uçurur daha iyi şartları dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…