Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Nisanda oldu sınav 5ay olacak 3gun sonra bekliyoruz bakalım.Tayin içinde 8 ay bekleriz

Önceden haftada 200 tl yetirirdim artık asla yetmiyor bize ya paramız pul oldu resmen

Bende aynı durumdayım. Harcarken inanamıyorum giden paraya. Evimin mutfak ve banyo ihtiyacı aylık 2000tlyi buluyor resmen. Ki ben sadece tasarruf etmek icin değil hayat görüşü olarak da sade bir yaşamdan yanayım ,dikkat ettiğim gereksiz birsey almadığım halde ortalama bu fiyatları buluyor her ay.

Valla aynen öyle . Cumartesi alışveriş listesi yaptım genelde çok markete gittiğim için bilirim o liste kaç tl tutacak diye . Listede İnan birşey yoktu . Tek lüks Ordu evinde 25 tl ye yemek yemek birde komşu çocuğuna 20 tl ye hediye almak . Yine gitti 250 tl şuana kadar

Bende merak ediyorum hatta geçen annemle konuşuyorduk dedi ki 2 kişisiniz bak bir sürü domates konservesi yaptın aynen dedim anne eğer evde 6 kişi yaşasak nasıl olacaktı acaba ? Erişte var bizde böyle kare kara şekilde ben onunla yemek yapıyorum izin dönüşü 1 kg alıp geldim valla yarısını filan geldik kalabalık olsak çoktan bitmişti eriştem

Astsubay veya subay mi olmak gerekiyor başvurmak icin benim abım uzman çavuş o başvurabilir mi lise istiyor mu

Kizlar bu saatte istemediginiz gereksiz bir msj icin nasil cvp yazarsiniz?
Ya fena yikicam ya engeli basicam

Ayyy günaydın herkeslere gece 23:00 te eşimin geçen sene Suriye’de kaldıkları köyün ağası arayıp durdu ya şaka gibiydi . Afrin alınınca bizimkiler bu adamın köyüne yerleşmişlerdi adam da bizimkilere karargah yapmak için bir ev vermişti orada kalmışlardı uzun süre . Adam da gelinlerine kızlarına arada yemek yaptırıp ikram yaptırıyordu bizimkilere . Afrin dönüşü whatsapptan birkaç kere konuşulmuştu . Sana bir hanım daha göndereyim evde temizliğe işe bakar eskisi de yatar dinlenir diyordu yine mi aynı şeyi söylemeye aradı ne Türkçe de çat pat işte açmadıkça aradı vallahi herkes bitti bu başladı . Altın yine yükseliyor ya hafta sonu alsam artık iyi olacak üf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…