Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Cnm bazı inanışlara göre ki ben aşurede böyle yapıyorum. Kirli geri alıyorum. Bereket için bazı inanışlarda yıkamadan veriliyor kap.

Yürüyüş yaptım çünkü biraz yorulsam iyi olabilir. saat 17.00-19.30 arası uyudum hece zorlanırım. Dün de aynısı olmuştu gece kalitesiz uyudum. Gündüz uyumasam süper olacak

Cnm bazı inanışlara göre ki ben aşurede böyle yapıyorum. Kirli geri alıyorum. Bereket için bazı inanışlarda yıkamadan veriliyor kap.
Valla ben ilk kez duyuyorum normalde komşum filan birşey getirdiği zaman tabağı doldurup veriyorum . Burada doldurmasına tabiki gerek yok ama insan bi yıkar yıkayamadım dedi kaç saat mutfaktaydı ne yaptı çözemedim

İyice sıkılaştırmak lazım bu sefer bezle sıktım bende menemenlikleri güzelce sardım sofrabezlerine hala sıcak yarın biraz sogursa bakcam tutmuş mu hepsi

Rüyam da işyerindeyken nişanım geliyordu, eşimi arıyordum.. o sıra eşimin alarmı çaldı onun sesine uyandık..hayır olsun
şu altı günü kazasız belasız atlasam ,milletin boş konuşmalarından, soğuk esprilerine bıktım, yok daha doğurmadın mı yok işyerinde mi doğurucan.. samimi olduğum biri söylese de neyse. Bu Arada dışardan bakan hala 4/5 aylık sanır, hafir bir göbeğim , ve başka hiç bir yerden kilo almadım. 49 kg iken hamile kalmıştım.. neyse çok uzattım:) Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin..

Ay dengesizler. Hic sevmem. Moral bozmaktan baska ise yaramiyorlar cahiller

Günaydın eşim bugün törende görevliydi o yüzden sabah 6 da gitti . Çok yağmur yağıyordu uzun zaman sonra ilk kez elektrikler de yoktu kalktığımız zaman . Eşim gitti geri uyudum 12 gibi filan gelir kahvaltı hazırlarım şimdi ben az atıştırıp bi evi süpüreyim .

Ben böyle söylenenlere şaşırmıyorum artık açıkçası . 41 kg ile hamile kaldım 34 bedendim 3 kg almıştım tam o sıra birisi bana dedi ki şişmişsin çok değişmişsin nerem şiş acaba diyemedim o an ya millet keyiften 3 kg alıyor . Ayrıca 21 haftalık hamileydim yani . Ancak karşılarındakinin moralini nasıl bozsak nasıl uğraşsak diye derde düşen insanlar var çevrede

Aynen öyle valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…