- 17 Haziran 2016
- 264
- 584
- 103
- 36
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.181
aylık 1000 tl. Büyüğünü de öğleye kadar 400 dediler 300 e düşürdüm ama büyük sınıfa girmeyecek öğretmenler odasında oturacak kahvaltı ve öğlen yemek yiyip okula gidecekNe kadar yillik
Tabi tabi oyle. Normalde bakici olurdu bu sene de bizde. Bende yarim donem evdeyim fakat artik zamani geldi . Derdini anlatabiliyor. Tuvaletini yapavlbiliyor.Küçük oğlum tam gün kalacak 1000 normal bence
Bakıcıya gecen sene tam gün 1050 veriyordum bu yil 1150 den asagi gelmwzdi . Bir dw artik 4 yaşındaki çocuk için kres bakıcıdan daha eğitici
Bizim araba canim honda civicHonda civic kullanan var mı kızlar?
Honda civic kullanan var mı kızlar?
Canim dikkatli harcamalar yapin. Tatilin parasi bir kösede dursun bence. Bak piyasalar filan malum. Esin is bulamayabilirSlm kızlarrr
Öğlen dışarıda yedik 85tl ödedik.
Akşama patlıcan yemeği yapayım diyorum ama hala kararsızım Eylül’ün ilk haftası maaşımız yatacak . Eşimin eski bilgisayarını bir arkadaşa sattık 2500tl (9bine almıştık) onun ödemesi bakalım ne zaman gelecek.
Çok bunalmıştık ama daha iyiyiz belki küçük bir tatile daha çıkabiliriz. Haziran’da gittiğimiz otel şuan 1000tl daha ucuz. Ama aynı yere gitmeyiz merak edip baktım. Daha önce yer bulamadığım bir kaç butik otel vardı onlardan da uygun olanlar var . Eşim tekrar işe girene kadar bolca dinlenmek istiyor.
Eylül de iki yakın arkadaşım evleniyor iyi ki önceden almışım altınları.
Tatile de kaçabilirsek Eylül’ün son haftası süper olur
Yeni iş belli olunca tatil yapıp başlayacak şekilde gideceğiz . :)Canim dikkatli harcamalar yapin. Tatilin parasi bir kösede dursun bence. Bak piyasalar filan malum. Esin is bulamayabilir
Bizim araba canim honda civic
Memnunuz canim ford focusu satıp almıştık. Sürüşü derler ya yağ gibi akiyo öyle şimdilikSiz memnun musunuz canım araçtan
Canim hondada kampanya var baktiniz mi
Kredi kullanacak misinizEvet baktık ama yüzde 0 faiz diyor 50000 e fakat Sonuçta 4-5 bin arası masraf çıkarıyor kullandırmak için. Sanırım bankadan normal taşıt kredisi çekeceğiz ve hiç aklımda yokken sedan civic alacağız
Kredi kullanacak misiniz
benimde 2 tanesi atmış kapaklarım geçen senenindi o yüzden sanırım.bidahaki sefer kızarttıgım bütün sebzeleri domatesin içine atıp hepsini 10 dk kaynatıp kapatcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?