Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın herkese neyseki bugün son iş günü
1 tl simit alarak güne başladım.Dun akşam markette 9.25 tl harcadım uzum ve mutfak için domestosum bitmişti onu aldım.
U.s polo'da indirim vardi ogluma kış için iki eşofman altı,iki tanede üst swett aldım 196 tl tuttu.Bu kış geçen kıştan kalanlarla beraber pek birşey almam gibi.Montuyla botuda geçen yıl aldiklarimiz hala oluyor.Belki uygun kislik ayakkabi veya bot denk gelirse ilerleyen zamanlarda alirim yedeklemek icin.Zaten hiç birseyi eskitemiyor hep küçük geliyor.
Akşam kendimize mantar sote,oğlumada sulu köfte yaptım.
Bu akşam aynı yemeklere devam edicez.Annem gelinimizden yaprak sarıp gönderecek yarın abimin eşi ve yeğenim geliyor 3 günlüğüne
Bu akşamda arkadaşlarla sahile ineceğiz,bizim oğlanla arkadaşın kızı balık tutmaya çalışacaklar ilk denemeleri olacak merak ediyorlar kuzular
Birazda howerboarda falan binerler bizde çay icip çekirdek citleriz

ahaha tuce

günaydın dün akşam menemen işini hallettik annem abim eşim 50 kg almıştım sabah baktım hala sıcacık pazardan fasulye almıştım akşam onlarıda kavurdum domatesle dondurucuya koyduk.Dün akşam 50 kavanoz kapağı aldım 15 marketten ekmek süt 6 yerel marketten biber kabak 20 oraya hepsini karttan aldım

aa neden riski var canım erken doğum deyince tüylerim diken diken oluyor yaa

Benzer bir durum yasamistik erken dogdu o hic kalkmamisti doktorlar ayni seyleri soyluyor kardesim farkinda degil 37 38 maximum olur ztn bari 34 leri gorse diyorum telasim ondan

Benzer bir durum yasamistik erken dogdu o hic kalkmamisti doktorlar ayni seyleri soyluyor kardesim farkinda degil 37 38 maximum olur ztn bari 34 leri gorse diyorum telasim ondan

34 çok iyi bir hafta riskli gebeliklerde merak etme bende bu haftalarda riski var diyorsun sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…