- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.121
Hakem heyeti 2020 icin 4+4
2021 icin 3+3. Kesinlesti
Herseye cok cok zam var. Uzuldugum nokta bu. Hayat pahalandi maas eridi.Aksam haberlerde gördüm ben de, ne diyeceğimi bilemiyorum yazıklar olsun gercekten. Orta yolu bulması gerekirken hakem heyeti hükümetin verdiği teklifi aynen kabul etti bir gram degisiklik yapmadan.
AynenBen de izledim gecenlerde cok iyi degil mi :)) ben zaten hep ankara pavyonlarini merak etmişimdir , biraz merakımı gidermiş oldum :))
Nisanda oldu sınav 5ay olacak 3gun sonra bekliyoruz bakalım.Tayin içinde 8 ay beklerizBeklemek en nefret ettiğim şey varyageçen sene Mayıs ayıydı eşim afrinde Ankara koruma taburuna personel alınacak eşiminde ismi gitti tabur komutanı yolladı adımızı. Sana yemin ederim 2 ay bekledik gece gündüz ne oldu biliyor musun bir tane bile adam almadılar bu sene yine aynı olay oldu bir arkadaş bekledi bende bekleme boşuna olmuyor dedim cidden olmadı
Tsk da herşey beklemek zAtenNisanda oldu sınav 5ay olacak 3gun sonra bekliyoruz bakalım.Tayin içinde 8 ay bekleriz
Önceden haftada 200 tl yetirirdim artık asla yetmiyor bize yaparamız pul oldu resmen
Valla aynen öyle . Cumartesi alışveriş listesi yaptım genelde çok markete gittiğim için bilirim o liste kaç tl tutacak diye . Listede İnan birşey yoktu . Tek lüks Ordu evinde 25 tl ye yemek yemek birde komşu çocuğuna 20 tl ye hediye almak . Yine gitti 250 tl şuana kadarBende aynı durumdayım. Harcarken inanamıyorum giden paraya. Evimin mutfak ve banyo ihtiyacı aylık 2000tlyi buluyor resmen. Ki ben sadece tasarruf etmek icin değil hayat görüşü olarak da sade bir yaşamdan yanayım ,dikkat ettiğim gereksiz birsey almadığım halde ortalama bu fiyatları buluyor her ay.
Astsubay veya subay mi olmak gerekiyor başvurmak icin benim abım uzman çavuş o başvurabilir mi lise istiyor mubenim tayin
1 gün çalışıp 2 gün dinlenme usulüne göreymiş bayram haftasonu olayı yokmuş nasıl denk gelirse geçici görevli başka ile gidebilirmiş maaşa ek tazminat varmış ilerde tsk yı bıraktıgında özelde iş bulma olanagı çokmuş öyle dedi
4+4 nasıl oluyor. Biz yeni memur olduğumuz icin bilmiyoruzHerseye cok cok zam var. Uzuldugum nokta bu. Hayat pahalandi maas eridi.
ocak maasına yuzde 4, temmuz maasına yuzde 44+4 nasıl oluyor. Biz yeni memur olduğumuz icin bilmiyoruz
Ocakta toplam %8
Temmuz’da %6 mi yanıyoksa 4+4 hem Ocak hem Temmuz zammı mi
Hmm anladım canim hayırlısı olsunocak maasına yuzde 4, temmuz maasına yuzde 4
net olarak yuzde 4olmuyor ama ele gecen vergi şu bu ınıyor
Yeni evinizde huzurla oturun insallahSağol canım insallah hayirli olur tek isteğim❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?