- 10 Aralık 2010
- 6.584
- 9.521
- 398
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.101
Nerde cnm ben gormedim öyle konu linkini atsanaAyy az once yine evdeki altinlarin çalindigi ile ilgili yorum okudum
maas zamları acıklandı mı pure ben goremedımBlu tvden "pavyon' u izliyozz
Yok canim bende bekledum ama.bugun aciklanacaktimaas zamları acıklandı mı pure ben goremedım
Onu bilmiyorum canımSeçilirlerse 3yıl biryere başvuramama şartı varmış.Yurtdısı görevinede gidilmiyormuş.
Hakkımızda hayırlısı eşimde başvurdu sanırım ya da başvuracak bayram dönüşü anlatmıştı bende sen bilirsin artılarını eksilerini düşünelim dedim öyle kaldıSınavda açıklanmadı baktım sınavı kazanamadım başvururum ozaman diyor araştıralım bakalım alınacağıda kesin değil ama umut dunyası
Araştıralım bakalım hayırlısıOnu bilmiyorum canım
Eşim dedi ki ben yorum yapmayayım iyi olur allahtan kötü olur kuldanSubay sorarsan çok sevinirim.Haber bekliyorum o halde senden.
Arıyor ne diyorsun ne yapalım diyor.Son hop mesaj atıyor araştıralım.Uygun gibi diyor oda bilmiyor ne yapacağını.İşin içinde olan birinden dinlesek daha guZel olacak araştıralım bklm öğrendiğim Birseyler olursa sanada yazarım bilgi veririm canımHakkımızda hayırlısı eşimde başvurdu sanırım ya da başvuracak bayram dönüşü anlatmıştı bende sen bilirsin artılarını eksilerini düşünelim dedim öyle kaldı
Hahaha oda ıyıymişEşim dedi ki ben yorum yapmayayım iyi olur allahtan kötü olur kuldanaynen böyle dedi
Siz şu sınavı bekleyin benceHahaha oda ıyıymiş
AySiz şu sınavı bekleyin benceiçimden bir ses o olacak diyor
Beklemek en nefret ettiğim şey varya
Şaşırmadım hiç dalga geçer gibi tövbe tövbeHakem heyeti 2020 icin 4+4
2021 icin 3+3. Kesinlesti
Blu tvden "pavyon' u izliyozz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?