- Konu Sahibi pure hazel
-
- #42.261
Baby me ile molfix 3-6 kg aynı fiyata geliyor hesapladım
Bakalım bu iş tamamen deneme yanılma olacak bebek hangisini seçerse oBen suan 5 no kullaniyorum, fiyat 100lü paket 84 tl.
Fiyat olarak da uygun geliyor bana, bebegin konforu için de.
Molfix de kullanılabilir tabi ki:)
Ben molfix kullandım gayet güzeldiBiz molfix alacağız prima aşırı pahalı
bana aynısından 2tane verdıler hastane calısır calısamaz seklınde tarıh aralıklı yapmıstı 37de aynısının ıkıncısını götürdüm kuruma yaniKızlar bende çalışabilir raporu almıştım.. 37 dan sonra çalışamaz raporuda mı almam lazım
Sağol canım bilgilendirdiğn için, ben sadece çalışır raporu alınıyor sanıyordum., Perşembe günü randevum var o zamn öbürünü alıyımbana aynısından 2tane verdıler hastane calısır calısamaz seklınde tarıh aralıklı yapmıstı 37de aynısının ıkıncısını götürdüm kuruma yani
ben 2haftador kendimi hazırlıyorumHerkese günaydın
Market 90tl (meyve ,sucuk, balık)
Sıcak su faturamız 67tl (çok geliyor biraz bu konuda dikkat edeceğim)
okyonus ben de tam senin yaptığın gibi temizlik yapıcam. Camcıya sadece dış tarafları sildirdim. Çek çek ile siliyor çerçeveleri silmiyor bir de iç dış daha pahalı oluyor.
Temizlik robotum ile halıları evde mutfakta yıkıyorum. Camları kapıları sileceğim perdeleri de yıkarım.
Ama bu işleri haftaya yapmak istiyorum o zamana kadar kendimi hazırlarım motive ederim bu işler bitmeli şeklinde
Buzluktan yoğrulmuş hamur çıkardım sabah pizza yapacağız . Diyet bozuluyor biraz ama sabah olduğu için diğer öğünler ile dengelerim artık
Yine izlemeye başlayayım en iyisi . Bize en iyi gelen dizi oBu kis cok sert gececek .
Yaprak dökümü
Kanal d de ...
Zamlar ferhunde oguz gibi geliyorlar
Ben ferihaya basladimYine izlemeye başlayayım en iyisi . Bize en iyi gelen dizi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?