- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.241
Hımmm şimdi anladım sağol canım ben onlarda 22 olduğunu bilmiyordum22 ayardir o.
Senin aldigin 24 ayar. Tam
Evet aynen öyleydi püre ben yarın alacağım 2 paket filan. Fairy ye destek olsun bir kere finish bir kere fairy kullanırımKizlar yarin a101de 10tl ve uzeri alisverislerde finish powerball 20li tablet 9.95.
Gecen yil da boyle bi kampanya vardi. O zaman yine 9.95 miydi.
Atom karınca gibi oldunYorgunluktan ölüyorum bütün evin camlarını sildim salon yatak odası küçük odanın perdelerini yıkadım.5makina perde yıkadım 1makına pikeleri değiştirdim onları yıkadım.Kapıların hepsini sildim.Buzdolabının içini dışını silip yerleştirdim bulaşık makinamı sildim.Salon kolıdor ve mutfak halımı yıkamaya verdim pazartesi gelirmiş tahmınen 120tl tutar dediler.
Kalan işlerim;Banyo temizlenecek mutfak dolaplarım silinecek kapalı balkon silinip toparlanacak mutfak perdelerim yıkanıp ütülenecek. Bunlarıda birkaç güne bölüp yaparım.Kışa temiz gireyim
Ben ilk kızım da prima kullanmıştım pişik yapınca Huggies kullandım,,, küçük kızım da da direk A101 Sofia ile başladım çok şükür hiç pişik olmadı fiyatında diğer bezlere göre çok çok uygun,,,, sonuçta çöpe gidecek pişik yapmadığı müddetçe fazla para vermeye gerek yok benceBebek bezi mi stoklasakcok lazim oluyor.
Fiyatlardan hic haberim yok o yuzden karsilastirma yapamiyorum.
Oglumda prima kullanmistim huggies sleepy vs de kullandim. Pisik yapmadi
Bende pahali primaya (beyaz) o kadar para verdigime sonradan pisman oldum.Ben ilk kızım da prima kullanmıştım pişik yapınca Huggies kullandım,,, küçük kızım da da direk A101 Sofia ile başladım çok şükür hiç pişik olmadı fiyatında diğer bezlere göre çok çok uygun,,,, sonuçta çöpe gidecek pişik yapmadığı müddetçe fazla para vermeye gerek yok bence
Sorma kaç Aydır annemdeyim ev ince toz olmuş.Yaz okuluna oğlanı vermedim.Persembe cuma yarım gün okulu başlıyor.9u tam gün devam edecek.TemiZlikci alcaktım bulamadım zamanda yok kendim giriştim.Perdeleri asmak Zor ha hep eşim asardı ona denk getirirdim bu sefer zaman uymadıAtom karınca gibi oldunbende perdeleri filan yıkayacağım eşim takacak öyle anlaştık eve bir temizlik için bayan alsam hangi birisini yaptıracağım diye düşünüp alamıyorum
Evet aslında BİM’in bezini de son zamanlarda bezi bıraktırmaya başlayacağım zaman kullandım o da iyiydi şuanda evime a 101 yakın diye direk bununla başladım hiç sıkıntı olmadıBende pahali primaya (beyaz) o kadar para verdigime sonradan pisman oldum.
Insallah bunda da pisik olmaz. Daha uygun kullanirim. Biminki guzeldi sanki
Biz molfix alacağız prima aşırı pahalıBebek bezi mi stoklasakcok lazim oluyor.
Fiyatlardan hic haberim yok o yuzden karsilastirma yapamiyorum.
Oglumda prima kullanmistim huggies sleepy vs de kullandim. Pisik yapmadi
Bi bakayım ya tanesi ne kadara geliyor filanBebek bezi için tavsiye postu :)
Prima ile başladım 2 ay devam ettim evet pişik yapmadı ama sızdırma olayı oluyordu. Sonra biminkini ve a101inkini kullandım aynen prima gibi pisik yapmadılar ama sızdırıyorlar özellikle gece ..
Cok uzun zamandır ebebek'in kendi ürünü olan baby&me bezini kullanıyorum o kadar memnunum ki. 10 saate kadar sızdırmıyor gece, gunduz ,zaten bebe hareketli oldugu icin daha sık değiştiriyorsun hiç sorun olmuyor.
Tabi bez işi biraz şans işi,bir bebeye pişik yapmayan diğerine yapabilir...
U
Ama baby&me denemenizi tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?