Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Küçük oğlum tam gün kalacak 1000 normal bence
Bakıcıya gecen sene tam gün 1050 veriyordum bu yil 1150 den asagi gelmwzdi . Bir dw artik 4 yaşındaki çocuk için kres bakıcıdan daha eğitici
Tabi tabi oyle. Normalde bakici olurdu bu sene de bizde. Bende yarim donem evdeyim fakat artik zamani geldi . Derdini anlatabiliyor. Tuvaletini yapavlbiliyor.
Etkinlik yapmasi sosyallesmesi lazim .bemde yazdirdim oglani

Aci biberli domates sosu tursumu yaptim dinlenmeye biraktim.
1 poset kirmizi kaptlya biber dograyip attim buzluga.
Salamura yapragimdan sarma satlrdim. Biber dolmasi yaptim. Ocaga koydum.
Kismetlisi varmis. Esimin okuldan arkadasi geliyor aksama. Dolma sarma mercimek corba birde icli kofte haslayacagim. Yanina ayran.
Kek cay ve kuruyemis yemekten sonra. Belki semaver yakariz kamelyada

Slm kızlarrr
Öğlen dışarıda yedik 85tl ödedik.
Akşama patlıcan yemeği yapayım diyorum ama hala kararsızım Eylül’ün ilk haftası maaşımız yatacak . Eşimin eski bilgisayarını bir arkadaşa sattık 2500tl (9bine almıştık) onun ödemesi bakalım ne zaman gelecek.
Çok bunalmıştık ama daha iyiyiz belki küçük bir tatile daha çıkabiliriz. Haziran’da gittiğimiz otel şuan 1000tl daha ucuz. Ama aynı yere gitmeyiz merak edip baktım. Daha önce yer bulamadığım bir kaç butik otel vardı onlardan da uygun olanlar var . Eşim tekrar işe girene kadar bolca dinlenmek istiyor.
Eylül de iki yakın arkadaşım evleniyor iyi ki önceden almışım altınları.
Tatile de kaçabilirsek Eylül’ün son haftası süper olur

Honda civic kullanan var mı kızlar?

Biz 3yıl kullandık yeni değiştirdik, seviyordum ben otomatiği ve sanzımanı çok iyi, güzel araç. Sadece ön gögüs kısmı biraz uzun ve sol ön cam köşede bi dirsek var görüş açısını biraz düşürüyor. Denersen ne demek istediğimi anlarsın:)

Canim dikkatli harcamalar yapin. Tatilin parasi bir kösede dursun bence. Bak piyasalar filan malum. Esin is bulamayabilir

benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcam

Bütün kapaklarimi yeni almıştım ve dediğin gibi hepsini domatesin icine atıp biraz kaynattım o şekilde şişeledim. Yine de sonuç hüsran :) o kadar da dikkat ettim ama olmadı demek ki ben kapatırken güzel kapatmadım düşünüyorum

Arkadaşa baş sağlığına gittik ayaklarım şişti nedense tuzlu birşey de yememiştim geri geldik . Kurabiye yapmıştım onu götürdüm . Götürdüğüm saklama kabını kirli şekilde geri verdi sağ olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…