Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Markete gittik geldik.
Kirmizi kapya biber aldim 1 kg kadar buzluk icin.
Aci domates sosu yapacagim cin biber aldim.
Digerleri haftalik sebze meyve
Uzum
Murdum erigi
Domates
Salatalik....
Asma yapragim var salamura yanina da dolmalik biber aldim . Aksam yemegine dolma cacik var menude.

Ayyyyy incir vardi siyah incir hemde 10tl kgsi. Hemen aldik .
Toplamda 60 lira galiba harcadik

Kreşin daha doğrusu özel Anaokulu olarak geçiyor ödemeleri kredi kartıyla yapabiliyormuşuz ben bu ay karttan ödeyeceğim en azından bir ay ertelemiş olacağım ve eylülde zaten son ihtiyaç kredim vardı iyi oldu

Buralarda incir sasirtici derecede ucuz
Cogu gun hediye geliyor herkes bahceden topluyor cok varmis
Kg 5 6 7 tl degisiyor

Ya kızlar patlıcan ve fasulye konservesini nasıl yapıyorsunuz patlıcanı hiç denemedim ama fasulye ti 2 kavanoz yapmıştım 2 sene önce tutmamıştı

Ya kızlar patlıcan ve fasulye konservesini nasıl yapıyorsunuz patlıcanı hiç denemedim ama fasulye ti 2 kavanoz yapmıştım 2 sene önce tutmamıştı

Aynen ben de fasulyeyi konserve tutturamamıştım o yüzden buzluya koyuyorum artık.

Benim bu sene yaptığım karisik kizartmalar da tutmamış 4 kavanoz cok uzuldum attim hepsini dün

Varsa püf noktası ben de merak ediyorum

Ya benim buzluğumda yer yok dondurucum da yok o yüzden konserve yapayım diyorum fasulye ve patlıcanı da çok severim
Bakalım yapan arkadaşlar yazarlar

Kizlar tek seferde 2 tik ile kapatmayi deneyin
Biz hep konserve yaptik domates ile pisiriyoruz sicak sicak kavanozluyoruz sicak su da koyuyoruz kapatip ters bekletiyoruz
Hep yeni kapak aliyoruz
Ters sekilde dolapta bekliyor
Annemin serin deposu var ama ben buzdolabindan cikaramam risk alamam
Simdiye kadar hic atmadi ama tabi riskli bir is

Canım ben de böyle yapıyorum ama ertesi güne kokmuş oluyor anlamadım yaaa

Canım ben de böyle yapıyorum ama ertesi güne kokmuş oluyor anlamadım yaaa

Kavanozlarda ufacik catlak olmayacak hava almayacak
Kapaklar kullanilmadan once ice disa oynamasin biz sadece pasabahce kapak aliyoruz digerlerinin tutmayacagi o kdr belliki
Birde duduklude kaynat oldugu yerde sogusun hic kipirdatma yoksa kirilir bakalim tutacakmi

Haftaya deneyeyim bakalım canım inşallah tutar

emzik kanayan yaram dogdugu günün ertesi verdiğimiz halde bi defa bile emmedi en azından sakinlesmesi için kullanırdım babası da hıc almams

Bizde ne ben ne kardesim ne emzik ne biberon kullanmisiz
Suluk bile sevmemisiz
Kime cekecek merakla bellkliyorum
Emmezse hediye goturcem artik
Yada kardesim emsin sakinlesmek icin

Selams sabah kahvaltıdan sonra asm ye gittim vitaminlerimi yazdırdım eczanede 12.5 tl ödedim . Organikçiden 2 kg süt aldım . 17 tl marketten meyve aldım eve geldim . Sütü pişirdim meyveleri temizleyip yerleştirdim . Bulaşık makinası boşaltıp yemek yedim . Banyo temizlemem lazım .

benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcam

benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcam
Bende 1 kez yapmistim sairim. Buzluga atiyorum normalde.
Ama dedigin gibi. Kizarttiktan sonra domatesle 10dk kadar pisirince ve sicak koyunca sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…