- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.141
Ayyy günaydın herkesleregece 23:00 te eşimin geçen sene Suriye’de kaldıkları köyün ağası arayıp durdu ya şaka gibiydi . Afrin alınınca bizimkiler bu adamın köyüne yerleşmişlerdi adam da bizimkilere karargah yapmak için bir ev vermişti orada kalmışlardı uzun süre . Adam da gelinlerine kızlarına arada yemek yaptırıp ikram yaptırıyordu bizimkilere . Afrin dönüşü whatsapptan birkaç kere konuşulmuştu . Sana bir hanım daha göndereyim evde temizliğe işe bakar eskisi de yatar dinlenir diyordu yine mi aynı şeyi söylemeye aradı ne Türkçe de çat pat işte açmadıkça aradı vallahi herkes bitti bu başladı . Altın yine yükseliyor ya hafta sonu alsam artık iyi olacak üf
Bende eşime dedim ki yollasın bence iyi olur alışverişe yollarım arkadaşlarım gelince bize hizmet eder iyi olur katya misaliahaha tuce
Bilmiyorum canım sorarım eşimeAstsubay veya subay mi olmak gerekiyor başvurmak icin benim abım uzman çavuş o başvurabilir mi lise istiyor mu
Neler aldınSabah sabah gozunu alisverisle acanlar size de gunaydin
Keşke sormasaydınNeler aldın
mesajına cevap verme eğer seni rahatsız eden biriyse engelleKizlar bu saatte istemediginiz gereksiz bir msj icin nasil cvp yazarsiniz?
Ya fena yikicam ya engeli basicam
Neler aldın
Doğdugundada alırsın insan kıyamıyor hiç.Nekadar kaldı doğuma?Teyze diye peşinde dolaşınca gör bak bide
Elyafli bebek tulumu
Emzik
Biberon
Su cocuk dogsada bi rahatlasam
Doğdugundada alırsın insan kıyamıyor hiç.Nekadar kaldı doğuma?Teyze diye peşinde dolaşınca gör bak bide
28 yada 29
Ama erken dogum riski cok fazla ve kardesim farkinda degil
aa neden riski var canım erken doğum deyince tüylerim diken diken oluyor yaa
Benzer bir durum yasamistik erken dogdu o hic kalkmamisti doktorlar ayni seyleri soyluyor kardesim farkinda degil 37 38 maximum olur ztn bari 34 leri gorse diyorum telasim ondan
34 çok iyi bir hafta riskli gebeliklerde merak etme bende bu haftalarda riski var diyorsun sandım
Bu haftalarda da var ama 1 gun kar biliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?