Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Sınavda açıklanmadı baktım sınavı kazanamadım başvururum ozaman diyor araştıralım bakalım alınacağıda kesin değil ama umut dunyası
Hakkımızda hayırlısı eşimde başvurdu sanırım ya da başvuracak bayram dönüşü anlatmıştı bende sen bilirsin artılarını eksilerini düşünelim dedim öyle kaldı

Hakkımızda hayırlısı eşimde başvurdu sanırım ya da başvuracak bayram dönüşü anlatmıştı bende sen bilirsin artılarını eksilerini düşünelim dedim öyle kaldı
Arıyor ne diyorsun ne yapalım diyor.Son hop mesaj atıyor araştıralım.Uygun gibi diyor oda bilmiyor ne yapacağını.İşin içinde olan birinden dinlesek daha guZel olacak araştıralım bklm öğrendiğim Birseyler olursa sanada yazarım bilgi veririm canım

Eşim 5 tl harcadı markette ekmek bana da çubuk kraker almış bende çamaşır katladım ütü yaptım ayrıca rutin sil süpür hallettim . Sağlık ocağından ebe aradı yarın görüşmek istiyormuş bende yarın kan ilacı için gidecektim iyi oldu . Ayrıca süt alıp yoğurt yapacağım

Ay tuce_tuce hakkımızda hayırlısı ama çok umut ediyorum hele eşim bilsen hergün bekliyor
Beklemek en nefret ettiğim şey varya geçen sene Mayıs ayıydı eşim afrinde Ankara koruma taburuna personel alınacak eşiminde ismi gitti tabur komutanı yolladı adımızı. Sana yemin ederim 2 ay bekledik gece gündüz ne oldu biliyor musun bir tane bile adam almadılar bu sene yine aynı olay oldu bir arkadaş bekledi bende bekleme boşuna olmuyor dedim cidden olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…