- 8 Şubat 2011
- 16.424
- 27.707
- 798
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.081
Huzurla sağlıkla oturun yeni evinizde.Sağol canım insallah hayirli olur tek isteğim❤❤
Şimdi anlaştığımız ev 4. Kat Insallah bidaha böyle bisey yaşamayız. Hayır evden alacakları biseyimiz yok zaten de huzurumuzu kacirdilar daha adresmizi bile gecirmemistik hayırlısını boyle olduğunu umuyorum yeni ev hayirli olsun insallah bizim icinÖncelikle geçmiş olsun bizim gibi eşleri nöbete kalan aileler giriş kat zemin kat tutmamaya dikkat etmek gerekiyor olcak olduktan sonra kapıdan da girebiliyorlar Allah fırsat vermesin ama eğer çıkmaya karar verirseniz inşallah istediğiniz gibi biryer bulursunuz bide hiç ev bulamayıp illa 1. Kat tutmanız gerekirse etraftaki güvenlik kameraları varmı dikkat edin bizde bir kere 1.kat ev tutmuştuk dükkan üzerinde zaten 12 1e kadar dükkan açıktı diğer saatlerde de kamera vardı etrafta nekadar çalıştığı tartışılır belki ama en azından birazda olsa caydırıcı olabilir diye dusunmüstük
Çok sağol canim insallah size de az kaldi eşinle birlikte cok güzel olacak herşey sizin icin InsallahHuzurla sağlıkla oturun yeni evinizde.
bende doğum iznine ayrılırken öyle yapmıştı daire başkanı geldim masam yok muhtemelen yerimi değiştircekti kendi başka kuruma gitmiş çok sinir olmuştum oda arkadaşlarım eski masamı odaya sıkıştırmışlar öyle idare ettim.Sinirlerim bozuk 4 yeni personel geliyormuş oda arkadaşıma söylemıs müdür benimde masam değişiyormuş yerde yok toplantı odasında oturtacak herhalde seneye tayinciyim diye yaptığına bak.Bütün keyfim kaçtı.
çok sevindim üst katlarda olmasına yeni evinin eşya toplama yeniden başlıyor desene allah kolaylık versin şimdidenŞimdi anlaştığımız ev 4. Kat Insallah bidaha böyle bisey yaşamayız. Hayır evden alacakları biseyimiz yok zaten de huzurumuzu kacirdilar daha adresmizi bile gecirmemistik hayırlısını boyle olduğunu umuyorum yeni ev hayirli olsun insallah bizim icin
Ev canim hic sorma nasi olacak bakalim kolileri de hep atmıştım yer yok diyeçok sevindim üst katlarda olmasına yeni evinin eşya toplama yeniden başlıyor desene allah kolaylık versin şimdiden
benim eşimde başvurmak istiyor avantajları ve dezavantajları vardır mutlaka eşin subay mı astsubay mı benimki astsubay akşam sorarım istersen onun ihacı olan arkadaşları vardıEşi İHA cı olan varmı?İha için başvuru varmış kara kuvvetlerınde.Başvuru yapayımmı diyor eşim pek bilgimde yok Elazığ Hatay Şırnak Hakkari Iğdır Ankara falanmıs çalışma yerleri.Şehir olarakta pek iyi şehirler değil.Çalısma şartları iyi demiş bir devresi ama oda iha cı değil.Salladı kesın
Subay sorarsan çok sevinirim.benim eşimde başvurmak istiyor avantajları ve dezavantajları vardır mutlaka eşin subay mı astsubay mı benimki astsubay akşam sorarım istersen onun ihacı olan arkadaşları vardı
bayramdan önce bitane arkadaşı batmana kursa gitmişti 2 aymış ondan bahsetmişti.Belirli şehirlerde görev yapılıyormuş ama geçici görevle gönderdikleride oluyor dedi 2 aylık 3 aylık falanSubay sorarsan çok sevinirim.Haber bekliyorum o halde senden.
1 gün çalışıp 2 gün dinlenme usulüne göreymiş bayram haftasonu olayı yokmuş nasıl denk gelirse geçici görevli başka ile gidebilirmiş maaşa ek tazminat varmış ilerde tsk yı bıraktıgında özelde iş bulma olanagı çokmuş öyle dediSubay sorarsan çok sevinirim.Haber bekliyorum o halde senden.
Görevlendirme her şehirde oluyor.Huzurlu bir aile hayatımız olsun istiyorum eşim yanımda olsun 6yıla yakındır ayrıyız artık şehir fln görmüyor gözüm.Ani kararda vermek istemiyorum belkide almazlarbenim tayin
1 gün çalışıp 2 gün dinlenme usulüne göreymiş bayram haftasonu olayı yokmuş nasıl denk gelirse geçici görevli başka ile gidebilirmiş maaşa ek tazminat varmış ilerde tsk yı bıraktıgında özelde iş bulma olanagı çokmuş öyle dedi
eşimin bana söylediği van hatay şırnak batman falan zaten hemen almıyorlar sanırım sırayla kursa çağırıyorlarmış.Ne zaman denk gelirse subay olduğunu söyledim o zaman çok iyi pilot yapıyorlar oturdugu yerden kumandayla uçak uçurur daha iyi şartları dediGörevlendirme her şehirde oluyor.Huzurlu bir aile hayatımız olsun istiyorum eşim yanımda olsun 6yıla yakındır ayrıyız artık şehir fln görmüyor gözüm.Ani kararda vermek istemiyorum belkide almazlarHangi şehirler varmış biliyormusunuz?
Piyade sinıfısınıfını sordu eşim sınıfı ne acaba dedi piyade tankçı falansa başvursun iyi olur yazmış
o yüzden sordum subay mı diye onlarınki daha iyi dedi tam net değil ama ilerde hep ankarada olma ihitmalleri varmış dediPiyade sinıfı
Nerde cnm ben gormedim öyle konu linkini atsanaAyy az once yine evdeki altinlarin çalindigi ile ilgili yorum okudum
Nerde cnm ben gormedim öyle konu linkini atsanaAyy az once yine evdeki altinlarin çalindigi ile ilgili yorum okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?