- 25 Aralık 2016
- 5.345
- 11.771
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.201
Cnm bazı inanışlara göre ki ben aşurede böyle yapıyorum. Kirli geri alıyorum. Bereket için bazı inanışlarda yıkamadan veriliyor kap.Arkadaşa baş sağlığına gittik ayaklarım şişti nedense tuzlu birşey de yememiştim geri geldik . Kurabiye yapmıştım onu götürdüm . Götürdüğüm saklama kabını kirli şekilde geri verdi sağ olsun
Valla ben ilk kez duyuyorum normalde komşum filan birşey getirdiği zaman tabağı doldurup veriyorum . Burada doldurmasına tabiki gerek yok ama insan bi yıkar yıkayamadım dedi kaç saat mutfaktaydı ne yaptı çözemedimCnm bazı inanışlara göre ki ben aşurede böyle yapıyorum. Kirli geri alıyorum. Bereket için bazı inanışlarda yıkamadan veriliyor kap.
İyice sıkılaştırmak lazım bu sefer bezle sıktım bende menemenlikleri güzelce sardım sofrabezlerine hala sıcak yarın biraz sogursa bakcam tutmuş mu hepsiBütün kapaklarimi yeni almıştım ve dediğin gibi hepsini domatesin icine atıp biraz kaynattım o şekilde şişeledim. Yine de sonuç hüsran :) o kadar da dikkat ettim ama olmadı demek ki ben kapatırken güzel kapatmadım düşünüyorum
Ay dengesizler. Hic sevmem. Moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar cahillerRüyam da işyerindeyken nişanım geliyordu, eşimi arıyordum.. o sıra eşimin alarmı çaldı onun sesine uyandık..hayır olsun
şu altı günü kazasız belasız atlasam ,milletin boş konuşmalarından, soğuk esprilerine bıktım, yok daha doğurmadın mı yok işyerinde mi doğurucan.. samimi olduğum biri söylese de neyse. Bu Arada dışardan bakan hala 4/5 aylık sanır, hafir bir göbeğim , ve başka hiç bir yerden kilo almadım. 49 kg iken hamile kalmıştım.. neyse çok uzattım:) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
32. ci haftadan 37 ye kadar uzatılıyorKizlar dogum iznimizi kac haftadan kaca kadar uzatabiliyorduk doktor raporuyla.
Ona gore randevu olusturacagim
Ben böyle söylenenlere şaşırmıyorum artık açıkçası . 41 kg ile hamile kaldım 34 bedendim 3 kg almıştım tam o sıra birisi bana dedi ki şişmişsin çok değişmişsinRüyam da işyerindeyken nişanım geliyordu, eşimi arıyordum.. o sıra eşimin alarmı çaldı onun sesine uyandık..hayır olsun
şu altı günü kazasız belasız atlasam ,milletin boş konuşmalarından, soğuk esprilerine bıktım, yok daha doğurmadın mı yok işyerinde mi doğurucan.. samimi olduğum biri söylese de neyse. Bu Arada dışardan bakan hala 4/5 aylık sanır, hafir bir göbeğim , ve başka hiç bir yerden kilo almadım. 49 kg iken hamile kalmıştım.. neyse çok uzattım:) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Aynen öyle vallaBen böyle söylenenlere şaşırmıyorum artık açıkçası . 41 kg ile hamile kaldım 34 bedendim 3 kg almıştım tam o sıra birisi bana dedi ki şişmişsin çok değişmişsinnerem şiş acaba diyemedim o an ya millet keyiften 3 kg alıyor . Ayrıca 21 haftalık hamileydim yani . Ancak karşılarındakinin moralini nasıl bozsak nasıl uğraşsak diye derde düşen insanlar var çevrede
Sıkma canını boşver 49 ile hamile kaldın kaç kg aldınAynen öyle valla
9Sıkma canını boşver 49 ile hamile kaldın kaç kg aldın
31. Haftanin sonunda aliyoruz oyleyse .32. ci haftadan 37 ye kadar uzatılıyor
Ya daha ne olsun valla şahane
Ben gittiğmde 32 haftama girmemiştim daha doktor yine çıkarabilirm demişti raporu , 36 haftanın sonunda izne çıkmış olacağım31. Haftanin sonunda aliyoruz oyleyse .
36nin sonunda bitiyor.
8+5 olmus oluyor dogum sonrasi izin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?