- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.161
Ne kadar yillikKreşin daha doğrusu özel Anaokulu olarak geçiyor ödemeleri kredi kartıyla yapabiliyormuşuz ben bu ay karttan ödeyeceğim en azından bir ay ertelemiş olacağım ve eylülde zaten son ihtiyaç kredim vardı iyi oldu
Ya kızlar patlıcan ve fasulye konservesini nasıl yapıyorsunuz patlıcanı hiç denemedim ama fasulye ti 2 kavanoz yapmıştım 2 sene önce tutmamıştı
Ya benim buzluğumda yer yok dondurucum da yok o yüzden konserve yapayım diyorum fasulye ve patlıcanı da çok severimAynen ben de fasulyeyi konserve tutturamamıştım o yüzden buzluya koyuyorum artık.
Benim bu sene yaptığım karisik kizartmalar da tutmamış 4 kavanoz cok uzuldum attim hepsini dün
Varsa püf noktası ben de merak ediyorum
Canım ben de böyle yapıyorum ama ertesi güne kokmuş oluyor anlamadım yaaaKizlar tek seferde 2 tik ile kapatmayi deneyin
Biz hep konserve yaptik domates ile pisiriyoruz sicak sicak kavanozluyoruz sicak su da koyuyoruz kapatip ters bekletiyoruz
Hep yeni kapak aliyoruz
Ters sekilde dolapta bekliyor
Annemin serin deposu var ama ben buzdolabindan cikaramam risk alamam
Simdiye kadar hic atmadi ama tabi riskli bir is
Canım ben de böyle yapıyorum ama ertesi güne kokmuş oluyor anlamadım yaaa
emzik kanayan yaram
Elyafli bebek tulumu
Emzik
Biberon
Su cocuk dogsada bi rahatlasam
Haftaya deneyeyim bakalım canım inşallah tutarKavanozlarda ufacik catlak olmayacak hava almayacak
Kapaklar kullanilmadan once ice disa oynamasin biz sadece pasabahce kapak aliyoruz digerlerinin tutmayacagi o kdr belliki
Birde duduklude kaynat oldugu yerde sogusun hic kipirdatma yoksa kirilir bakalim tutacakmi
emzik kanayan yaramdogdugu günün ertesi verdiğimiz halde bi defa bile emmedi en azından sakinlesmesi için kullanırdım babası da hıc almams
Sordun mu canmBilmiyorum canım sorarım eşime
benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcamAynen ben de fasulyeyi konserve tutturamamıştım o yüzden buzluya koyuyorum artık.
Benim bu sene yaptığım karisik kizartmalar da tutmamış 4 kavanoz cok uzuldum attim hepsini dün
Varsa püf noktası ben de merak ediyorum
bildigim kadarıyla başvuramıyor dediSordun mu canm
Tamam canım teşekkür ederimbildigim kadarıyla başvuramıyor dedi
Bende 1 kez yapmistim sairim. Buzluga atiyorum normalde.benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?