- 12 Nisan 2019
- 2.548
- 7.428
- 108
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.221
Ben şuan 4 kg aldım . 50 ile Doğum yapayım diyordum ama yapamam artık
Bebek sağlıklı olsun da, kilo verilir.. bende hamile kalmadan önce 50 kg hiç olmadım hayatımda en fazla 49 şuan da özellikle dikkat ettiğm için bu kilo da kalmadım. Tamamen bünye ile alakalı.. hareketli birisin zaten rahatça eksi kilona dönersin:)Ben şuan 4 kg aldım . 50 ile Doğum yapayım diyordum ama yapamam artık
Aynen ya doğumdan sonra 45 kg da kalmak isterim açıkçası 36 beden oluyorumBebek sağlıklı olsun da, kilo verilir.. bende hamile kalmadan önce 50 kg hiç olmadım hayatımda en fazla 49 şuan da özellikle dikkat ettiğm için bu kilo da kalmadım. Tamamen bünye ile alakalı.. hareketli birisin zaten rahatça eksi kilona dönersin:)
Yok canım, kadın doğum doktorundan alman lazım.32+0da çalışır raporu alacaksın37+0da da çalışamaz raporunu. Benim doktorumun özel muayenesi vardı, devlet hastanesinde rastgele bir doktora gittim, son adet tarihini söylüyorsun o kontrol ediyor tarihi 32+0 sa hemen veriyor raporu , muayene falan etmiyor yani.Aile hekiminden alabilir miyim kizlar
kadın dogumcu olması lazım cnımAile hekiminden alabilir miyim kizlar
Kızlar bende çalışabilir raporu almıştım.. 37 dan sonra çalışamaz raporuda mı almam lazımkadın dogumcu olması lazım cnım
Bizim baktiklarimiz ayni fiyatta.Ev bakmaya çıktık çok yüksek fiyatlat konur kredisi düştü diye artırmışlar fiyatı
Canim bereketli olsun birikimin .kac liraya kac gram aldin .Kızlar bugün harcamalı bir gündü.
Mezun olan arkadaşım memlekete dönüyor diye vakit geçirmek için kahvaltıya gittik
Kişi başı 25 tl ve hizmet sıfırdı.
Ordan sahilde oturduk oğlana su kraker süt aldım 2 lira
Ve yoll ücretleri cıktı..
Bugünde biriktirdiğim bin liraa 3.75 gram aldim kuveyttten
Canim bereketli olsun birikimin .kac liraya kac gram aldin .
Bugun nasil dalgali bi piyasasi vardi altinin.
Maaslara kadar 450ye dusse keske
22 ayardir o.Bugün arkadaşıma 285 dedim o da dün babam 270 liraya fiziki aldı dedi.
Nasıl oluyor anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?