Bugün ne aldin kaç tl harcadin

Günaydın
Bugün eve dönüyoruz çok şükür
Dun esimin dayısı kızıma gram altın takti bendede bir miktar para var cumhuriyet alırım gidince
Giderken market manav alışverişi yaparız birazda okul için kırtasiye alışverişi
Tatilde baya harcama oldu bundan sonra düzenli birikime devam etmek istiyorum tabiii bu zamlar müsaade ederse
Bebek bezi konuşulmuş 2 cocugumda prima kullandım kızımda pisik yaptı alerjik bir bebek olduğu için sanırım denemediğim bez kalmadı en iyi gelen 101 in bezi oldu ve çok ucuz 2 li alımlarda paketi 18 gibi biseye geliyor sanırım 3 numarada 34 4 numarada 30 adet var deneyin derim yeni doğum yapacak anneler

bana aynısından 2tane verdıler hastane calısır calısamaz seklınde tarıh aralıklı yapmıstı 37de aynısının ıkıncısını götürdüm kuruma yani
Sağol canım bilgilendirdiğn için, ben sadece çalışır raporu alınıyor sanıyordum., Perşembe günü randevum var o zamn öbürünü alıyım

Herkese günaydın
Market 90tl (meyve ,sucuk, balık)
Sıcak su faturamız 67tl (çok geliyor biraz bu konuda dikkat edeceğim)
okyonus ben de tam senin yaptığın gibi temizlik yapıcam. Camcıya sadece dış tarafları sildirdim. Çek çek ile siliyor çerçeveleri silmiyor bir de iç dış daha pahalı oluyor.
Temizlik robotum ile halıları evde mutfakta yıkıyorum. Camları kapıları sileceğim perdeleri de yıkarım.
Ama bu işleri haftaya yapmak istiyorum o zamana kadar kendimi hazırlarım motive ederim bu işler bitmeli şeklinde
Buzluktan yoğrulmuş hamur çıkardım sabah pizza yapacağız . Diyet bozuluyor biraz ama sabah olduğu için diğer öğünler ile dengelerim artık

ben 2haftador kendimi hazırlıyorumBugün dinlenecektim ama biraz daha Birseyler yapayım diyorum.Yarın dinlenirim pazartesi halılar gelecek iş çıkısı süpürüp siler halılarımı yayarım.

Günaydın oğlan 6 da uyandıNasıl yorgun ve uykusuzum.Kahvaltı ettirdim kek yaptık pişmek üzere canı istemiş.Şimdi ben kahvaltı edeceğim öğlene doğru ufaktan işlere girişeceğim dünkü gibi işlenemem çok yorgunum.
Herseye zam Allah yardımcımız olsun para uçup gidiyor harcamasız günlerim çok nadir.Arabaya yakıt alacağım günü yakıtla acıyoruz

Günaydın dün arkadaş eşimi aramıştı kurban kestiğimiz köydeki adam aramış ta incirler narlar olmuşta gelin diyor diye nedense hiç inanmadım adamın aramasına bunlar kurbandan önce gidip köyde mangal yapalım diyorlardı neymiş oradaki ev sahibide nasiplenirmiş onlar evde en az 10 kişi ya allah allah nereye gidiyoruz anlamıyorum kendi mangal bile yakmayı bilmiyor herşeyi eşim yapıyor bunda bir hava bir hava köye bizim arabayla gidilecek 30 km gidiş 30 geliş 50 tl benzin harcar benzin olmuş 7 tl eşime benzin filan yok vallahi dedim artık ne yapayım. Birazdan arar bir bahane bulayım ben en iyisi . Zeytinyağı almam lazım sıvı yağ almam lazım kv salça yollamadı allahım çok az kaldı almak istemiyorum resmen balık yağım az kaldı bir kere aldığım fiyata bir daha o ilacı bulamıyorum altın gibi aynı doğalgaza bile zam geldi yine bunlar köy derdindeler sinir geliyor resmen

Gunaydin herkese.
Sut alicaz bugun . Evi toparlicam. Kahvalti var..
Kaşimi aldiracagim.
Sinav gorevime gidecegiz.
Yazarken yoruldum.
Kisa mini elbisem var onu giyecegim
Hamilelik elbiselerimi giymez olmustum

Bizimde arkadaşımın kızına bebek görmesi için hediye almamız lazım . 10 kg patlıcan alıp közletip buzluğa atmam lazım . Altın almamız lazım . Yemek listesi yapmam lazım ayrıca eşim yarın Çarşamba ve Cuma nöbetçi . Çarşamba arkadaşlar bana gelecekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…